Egzorcyzm

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Taisuke
USSJ

Post autor: Taisuke »

No właśnie :D takich rzeczy nie da sie wyjaśnić, już miałem z takim czymś doczynienia.... uhh... jeszcze to pamiętam... Siedze z kumplem w domu, prąd wysiadł... nagle mój pies zaczął biegać na około pokoju jak opętany, szczekająć jeszcze... a najlepsze było to, że jakieś dziecko zaczęło płakać :O a ja przecie nie mam rodzeństwa tak młodego.... :O
Obrazek
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

Taisuke pisze:Siedze z kumplem w domu, prąd wysiadł... nagle mój pies zaczął biegać na około pokoju jak opętany, szczekająć jeszcze... a najlepsze było to, że jakieś dziecko zaczęło płakać :O a ja przecie nie mam rodzeństwa tak młodego.... :O
a kiedy Ci się to śniło?
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Taisuke pisze:
No właśnie :D takich rzeczy nie da sie wyjaśnić, już miałem z takim czymś doczynienia.... uhh... jeszcze to pamiętam... Siedze z kumplem w domu, prąd wysiadł... nagle mój pies zaczął biegać na około pokoju jak opętany, szczekająć jeszcze... a najlepsze było to, że jakieś dziecko zaczęło płakać :O a ja przecie nie mam rodzeństwa tak młodego.... :O
Wzystko zostało obalone. Wystarczająca gra świateł i linki do podciągania przedmiotów. Zobacz na pierwszy lepzy film jak jest dobrze zmontowany, jakby prawdziwe ;)
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
ODPOWIEDZ