Twoja ulubiona walka
Moderator: Moderatorzy
- filip_3521
- SSJ 2
Więc tak:
Z serii z TV
Kid Son Goku vs. Piccolo Daimao
Freezer vs. Son Goku SSJ
Cell vs. Gohan SSJ2
Bebi Vegeta vs. Son Goku SSJ4
Z kinówek
Cooler vs. Son Goku
Janemba (po przemianie) vs. Son Goku i Vegeta
Hildegarn vs. Drużyna Z
Z filmów specjalnych
Trunks (z przyszłości) vs. C17 i C18
Hatchhyck vs. Drużyna Z
Kid Son Goku vs. Piccolo Daimao
Freezer vs. Son Goku SSJ
Cell vs. Gohan SSJ2
Bebi Vegeta vs. Son Goku SSJ4
Cooler vs. Son Goku
Janemba (po przemianie) vs. Son Goku i Vegeta
Hildegarn vs. Drużyna Z
Trunks (z przyszłości) vs. C17 i C18
Hatchhyck vs. Drużyna Z
-
VARS
- GalacticWarrior
- Oozaru
- Kontakt:
-
Gohan86-68
- Silniejszy Saiya-jin
Poprawione.Didix pisze:MeTeO*kSg* pisze:Teraz uważam, że zdecydowanie
Vegeta scouter vs Z team ( szczególnie Goku )
Wliczam w to oczywiście Vegete po przemianie w Oozaru.
Od zawsze moja ulubiona walka... ale na najwieksze gratulacje <wedlug mnie> zasluguje Gohan... pokazal ze potrafi walczyc
BTW.
Zgadzam się, ale szkoda ze tak późno się obudził. Mógł wesprzeć drużynę w walce z Nappą lub Saibamanami...
w mandze <anime> to Piccolo podczas walki wmowil mu ze musi walczyc bo jak nie to ma spierdzielac... ja mysle jednak ze poczul sie wojownikiem dopiero wtedy gdy przybyl Goku...MeTeO*kSg* pisze:Poprawione.Didix pisze:MeTeO*kSg* pisze:Teraz uważam, że zdecydowanie
Vegeta scouter vs Z team ( szczególnie Goku )
Wliczam w to oczywiście Vegete po przemianie w Oozaru.
Od zawsze moja ulubiona walka... ale na najwieksze gratulacje <wedlug mnie> zasluguje Gohan... pokazal ze potrafi walczyc
BTW.
Zgadzam się, ale szkoda ze tak późno się obudził. Mógł wesprzeć drużynę w walce z Nappą lub Saibamanami...
Fight.
A ja myśle, że stał się wojownikiem gdy w jego rękach spoczywał los Ziemi i jej mieszkańców.Didix pisze:w mandze <anime> to Piccolo podczas walki wmowil mu ze musi walczyc bo jak nie to ma spierdzielac... ja mysle jednak ze poczul sie wojownikiem dopiero wtedy gdy przybyl Goku...MeTeO*kSg* pisze:Poprawione.Didix pisze:
BTW.
Zgadzam się, ale szkoda ze tak późno się obudził. Mógł wesprzeć drużynę w walce z Nappą lub Saibamanami......
A ja mysle ze stal sie wojownikiem dopiero w czasie okolo osiagniecia SSJ, w Saiyan sadze byl nic nie wartym smieciem, nie liczac momentow zlosci.MeTeO*kSg* pisze:A ja myśle, że stał się wojownikiem gdy w jego rękach spoczywał los Ziemi i jej mieszkańców.Didix pisze:w mandze <anime> to Piccolo podczas walki wmowil mu ze musi walczyc bo jak nie to ma spierdzielac... ja mysle jednak ze poczul sie wojownikiem dopiero wtedy gdy przybyl Goku...MeTeO*kSg* pisze: Poprawione.
BTW.
Zgadzam się, ale szkoda ze tak późno się obudził. Mógł wesprzeć drużynę w walce z Nappą lub Saibamanami......

I'll become The King of Pirates!
Był po prostu dzieckiem ... Pan Akira nie mogl z niego zrobic Guru na starciePitti pisze:A ja mysle ze stal sie wojownikiem dopiero w czasie okolo osiagniecia SSJ, w Saiyan sadze byl nic nie wartym smieciem, nie liczac momentow zlosci.MeTeO*kSg* pisze:A ja myśle, że stał się wojownikiem gdy w jego rękach spoczywał los Ziemi i jej mieszkańców.Didix pisze: w mandze <anime> to Piccolo podczas walki wmowil mu ze musi walczyc bo jak nie to ma spierdzielac... ja mysle jednak ze poczul sie wojownikiem dopiero wtedy gdy przybyl Goku......
Fight.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jaki z niego Guru z moca 5 a nawet 2 nie liczac momentow zlosci?! Mogl go zrobic Guru w Buu sadze , a niestety (a moze i nie?) zrobil z niegu KujonaDidix pisze:Był po prostu dzieckiem ... Pan Akira nie mogl z niego zrobic Guru na starciePitti pisze:A ja mysle ze stal sie wojownikiem dopiero w czasie okolo osiagniecia SSJ, w Saiyan sadze byl nic nie wartym smieciem, nie liczac momentow zlosci.MeTeO*kSg* pisze: A ja myśle, że stał się wojownikiem gdy w jego rękach spoczywał los Ziemi i jej mieszkańców.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019