Quiz Dragon Ball
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wg Anime ma to po swoim ojcu (Broli takze powinien miec wasy bo jest synem Paragasa , to samo tyczy sie Tronkow (wnukowie K. Vegety) i moze Gohanow i Gotena gdyz sa wnukami Gyuu-Maou)krova pisze:To z wlosami uwazam akurat za dziwne... Ze co, niby Vegeta doklejal sobie wasy?
Ale ogolem ta sa oficjalni wasaci Saiyajinowie , patrzcie na Nappe na przyklad
BTW ta Gohanom rosna wasy , bo sa pol Saiyajinami , Vegeta o tym mowil jak on i Tronk wyszli z RoSaT
A skad wiadomo ze mial oficjalnie wlosy? Byc moze urodzil sie lysyMoje pytanie: czemu Nappie nie odrosły włosy, po ścięciu się na łyso?
Ostatnio zmieniony pt kwie 18, 2008 10:53 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
To mnie rozbawiło.skibix pisze:Jak chcesz to możesz zadawać bartoszu.
Ja zadam, bo mam pomysła.
Goku, jak to wspomniał Vegeta, walczył nie po to by zwyciężyć, tylko po to, by nie przegrać. O tym samym wspomina też ktoś o wiele wcześniej. Kto? I powiedz w jakim celu to mniej więcej powiedział, żeby to nie był czysty strzał ;]

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1a.Mnie to tez , kim sie on niby wydaje ze jest? Mwahahaha dziwny koles , probuje imitowac mnie w byciu diablemBobercik pisze:(Gadu Gadu)Bog wie co ktora wersja dziecka neostrady pisze:(Gadu Gadu)
Ja zadam, bo mam pomysła.
Goku, jak to wspomniał Vegeta, walczył nie po to by zwyciężyć, tylko po to, by nie przegrać. O tym samym wspomina też ktoś o wiele wcześniej. Kto? I powiedz w jakim celu to mniej więcej powiedział, żeby to nie był czysty strzał ;]
1b.I to ze mnie nazwal "bartroszem" nie no , wspolczuje mu
A co do pytania to Kakarotto? A w jakim celu to nie wiem , nie umiem czytac z mysli tego ydioty , ale chyba dlatego ze w zyciu nie jest najwazniejsza wygrana
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019