Czy to nie przypadkiem pod Austerlitz ?pp3088 pisze:szybkie zwycięstwo na terenie Austrii(Anchluss, bitwa 3 cesarzy)
Ciekawe postacie historyczne/ciekawostki
Moderator: Moderatorzy
Kris dopatrzyłem się błędu w twoim poście
)
. Natomiast zainteresowała mnie Historia Draculi i postanowiłem coś więcej o nim przeczytać
. Narazie nie wrzucam tutaj uważanej według mnie najciekawszej postaci Historycznej z powodu braku czasu 
poprawione
. Co do Adolfa Hitlera muszę się zgodzić że jest on moim idolem (tępienie żydów którzy przejmowali niemal całą gospodarkę w polscektóry został premierem Włoch w roku 1992 do 1943.
poprawione
Ostatnio zmieniony czw sty 03, 2008 9:53 pm przez skibix, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mastah Ziomster
- Przeciętny wojownik
skibix: oczywiscie, gospodarke powinni przejac biali, zdrowi, wysocy, jasnowlosi chrzescijanie. reszte trzeba wyeliminowac, bo inaczej to katastrofa...Arti pisze:skibix napisał/a:
Co do Adolfa Hitlera muszę się zgodzić że jest on moim idolem (tępienie żydów którzy przejmowali niemal całą gospodarkę w polsce
Zabijanie ludzi (nawet jeśli są żydami) Ci imponuje? Żal mi Ciebie.
Arti: 'nawet jesli' ? :/ To bylo dziwne, nawet jesli jestes Polakiem.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

A mi mnie nie
. Moim zdaniem mogę się usprawiedliwić że w moim mieście ludzie innego wyznania i innej narodowości (mówię tu o żydach, rumunach itp.) są bardzo tępieni , więc to nieco usprawiedliwia moje zachowanie ponieważ wychowałem się w takim otoczeniu. Ale na czystą logikę , gdyby Adolf Hitler nie wytępił tylu żydów co 3 dziecko w polsce było by polakiem (żydzi do dzisiaj słyną z przyrostu nauralnego
). Więc polska nie była by już krajem polaków a żydów
. Po za tym , większość gospodarki jaką oferowała w tamtych czasach polska była w rękach żydów co świadczyło o tym , że my , rodowici mieszkańcy polski mieliśmy mnie naszej ojczystej ziemi (żydzi również słyneli z tego , że mieli duże doświadczenie w interesach
). Więc po mimo już upłynięcia 60 lat odkąd żydzi mieszkali w polsce , stare konflikty między naszymi narodami nie zostały zatarte (w Zduńskiej Woli przed wojną mieszkało bardzo dużo żydów. Zmieniło się to podczas wojny, gdy mieszkańcy często zadłużeni u żydów stawali się (nie wiem jak to się pisze
) VolskDoiche
. To oni wybudowali Getta gdzie większość zamieszkałych w Zduńskiej Woli żydów zmarła
). I to właśnie z powodu zadłużeń u żydów dużo polaków przechodziło na stronę armii niemieckiej. I to z tego powodu Adolf Hitler jest moim idolem ponieważ oczyścił Polskę że tak powiem z "pasożytów" którzy żerowali na naszej gospodarce
.
Wartościujesz ludzi dlatego, że byli mądrzejsi od Polaczków? Równie dobrze można Polaczków przetopić na mydło, bo leży na ulicach Anglii pełno barachła.skibix pisze:Hmmm..... USA to USA a ja tu mówię o naszej ojczyźnie bez której być może by nas tutaj nie było ale odbiegamy od tematu. Koniec spamu (haha i ja to mówię w dziale Hyde Park
)
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*