Lednica 2008 xP

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Lednica 2008 xP

Post autor: Barni »

Wybacz Rav za krótkość posta, ale no nie mam co więcej napisać: Będzie ktoś na Lednicy?
Obrazek

.
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

A gdzie to jest ? XD
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

A co to jest?

(bez iks de bo zbyt powaznie pytam)
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Takie chrześcijańskie badziewo, ale się zapisałem na wyjazd tam, bo pomyslałem, że Bliz będzie xP
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Napisz dokladnie o co chodzi mule, bo chetnie pojade Xd
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Żeby nie było że spamie wyraże swoje intencje w jak najbarzdiej rozszerzony sposób.

Drogi Barnabo twierdzę, iż to co wymyśliłeś i to co napisałeś jest przeznaczone dla osób chrześcijańskich a taką osobą niestety nie jestem, nie możliwe jest wręcz uchybienie sie od mojego stanu rozumowania, oraz przystąpienie do jakże sądze ciekawej wycieczki i konferencji na temat chrzescjaństwa. Rozumiem iż wstanie w którym ty oraz jakaś część osób z tego jakże niezmiernie interesujacego a zarazem wymiernego forum jesteście, to niestety pragnę Ci uświadomić, że słowa twe poparte jakże wielką motywacją i dosłownością słów doliczam również jakże obszerny opis miejsca sytuacji i estencji tego spotkania są dla mnie czymś co przepuszcza się przez pryzmat tak aby cząteczki atomu zawartego w tymże pierwiastku zostały zniwelowane do zera i powstała w pewnym rodzaju czarna dziura, która z jakże wielką energią zagina przestrzeń która znajduje sie we wszechświecie i przechwyca swiatło, które posiada i mase i energie ! tak to nie samowiete jednak niestety jestem zmuszony sie ponownie rozczarować, gdyż uważam że osobowość tego spotkania to równia pochyła z bezdnem na samym końcu co jeste metoryczne z niczym prawdaż?. No i na koniec mojej jakże krótkiej przemowy chciałbym ponowie oświadczyć iż nie ma możliwości iż zwykł zjadacz chleba i tak niesamowita osoba jaką jestem ja, co ma swoje udokumentowane podstawy w życiorysie mojego życia mogła skierować się w miejscowość zwaną Lednicą, gdyż taki sposób konferencji nie bedzie odpowiadał mojemu krytycznemu umysłowi, który jest zmuszony weryfikować każda informację i pozostawiać tylko te najważniejsze, a więc z tego spotkania wyniósł bym liczbe koloidalną jaką jest liczba zero. Mam nadzieję iż zrozumiałeś ten jakże prosty zapis słowny, gdyż pisałem w sposób powszechnie zrozumiany. Dziękuje za uwagę i polecam się na przyszłość wasz oddany Kris.

Przetłumaczenie : Ziom chyba Cie sie sufit na głowe zwalił.
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Satomi
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: Satomi »

Kris, Otóż chciałabym uświadomić ci tylko, że wbrew Twoim przekonaniom, nie jesteś
elokwentną, ni nawet inteligentną osobą x> Ale i tak Cię kocham, szkoda że jesteś gejem

Pozdrawiam :P

Ja Ciebie też : * xD
Ostatnio zmieniony pn lip 14, 2008 7:01 pm przez Satomi, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

No kurde, co to jest Lednica to by wypadało wiedzieć.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lednica_2000
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Barni pisze:Takie chrześcijańskie badziewo, ale się zapisałem na wyjazd tam, bo pomyslałem, że Bliz będzie xP
Celem niniejszej wypowiedzi jest przekazanie komunikatu Barniemu, że jego wypowiedź wpłynęła niekorzystnie na mój stan emocjonalny. Najprawdopodobniej odczułbym przyjemność wywołaną pomyślnym obrotem sprawy, gdybym miał poczucie, że znacznie spadnie częstość występowania podobnych zdarzeń w przyszłości.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Wybacz zacny Ravie.

Spotkanie organizowane przez chrześcijan, mające na celu pogłębienie wiary. Które mi osobiście jest obojętne, jednak na pewno dużo ludzi czeka na nie z niecierpliwościa.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

Nie polecam takich wyjazdów. Kiedyś wybrałam się z kościołem na Przystenek Jezus,żeby jakoś dostać się na niedaleki Przystanek Woodstock i zniszczono mi umysł.
Swoją drogą jak byłam mała wspinałam się po tej rybie, fajna zabawa.
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

A chyba pojedziemy z qmplami :D Tylko nie wiem gdzie przemycimy Komandosy... Chociaz jakis post czasem sie przyda :P 24h wytrzymamy!!
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Kris pisze:wycieczki i konferencji na temat chrzescjaństwa
Z moich zrodel wynika ze w Lednicy robi sie raczej to co czesto robia nastolatki: pije, pali i obija.

Prosze cie Kris, nie probuj imitowac Rava bo nijak ci to wychodzi... A ze jestem na tyle ambitny zeby czytac te dluge posty olewajac te krotke - marnujesz moj czas. xD

Spoko xD
Ostatnio zmieniony pt maja 16, 2008 8:58 am przez krova, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Ej jedzie ktos procz mnie na Lednice?
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5