Zjazda de la Supera Saiya Powa Numba 3!
Moderator: Moderatorzy
Już w kiedyś proponowałem Rav'owi czy Arti'emu zjazd w Rzeszowie dokładniej w piaskownicy za moim blokiem. Bardzo ładna okolica kilka kroków od niej są 2 sklepy czynne do 20 (przecież kulturalni ludzie z SSJP nie będą się bawić dłużej), kapeczkę dalej stoi kościół jako wzorowi chrześcijanie wstąpimy na msze. Jeżeli jednak komuś będzie się intensywnie nudziło to zabiorę go do mieszkania aby mógł podziwiać super market "REAL" z balkonu na 9 piętrze.
Ooohhh Gunther you're so sexy!
W sumie, jak bedzie ten okres w mym zyciu ze bede wakacje i starzy poleca do Londynu to do Poznania by mi calkiem tez pasowalo, 5h jazdy ale co tam :>cenzura. Poznań wymiata xD I mam blisko xD
EDIT
Szczecin mi raczej nie pasuje, troche daleko :/. Ale czy ja wiem, jakby moich rodzicow nie bylo to nwaet tam sie moge szmyrnac
Ostatnio zmieniony sob gru 29, 2007 8:28 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
Mi proponowałeś, żebym urządził swoją 18-tkę w tej piaskownicySinju pisze:Już w kiedyś proponowałem Rav'owi czy Arti'emu zjazd w Rzeszowie dokładniej w piaskownicy za moim blokiem. Bardzo ładna okolica kilka kroków od niej są 2 sklepy czynne do 20 (przecież kulturalni ludzie z SSJP nie będą się bawić dłużej), kapeczkę dalej stoi kościół jako wzorowi chrześcijanie wstąpimy na msze. Jeżeli jednak komuś będzie się intensywnie nudziło to zabiorę go do mieszkania aby mógł podziwiać super market "REAL" z balkonu na 9 piętrze.
Hmm...swoją drogą mam koleżankę niedaleko Rzeszowa
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Ty się lepiej do testów uczKris pisze:Jestem Za !Barni pisze:cenzura. Poznań wymiata xD I mam blisko xD
ps. jak załatwicie konkurs graficzny to nawet to wiżajn pojade XD
-_-'
Ostatnio zmieniony sob gru 29, 2007 11:58 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Bo nikt mnie nie zaprosił i mi się nie chciało jakoś xDArti pisze:W zeszłym roku chyba nie dotarłeś ;>Bobercik pisze:mogę tam jechac w wakacje kiedy chcę
I wyraźnie napisałem że MOGĘ a nie MUSZĘ. A musi to na Rusi a w Polsce jak kto chce (nie wiem do czego to pasuje, ale fajnie brzmi xD). Nie no, jak będę w Szczecinie to dam znac xD