Szokujące "wyznanie" gwiazdy snookera
Moderator: Moderatorzy
Odezwał się ten z poważnym podejściem do sprawy, co składa długie poważne wypowiedzi. ;] Tylko w swoich tematach trzymasz się tych zasad, więc wyluzuj. xdBobercik pisze:Dziękuję wam, za poważne podejście do tej sprawy. Cieszę się, że i na takim małym forum, znajdują się osoby, które są w stanie walczyć z takim zachowaniem. Cieszę się także, że nie boicie się składać długich i poważnych wypowiedzi. Dziękuję wam za to. Z wami sport nie zginie!
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Acer pisze:Odezwał się ten z poważnym podejściem do sprawy, co składa długie poważne wypowiedzi. ;] Tylko w swoich tematach trzymasz się tych zasad, więc wyluzuj. xdBobercik pisze:Dziękuję wam, za poważne podejście do tej sprawy. Cieszę się, że i na takim małym forum, znajdują się osoby, które są w stanie walczyć z takim zachowaniem. Cieszę się także, że nie boicie się składać długich i poważnych wypowiedzi. Dziękuję wam za to. Z wami sport nie zginie!
Bo moje jest lepsze. Ty też tak robisz, w tych waszych samobójstwach itp. piszesz niby mądrze, a w innych spamisz. I jestem luźny, bo tamten post był w formie żartu frycó. Poważnego podejścia do sprawy może nie mam, ale długie i poważne posty pisze jak trza. Ale koniec z tym. Od dziś na tym forum jest drugi Chominid.

No widzisz pisałem długo w tych tematach, które mnie interesowały. A cóż mnie obchodzi jakiś gracz w snookera? Niech sobie gada co chce. ;]Bobercik pisze:Acer pisze:Odezwał się ten z poważnym podejściem do sprawy, co składa długie poważne wypowiedzi. ;] Tylko w swoich tematach trzymasz się tych zasad, więc wyluzuj. xdBobercik pisze:Dziękuję wam, za poważne podejście do tej sprawy. Cieszę się, że i na takim małym forum, znajdują się osoby, które są w stanie walczyć z takim zachowaniem. Cieszę się także, że nie boicie się składać długich i poważnych wypowiedzi. Dziękuję wam za to. Z wami sport nie zginie!
Bo moje jest lepsze. Ty też tak robisz, w tych waszych samobójstwach itp. piszesz niby mądrze, a w innych spamisz. I jestem luźny, bo tamten post był w formie żartu frycó. Poważnego podejścia do sprawy może nie mam, ale długie i poważne posty pisze jak trza. Ale koniec z tym. Od dziś na tym forum jest drugi Chominid.
Ja (1-09-2008 12:44)
Ja jestem zagrzybialym konserwatysta i bym go skazal na stos.
Jest w naszym jezyku nawet zwiazek frazeologiczny : sportowe zachowanie. To nim akurat nie bylo ;} Bylo to znieslawienie, obraza i publiczne malpie wygibasy, co nie przystoi zadnemu czlowiekowi. Osoba publiczna nie ma wiekszych praw niz ja czy wy, a takie cos jest karalne.
Jest w naszym jezyku nawet zwiazek frazeologiczny : sportowe zachowanie. To nim akurat nie bylo ;} Bylo to znieslawienie, obraza i publiczne malpie wygibasy, co nie przystoi zadnemu czlowiekowi. Osoba publiczna nie ma wiekszych praw niz ja czy wy, a takie cos jest karalne.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Kod: Zaznacz cały
Ronnie O'Sullivan został dożywotnio zdyskwalifikowany za swoje zachowanie podczas konferencji prasowej po meczu z Marco Fu. Jest to z pewnością duża strata dla snookera jako dyscypliny sportu, ale tak ostra decyzja komisji dyscyplinarnej Światowej Federacji Snookera nie może dziwić..