Ciekawe postacie historyczne/ciekawostki

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

pp3088 pisze:szybkie zwycięstwo na terenie Austrii(Anchluss, bitwa 3 cesarzy)
Czy to nie przypadkiem pod Austerlitz ?
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Arti pisze:
pp3088 pisze:szybkie zwycięstwo na terenie Austrii(Anchluss, bitwa 3 cesarzy)
Czy to nie przypadkiem pod Austerlitz ?
Nie inaczej.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Kris dopatrzyłem się błędu w twoim poście
który został premierem Włoch w roku 1992 do 1943.
. Co do Adolfa Hitlera muszę się zgodzić że jest on moim idolem (tępienie żydów którzy przejmowali niemal całą gospodarkę w polsce :evil:) :twisted: . Natomiast zainteresowała mnie Historia Draculi i postanowiłem coś więcej o nim przeczytać :twisted: . Narazie nie wrzucam tutaj uważanej według mnie najciekawszej postaci Historycznej z powodu braku czasu :mad:

poprawione
Ostatnio zmieniony czw sty 03, 2008 9:53 pm przez skibix, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

skibix pisze:Co do Adolfa Hitlera muszę się zgodzić że jest on moim idolem (tępienie żydów którzy przejmowali niemal całą gospodarkę w polsce
Zabijanie ludzi (nawet jeśli są żydami) Ci imponuje? Żal mi Ciebie.
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

skibix pisze:Co do Adolfa Hitlera muszę się zgodzić że jest on moim idolem (tępienie żydów którzy przejmowali niemal całą gospodarkę w polsce
[/quote]

roftl `n` roll. Niezły z Ciebie many -.-

Mastah Ziomster
Przeciętny wojownik

Post autor: Mastah Ziomster »

Hitler byl fajny szkoda ze nie zabil byczego :|
Pozdrawiam Barniego
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Arti pisze:skibix napisał/a:
Co do Adolfa Hitlera muszę się zgodzić że jest on moim idolem (tępienie żydów którzy przejmowali niemal całą gospodarkę w polsce

Zabijanie ludzi (nawet jeśli są żydami) Ci imponuje? Żal mi Ciebie.
skibix: oczywiscie, gospodarke powinni przejac biali, zdrowi, wysocy, jasnowlosi chrzescijanie. reszte trzeba wyeliminowac, bo inaczej to katastrofa...

Arti: 'nawet jesli' ? :/ To bylo dziwne, nawet jesli jestes Polakiem.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

A mi mnie nie :razz: . Moim zdaniem mogę się usprawiedliwić że w moim mieście ludzie innego wyznania i innej narodowości (mówię tu o żydach, rumunach itp.) są bardzo tępieni , więc to nieco usprawiedliwia moje zachowanie ponieważ wychowałem się w takim otoczeniu. Ale na czystą logikę , gdyby Adolf Hitler nie wytępił tylu żydów co 3 dziecko w polsce było by polakiem (żydzi do dzisiaj słyną z przyrostu nauralnego :evil: ). Więc polska nie była by już krajem polaków a żydów :mad: . Po za tym , większość gospodarki jaką oferowała w tamtych czasach polska była w rękach żydów co świadczyło o tym , że my , rodowici mieszkańcy polski mieliśmy mnie naszej ojczystej ziemi (żydzi również słyneli z tego , że mieli duże doświadczenie w interesach :neutral: ). Więc po mimo już upłynięcia 60 lat odkąd żydzi mieszkali w polsce , stare konflikty między naszymi narodami nie zostały zatarte (w Zduńskiej Woli przed wojną mieszkało bardzo dużo żydów. Zmieniło się to podczas wojny, gdy mieszkańcy często zadłużeni u żydów stawali się (nie wiem jak to się pisze :razz: ) VolskDoiche :twisted: . To oni wybudowali Getta gdzie większość zamieszkałych w Zduńskiej Woli żydów zmarła :neutral: ). I to właśnie z powodu zadłużeń u żydów dużo polaków przechodziło na stronę armii niemieckiej. I to z tego powodu Adolf Hitler jest moim idolem ponieważ oczyścił Polskę że tak powiem z "pasożytów" którzy żerowali na naszej gospodarce :evil: .
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

skibix, i kiedy prezydent USA zacznie przerabiac Polakow na mydlo, bedziesz sie cieszyl, ze gospodarka takiego swietnego kraju nie ucierpi przez tania sile robocza?
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Hmmm..... USA to USA a ja tu mówię o naszej ojczyźnie bez której być może by nas tutaj nie było ale odbiegamy od tematu :mad: . Koniec spamu (haha i ja to mówię w dziale Hyde Park :razz: ) :evil:
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Eeee, żydzi byli jedynie pretekstem. W dzisiejszych czasach mają dużą część gospodarki w swoich łapskach, ale takie zjawisko występuję głównie w Ameryce.
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

skibix pisze:Hmmm..... USA to USA a ja tu mówię o naszej ojczyźnie bez której być może by nas tutaj nie było ale odbiegamy od tematu :mad: . Koniec spamu (haha i ja to mówię w dziale Hyde Park :razz: ) :evil:
Wartościujesz ludzi dlatego, że byli mądrzejsi od Polaczków? Równie dobrze można Polaczków przetopić na mydło, bo leży na ulicach Anglii pełno barachła.

ODPOWIEDZ