To nie jest moja sprawa. Chcesz to badz nie mily, ale nie informuj mnie o tym na forum. Powinienes byl napisac do niego prywatnie.BTW.jezeli Bh sie nie uspokoji to ja nie bede mily i grzeczany niech edytuje swoje posty w ktorych mnie obraza
3 Edycja (+) (-)
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
+
(Wszyscy ktorych dalem w dziale ulubionych uzytkownikow)
Igor kun - Fajny kolega z Serbii ktorego poznalem na forum Bardocka
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka
Janka_uderza - Fajna dziewczyna
Kageta/Kakageta (Gokugeta) - Pomogl mi edytowac twarz Videl ze stylu DB KKRT den 2 , ponadto uwaza ze ten filmik co zrobil Kuba/Taisuke to gniot ponadto pomagal mi w walce z tymi ydiotami
KKRTFan - Fajny kolega ma forum o RPG Makerze
Kg Daro - Fajny kolega i za to -> "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach."
Pete-Best (aka Pete Be(a)st) - Znam go z forum Bardocka i stad zaprosilem go tutaj , dodatkowo fan Radima , Piccolo jra i Vegety , poandto ponoc zajmie sie teraz tez RPG Makerem , ponadto napisal mi co mysli o postach kuby
Radeon - Fajny fanfik
Rav - Kimi ga Hero!
=>Vegeta<= - Jedyny prawdziwy Vegeta na tym forum (no nie liczac Macka i Piotrka)
Ziomster - Bo niezly czlowiek z niego
Mongol (Lukasz) - Polak z forum Bardocka , fan Amigi , robi czasami fajne sprite'y
Tworca DB CG - Ale ten ktos jest genialny
0
Boberick aka Dyakou - http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?p=35696
Dobre! 
Bliz - (brak slow)
Dyakou - Uzytkownik ktorego IQ jest ponizej 0 znajac fakty , ale do niego nic nie mam , mnie nie obraza i zna japonski , ale , napisal fanfik ze "mna" gdzie pomylil wiele rzeczy , z tym ze nazwal "mnie" "BigHam" Wielka Szynka? O co ci chodzilo , nie miales na mysli przypadkiem "Big Cham"? A jesli tak , to chyba cos ci sie pomylilo , jak mozna tak nazwac pokrzywdzonego?
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj (staly) powrot Krzyś! Jednakze , nie wiem jak mogles napisac ze Ziomster mial "zly dzien" po tym jak nazwal wszystkich ze sa zalosni
Mark - Czlowiek kipiacy zuem , choc rozmawialismy ostatnio przez GG i nie jest taki zly na jakiego sie podaje
Maciek/Gohan - Nie to ze anafalbeta to jeszcze glupek twierdzacy ze LoTSS smierdzi , dziwny koles , ale za to jego gra wyglada fajnie zrobiona
PP3088 - Rozmawialem z nim niedawno na GG , i nie wydaje sie taki ludzki jak reszta osob
Razz - Rozdwojenie osobowosci
Robert - hmm rozmwialem z nim na GG ostatnio i zmieniam o nim zdanie
-
AdeQ aka blasta , keda , AdeQkun i inne nicki - Obrazal forum i robi pelno kont
Cielax - Uzytkownik o ludzkim poziomie IQ
Kostek - Wrocil zeby czlowieczyc na forum i mnie. Boze , czemu stworzyles te przeklete istoty?!
Kris - Samo zuo
Kuba - Dziecko neostrady wersja 2.0 beta
Son Goku - 100% czlowiek
Wszyscy co mnie obrazaja (Za duzo nieszczesnikow zeby ich tu pisac) - Same z was zue istoty
Gohan86-68 , Songoten - Rodzenstwo zywczem wziete z Anime , ROTFL
Maciek i Kobzon - Obrazaja mnie
Ripper - Za kradniecie nicku Rippera_sana z forum KKRTa@ i obrazanie mnie , oj nie ladnie
Ziomster - Mwahahaha i co? Juz masz banana co? Mwahahaha dobrze ci tak draniu
Nalezalo ci sie za klamanie SSJ Power i obrazanie uzytkownikow
2.Najpierw mnie przepros
3.Nie no AdeQ nie wiem o co ci doprawdy chodzi , ja WAS nie ponizam wiec nie widze powodu zebyscie WY mnie ponizali
BTW od kiedy Kuba ma fajne filmiki? Ten ostatni co dal to dno a nie filmik , nawet moi koledzy tak uwazaja , ale jego inne filmiki sa fajne
Update
Phi doprawdy PP3088 sklamal mnie ze juz sie uspokoiscie (?) z tym obrazaniem mnie
Update2
I nie pisac mi tutaj ze ja ponizam Kube , wszak mnie ponizyl robiac filmik o "mnie" i poniza mnie w innych miejscach bez powodu -_-
(Wszyscy ktorych dalem w dziale ulubionych uzytkownikow)
Igor kun - Fajny kolega z Serbii ktorego poznalem na forum Bardocka
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka
Janka_uderza - Fajna dziewczyna
Kageta/Kakageta (Gokugeta) - Pomogl mi edytowac twarz Videl ze stylu DB KKRT den 2 , ponadto uwaza ze ten filmik co zrobil Kuba/Taisuke to gniot ponadto pomagal mi w walce z tymi ydiotami
KKRTFan - Fajny kolega ma forum o RPG Makerze
Kg Daro - Fajny kolega i za to -> "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach."
