Dyskusje na temat postaci

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Imo Blondaski > Czarnuch
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Wspólnie stwierdziliśmy, że Son Goku był prawym, sprawiedliwym i dobrym wojownikiem, który walczy ze złem i fartem wychodzi z opresji. Uważamy także że Goku był szpanerem, który woli murzyna od własnej wnuczki. Niektórzy (czyt. BH) sądzą, że Songo zachowuje się jakby był chory umysłowo. Dzięki Boskiemu Kakarotto wyrósł na Goku <3

Kolejna postać: Son Gohan.
Obrazek
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Sangokan to przyklad nie ostrzyzonego kartofla, ktory zneca sie nad slabszymi (dinozaur) i w kazdej sytuacji woła ojca. Juz to widze: konczy srać "TATOOOOOOOO, JUUUUUUŻŻŻŻŻZ!" ;'d

Po dojrzeniu i zostaniu owocem jogobelli nadal jest suabym maminsynkiem flirtującym z ufolkami potrafiacymi latac.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Wiec Gohan co? OK zaczne od Future Gohana

Gohan to fajna osoba , mimo iz staruje jako bachor co porwal go jego wujek , potem sie poprawnia (choc pyskuje do Vegety po tym jak sie smial z tego ze KKRT zdechl , ale dostal za swoje :twisted: ) , jednakze wszystko sie zmienia kiedy KKRT zdycha na serce , i pojawiaja sie Cyborgi blizniacy (...). Gohan staje sie inny i bardziej podobny do swojego dziadka od strony ojca (choc nadal ma dziecinny i mily charakter jak jego ojciec) , trenuje syna Vegety , Trunksa do walki z Cyborgami (...)

Gohan w tym wymiarze ma fajny charakter i nosi stroj podobny do swojego ojca do Freeza sagi ale taki troche inny , z logiem "Han" na tyle

Ocena 5

Teraz Present Gohan

(Z racji tego ze do przylotu Freezy i King Colda , Gohanowie nie roznia sie od siebie zbytnio , daje jego opis od AH sagi)

No z nim to "nieco" gorzej , ale w AH sadze byl fajny , osiagnal SSJ2 i "skopal tylek" Cellowi (czyt. swojemu wujkowi) choc najpierw Cell musial go zmusic do transformacji wiec wypuscil jego kuzynow zeby mu "pomogli" , w Buu sadze niestety stal sie jakims kujonem i przybral tytul "Wielkiego dziecka neostrady mana" czy jakos tak , ale to nie wazne , potem po dostaniu lania od Buu , stal sie tym za co go nie lubia najbardziej (Dun Dun Dun) "Mystic" Gohanem , pod koniec DBZ stal sie juz 100% kujonem i byl nim do konca DBGT (choc w DBGT troche walczyl)

Ogolem to jakis platfus i wariat (lagodnie mowiac) , a jedyne co jest u niego dobre to jego dziewczyna w dlugich wlosach (przed byciem "krotko wlosym dziwadlem" i "wielka dziewica neostrady") i jego corka (sexy dziewczyny)

Ocena 1-
ktory zneca sie nad slabszymi (dinozaur)
Wiec Gohan dawal mu fory jak sie go "bal"?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Gohan.. to tak. Najpierw mnie wnerwiał, bo wiecznie darł papę (jak ta dziewczynka w "Wojnach Światów"). Potem (Cell saga) go uwielbiałem, za SSJ2. Był mistrz nad mistrze. I na samym końcu mi zwisał i powiewał, bo byłem zafascynowany tym przechodniem, co w 326 odcinku przechodzi koło budki z lodami.

Ale co by nie było, Gohan jest raczej spoko lus ;x Silny - w miarę. Odpowiedzialny - w miarę. Jest w miarę ziąem.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

BH Daimaouji pisze:Wiec Gohan co? OK zaczne od Future Gohana
GOHAN NIE FUTURE GOHAN MULE
Barni pisze:Gohan.. to tak. Najpierw mnie wnerwiał, bo wiecznie darł papę (jak ta dziewczynka w "Wojnach Światów"). Potem (Cell saga) go uwielbiałem, za SSJ2. Był mistrz nad mistrze. I na samym końcu mi zwisał i powiewał, bo byłem zafascynowany tym przechodniem, co w 326 odcinku przechodzi koło budki z lodami.

