Atak na WTC

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Szacunkiem jest zapomniec? Dziwne masz teorie.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Zapomnijmy o bohaterach. Zapomnijmy o herosach. Zapomnijmy o umarłych rodzicach/kimś tam. Niech spoczywają z szacunkiem, zapomnieni i olewani. Taak, taak.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
AdeQkun
Oozaru

Post autor: AdeQkun »

Wyyyluzujcie chlopaki,co sie stalo to sie nieodstanie i tyle
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Jak ci połamię rękę, to też powiesz co się stało i się nie odstanie i z uśmiechem na twarzy mi podziękujesz?
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Tak samo jakby był Ktoś tam z twoich bliskich... ale " Trudno nic się nie stało..."
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Niezły tekst. Prawie mnie przekonał. Ale prawie robi wielką różnice. Krovens napisał za pierwszym razem tylko "ściema"? Dodam, że bardzo szkoda mi tych ludzi. Ktokolwiek to im zrobił, jest maksymalnym s********m.
Obrazek
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

Pitti pisze: Bulmo czy Ciebie aby nie po***alo? Akurat mnie ruszyl los tych wszystkich ludzi ktorzy na tym ucierpieli, a w szczegolnosci ich bliskich i raz od huhuhu czasu dlugiego nie mam ochoty sie smiac, cos mi sie w srodku przewrocilo... jest mi naprawde przykro, że coś takiego mialo miejsce i mysle ze nawet po 50 latach jak sobie o tym poczytam to lezka sie w oku zakreci. Ciebie to nie interesuje to nie rob mi tu burdelu, wkur***as mnie swoim po***anym gadaniem, wy****dalaj skad sie przywleklas...

Kto powiedział,że mnie los tych ludzi nie rusza? Mógłbyś się trochę zastanowić nad tym co czytasz zanim kogoś zaczniesz mięsem rzucać. Ty to jesteś przybity głodem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

bulma300 pisze:
Pitti pisze: Bulmo czy Ciebie aby nie po***alo? Akurat mnie ruszyl los tych wszystkich ludzi ktorzy na tym ucierpieli, a w szczegolnosci ich bliskich i raz od huhuhu czasu dlugiego nie mam ochoty sie smiac, cos mi sie w srodku przewrocilo... jest mi naprawde przykro, że coś takiego mialo miejsce i mysle ze nawet po 50 latach jak sobie o tym poczytam to lezka sie w oku zakreci. Ciebie to nie interesuje to nie rob mi tu burdelu, wkur***as mnie swoim po***anym gadaniem, wy****dalaj skad sie przywleklas...

Kto powiedział,że mnie los tych ludzi nie rusza? Mógłbyś się trochę zastanowić nad tym co czytasz zanim kogoś zaczniesz mięsem rzucać. Ty to jesteś przybity głodem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A Ty moglabys sie troche zastanowic nad tym co piszesz. <hepioutsideemostajl>
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
ODPOWIEDZ