Szokujące "wyznanie" gwiazdy snookera

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Ja na serio jestem za zabiciem.
Obrazek

.
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Bobercik pisze:Dziękuję wam, za poważne podejście do tej sprawy. Cieszę się, że i na takim małym forum, znajdują się osoby, które są w stanie walczyć z takim zachowaniem. Cieszę się także, że nie boicie się składać długich i poważnych wypowiedzi. Dziękuję wam za to. Z wami sport nie zginie!
Odezwał się ten z poważnym podejściem do sprawy, co składa długie poważne wypowiedzi. ;] Tylko w swoich tematach trzymasz się tych zasad, więc wyluzuj. xd
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

@Kris
Ale to bylo po meczu:P Na konferencji jakiejs:P
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Acer pisze:
Bobercik pisze:Dziękuję wam, za poważne podejście do tej sprawy. Cieszę się, że i na takim małym forum, znajdują się osoby, które są w stanie walczyć z takim zachowaniem. Cieszę się także, że nie boicie się składać długich i poważnych wypowiedzi. Dziękuję wam za to. Z wami sport nie zginie!
Odezwał się ten z poważnym podejściem do sprawy, co składa długie poważne wypowiedzi. ;] Tylko w swoich tematach trzymasz się tych zasad, więc wyluzuj. xd

Bo moje jest lepsze. Ty też tak robisz, w tych waszych samobójstwach itp. piszesz niby mądrze, a w innych spamisz. I jestem luźny, bo tamten post był w formie żartu frycó. Poważnego podejścia do sprawy może nie mam, ale długie i poważne posty pisze jak trza. Ale koniec z tym. Od dziś na tym forum jest drugi Chominid.
Obrazek
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Bobercik pisze:
Acer pisze:

Bo moje jest lepsze. Ty też tak robisz, w tych waszych samobójstwach itp. piszesz niby mądrze, a w innych spamisz. I jestem luźny, bo tamten post był w formie żartu frycó. Poważnego podejścia do sprawy może nie mam, ale długie i poważne posty pisze jak trza. Ale koniec z tym. Od dziś na tym forum jest drugi Chominid.
No widzisz pisałem długo w tych tematach, które mnie interesowały. A cóż mnie obchodzi jakiś gracz w snookera? Niech sobie gada co chce. ;]
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

Achh, co za szokujące wyznanie. Też nie wiem o co ta jazda.
Pewnie gościu chciał trafić na pudelka :D

:roll:
Awatar użytkownika
AdeQkun
Oozaru

Post autor: AdeQkun »

bulma300 pisze:Z resztą od kiedy są kary za złe wychowanie?
Od czasow Kolumba,a na serio to niewiem,ale czytając tekst wstawiony przez Bobercika,mozna sie doszukac obrazy skierowanej do ludzi,a za to juz sie ponosi odpowiedzialnośc karną :wink:
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Ja jestem zagrzybialym konserwatysta i bym go skazal na stos.

Jest w naszym jezyku nawet zwiazek frazeologiczny : sportowe zachowanie. To nim akurat nie bylo ;} Bylo to znieslawienie, obraza i publiczne malpie wygibasy, co nie przystoi zadnemu czlowiekowi. Osoba publiczna nie ma wiekszych praw niz ja czy wy, a takie cos jest karalne.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Kod: Zaznacz cały

Ronnie O'Sullivan został dożywotnio zdyskwalifikowany za swoje zachowanie podczas konferencji prasowej po meczu z Marco Fu. Jest to z pewnością duża strata dla snookera jako dyscypliny sportu, ale tak ostra decyzja komisji dyscyplinarnej Światowej Federacji Snookera nie może dziwić.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

hahaha teraz to sie dopiero wkur... gostek XDDDDDD
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Imo dobrze mu tak. Chcial robic z siebie pajaca, to nie koniecznie na swiatowej imprezie i wzgledem takich osob.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
ODPOWIEDZ