Pete-Best (aka Pete Be(a)st) - Znam go z forum Bardocka i stad zaprosilem go tutaj , dodatkowo fan Radima , Piccolo jra i Vegety , poandto ponoc zajmie sie teraz tez RPG Makerem , ponadto napisal mi co mysli o postach kuby
Radeon - Fajny fanfik
Rav - Kimi ga Hero!
=>Vegeta<= - Jedyny prawdziwy Vegeta na tym forum (no nie liczac Macka i Piotrka)
Ziomster - Bo niezly czlowiek z niego
Mongol (Lukasz) - Polak z forum Bardocka , fan Amigi , robi czasami fajne sprite'y
Tworca DB CG - Ale ten ktos jest genialny
0
Boberick aka Dyakou - http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?p=35696
Bliz - (brak slow)
Dyakou - Uzytkownik ktorego IQ jest ponizej 0 znajac fakty , ale do niego nic nie mam , mnie nie obraza i zna japonski , ale , napisal fanfik ze "mna" gdzie pomylil wiele rzeczy , z tym ze nazwal "mnie" "BigHam" Wielka Szynka? O co ci chodzilo , nie miales na mysli przypadkiem "Big Cham"? A jesli tak , to chyba cos ci sie pomylilo , jak mozna tak nazwac pokrzywdzonego?
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj (staly) powrot Krzyś! Jednakze , nie wiem jak mogles napisac ze Ziomster mial "zly dzien" po tym jak nazwal wszystkich ze sa zalosni
Mark - Czlowiek kipiacy zuem , choc rozmawialismy ostatnio przez GG i nie jest taki zly na jakiego sie podaje
Maciek/Gohan - Nie to ze anafalbeta to jeszcze glupek twierdzacy ze LoTSS smierdzi , dziwny koles , ale za to jego gra wyglada fajnie zrobiona
PP3088 - Rozmawialem z nim niedawno na GG , i nie wydaje sie taki ludzki jak reszta osob
Razz - Rozdwojenie osobowosci
Robert - hmm rozmwialem z nim na GG ostatnio i zmieniam o nim zdanie
-
AdeQ aka blasta , keda , AdeQkun i inne nicki - Obrazal forum i robi pelno kont
Cielax - Uzytkownik o ludzkim poziomie IQ
Kostek - Wrocil zeby czlowieczyc na forum i mnie. Boze , czemu stworzyles te przeklete istoty?!
Kris - Samo zuo
Kuba - Dziecko neostrady wersja 2.0 beta
Son Goku - 100% czlowiek
Wszyscy co mnie obrazaja (Za duzo nieszczesnikow zeby ich tu pisac) - Same z was zue istoty
Gohan86-68 , Songoten - Rodzenstwo zywczem wziete z Anime , ROTFL
Maciek i Kobzon - Obrazaja mnie
Ripper - Za kradniecie nicku Rippera_sana z forum KKRTa@ i obrazanie mnie , oj nie ladnie
Ziomster - Mwahahaha i co? Juz masz banana co? Mwahahaha dobrze ci tak draniu
1.Zal.pl Ze niby ja mam sie uspokoic? Phi. A ciebie wogle nie ponizam tylko pisze prawde , bo napisales pewien temat w ktorym pokazales swoje IQ obrazajac CAAAAAAAAAAALE forum , ja nigdy bym czegos takiego nie napisal. To ty zaczales i nie , nie klam tutaj ze byles "grzeczny" gdyz jestes samo zuo , i przestan zakladac konta wrescie duh(Spam)
2.Najpierw mnie przepros
3.Nie no AdeQ nie wiem o co ci doprawdy chodzi , ja WAS nie ponizam wiec nie widze powodu zebyscie WY mnie ponizali
BTW od kiedy Kuba ma fajne filmiki? Ten ostatni co dal to dno a nie filmik , nawet moi koledzy tak uwazaja , ale jego inne filmiki sa fajne
Update
Phi doprawdy PP3088 sklamal mnie ze juz sie uspokoiscie (?) z tym obrazaniem mnie
Update2
I nie pisac mi tutaj ze ja ponizam Kube , wszak mnie ponizyl robiac filmik o "mnie" i poniza mnie w innych miejscach bez powodu -_-
Ostatnio zmieniony wt mar 25, 2008 5:56 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 8 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Żal mi ciebie BH ... kolegów powiadasz ? To ile mają lat ? 9 ? I szpanujesz przed nimi bo nawet nie rozumieją o co w tym filmiku chodziKris pisze:Nie wytrzymam ! szlag by to trafił BH błagam Cię pomyśl to nie boli... Dlaczego Dajesz liste w której zmienia się może jedna litera? DOSHITA ?! DOSHITA BH?! I kurde..chyba zmienie nazwe tematu bo tu już żałosne -_-' ponieważ w +- chodzi o osoby z tego miejsca ale dobra już niech ci będzie. A teraz wręcz zakazuje Ci pisania postów w +- jeżeli wszystkie maja być takie same... bo to jest spam
+ AnimKing znów były partyjki w kalambury
+ Taisuke ponieważ pomaga mi wyjść z nałogu jakim jest oglądanie Anime i czytanie mangi
- BH obraża moich ziomów i spamuje
krova pisze:To nie jest moja sprawa. Chcesz to badz nie mily, ale nie informuj mnie o tym na forum. Powinienes byl napisac do niego prywatnie.BTW.jezeli Bh sie nie uspokoji to ja nie bede mily i grzeczany niech edytuje swoje posty w ktorych mnie obraza
Racyja po stronie Krovci.