Ale co by nie było, Gohan jest raczej spoko lus ;x Silny - w miarę. Odpowiedzialny - w miarę. Jest w miarę ziąem.
Dokladnie, zgadzam sie, nic innego nie potrafie napisac.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Gohan koxi i ołni w każdym calu. Na początku, zasrany dzieciak, który drze mordę gdy mu drzazga w tyłek wejdzie. Potem jest jedną z moich ulubionych postaci w Sadze Frezera. Następnie osiąga SSJ2 i rozwala każdego (każdego = Cella). Na końcu staje się totalnym olewatorem treningów, staje się w miarę normalnym człowiekiem. W końcu bohater, dla którego walka nie jest całym życiem.

w Buu sadze niestety stal sie jakims kujonem i przybral tytul "Wielkiego dziecka neostrady mana"
(przed byciem "krotko wlosym dziwadlem" i "wielka dziewica neostrady")
Ktoś tu ma kompleksy.
Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Chomiś pisze: "wielka dziewica neostrady")
To ciebie już ktoś rozdziewiczył ? :neutral: .

Wracając do tematu : Gohan

Jedna z moich ulubionych postaci (nie wliczając go podczas buu sagi). Ma w sobie wielki potencjał xD. W niektórych momentach normalnie wymiatał (np. podczas walki z Raditzem i ten jego atak główką jak Zidane xD). Kozacko wyglądał jako super wojownik. Moim zdaniem jedną z najfaniejszych akcji w DB to jest jak on w postaci SSJ2 walczył z Cell Jr. i ten pojedynek na kamehame z Cellem xD. Ogólnie był jedną z ciekawszych postaci w anime (jego zagadkowy wzrost siły na niektóre emocje (emoxD) i to że był krzyżówką człowieka i Saiyana). Trochę go zlamowali w Buu sadze :neutral: . A nawet bardzooo ... Więc podsumowując go w skali od 1-10 dałbym mu jakieś 7- xD.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Zobaczymy, która postać jest ulubiona. Jak będziecie opisywać kolejną osobę, podajcie na ile pkt w skali 1-10 oceniacie poprzednie. Sobie średnią walniemy potem <3

Goku: 8
Gohan: 7

Kolejna postać: Goten.
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Goku: 7
Gohan:8

Goten: 4

Średnio go lubię. Bardzo średnio. Wręcz mało. Właściwie go nie znam. Generalnie zawsze był zestawiany z Trunksem, przy którym wypadał dennie. Osiągnął SSJ w bardzo młodym wieku, ale to nie sprawia, że go bardziej lubię. Później straszy babiarz, generalnie nub.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Dlaczego temat upadl? Tak denna postac czy co? Zamierzam go podniesc, wypowiadac sie! :]

Goku: 8

Goten: 4(: ?)
Barni pisze:Średnio go lubię. Bardzo średnio. Wręcz mało. Właściwie go nie znam. Generalnie zawsze był zestawiany z Trunksem, przy którym wypadał dennie. Osiągnął SSJ w bardzo młodym wieku, ale to nie sprawia, że go bardziej lubię. Później straszy babiarz, generalnie nub.
Generalnie to samo z tym, ze w tej postaci jedyna rzecz, ktora mi sie podobala to fuzja z Trunksem :)
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
SonGohan
Golden Oozaru

Post autor: SonGohan »

Goku: 6

Goten: 4...
Goten taki se... najlepsze akcja jak dla mnie to jak walczyl z trunksem na turnieju :roll: . tak wogule to troche nudna postac...
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Kyra
SSJ 4+

Post autor: Kyra »

Goku 8
Gohan 7

Gohan dobry był jak walczył z cellem i Majin Bubu przy poziomie SSj 2 i Mystic Gohan
A goku ja walczył z Frezer Przy Poziomie SSj
Obrazek
Awatar użytkownika
SonGohan
Golden Oozaru

Post autor: SonGohan »

Kyra pisze:Gohan dobry był jak walczył z cellem i Majin Bubu przy poziomie SSj 2 i Mystic Gohan
A goku ja walczył z Frezer Przy Poziomie SSj
My juz jestesmy przy gotenie :P
Kyra pisze:A goku ja walczył z Frezer Przy Poziomie SSj
Powinno sie pisac z Frezerem a nie z Frezer
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Kyra
SSJ 4+

Post autor: Kyra »

No Sory mój błąd

Goten 5

Był tylko dobry jak zrobił Fuzje z Tronkiem i uzyskali poziom ssj3
Obrazek
ODPOWIEDZ