+ DeeFcio, Barni, Pitti, Kris, Krovcia, Pepao, Ac i reszta kapucynków
- wszyscy co się jarają sprawą BH

Sory, ale ludzie mają wyższe IQ niż chomiki...Uzytkownik o ludzkim poziomie IQ
Jeste człowiekiem i jest mi z tym dobrze, a nie jakimś psychopatą z chomiczym ryjem ...
Do rzeczy:
+ Skibix - wydostaje sie z nałogu xd
+ Kris - Zwinął sie xD
+ Animking - Zajespoko kumpel
+ Krova - Wydaje sie spoko
- BH - Obrażanie mnie i reszty userów ssjpower (Jakbyś sie tak nie zachowywał dalibyśmy Ci spokój -.-')
- Gokugeta - nie wie o co chodzi a sie wtrąca w nie swoje sprawy

- Dragon Fist
- A True Dragon
Przepraszam czy on napisal "KROVO NIE BEDE MILY BLABLABLA"?krova pisze:To nie jest moja sprawa. Chcesz to badz nie mily, ale nie informuj mnie o tym na forum. Powinienes byl napisac do niego prywatnie.BTW.jezeli Bh sie nie uspokoji to ja nie bede mily i grzeczany niech edytuje swoje posty w ktorych mnie obraza
W sumie to mnie to wali xD
+Barney, Bob, Ace, Kris-bo sie odzywaja
-Taisuke, Anim, Skibix-bo sie nie odzywaja (chcialem dac plus ale pomyslelibyscie ze mi to na reke ;p)
+ten komu chce sie to czytac
-ten komu sie nie chce xd

I'll become The King of Pirates!
Ale pomyslal o tym, pomyslal i zrobil, zrobil tak a nie inaczej, co sie stalo nie odstanie ;d, moze jest prawie tak glupi jak ja i nie wie, ze powinien cala administracje informowac o tym jak sie bedzie zachowywac, a moze jest podobnie leniwy do mnie czy Barneya i mu sie nie chcialokrova pisze:Nie gniewam sie.Pitti pisze:Przepraszam czy on napisal "KROVO NIE BEDE MILY BLABLABLA"?
Nie, nie napisal tak.
Nie uwazasz, ze powinien pisac prywatnie?
Nastapila mala pomylka xPTaisuke pisze:O przepraszam, prawie codziennie sie odzywam -.--Taisuke, Anim, Skibix-bo sie nie odzywaja
++++Taisuke bo sie codziennie odzywa
+Skibix bo sie zaczal odzywac, a moze to ja zaczelem?
-Anim milczy ;p
+Sinju zyje
+Kris nie umie grac w WoWa i dostanie w leb jak sie zobaczymy
+Barney dzikus kox nie wiem co jeszcze od poczatku do konca źią
+Bob chory :<
+Ace ładnie rysuje :*
+Krova bo przy nim zdalem sobie sprawe jak glupi jestem
+Rav patrz wyzej
+Ast daje w zeby xP
+Barni niech ma dwa plusy bedize sie czuc grubo
+<kogo tam pominelem> <za wszystko>

I'll become The King of Pirates!
! !! !!! !Pitti pisze:++++Taisuke bo sie codziennie odzywa
+Skibix bo sie zaczal odzywac, a moze to ja zaczelem?
-Anim milczy ;p
+Sinju zyje
+Kris nie umie grac w WoWa i dostanie w leb jak sie zobaczymy
+Barney dzikus kox nie wiem co jeszcze od poczatku do konca źią
+Bob chory :<
+Ace ładnie rysuje :*
+Krova bo przy nim zdalem sobie sprawe jak glupi jestem
+Rav patrz wyzej
+Ast daje w zeby xP
+Barni niech ma dwa plusy bedize sie czuc grubo
+<kogo tam pominelem> <za wszystko>
+Kris = niesamowite opowiastki, istny gandzior, brOOtal