Witam mam do zaprezentowania moją nową grę. Nazwa:Way Of Sayian Silnik: Elysium Diamond Opis:Gra rozgrywająca się w świecie dragonballa zaczynamy od domu małego goku. Fabuła:Konkurs kto wymyśli dobrą fabułę będzie miał dodatki w grze. Rasy/Profesje:Sayian(1 rasa;/ ale to tylko w becie:D) Strona Gry:www.wofs.ugu.pl Screen'y: UWAGA
Ogłaszam konkurs:
Konkurs kto wymyśli dobrą fabułę będzie miał dodatki w grze.www.wofs.ugu.pl
Ostatnio zmieniony śr cze 11, 2008 4:30 pm przez Pigmej, łącznie zmieniany 1 raz.
ehhh znowu RPG Maker ;] To na poczatek : Dinozaur maly i duzy sie niczym nie roznia. Jakies takie kwadraty na wodzie. Charset nie pasuje mi do Cipseta. Obok lodki teren nie wyglada za ciekawie.
Co do fabuly : 1) Goku przylatuje na ziemie i expi sie ;]
2) Potem jest silny i leci na inna planete podbijac ja
3) Tam spotyka innnych sayan z ktorymmi walczy i przegrywa ale uchodzi z zyciem
4) Wraca po treningach na innych planetach i wykonaniu duzo questow
5) Pokonuje nobow i zaczyna sie 100 Tankaichi Budokai
Odemnie : Zabierz sie za robienie czegos powaznego. Poucz sie C++ i Directa to zrobisz zarabista gierka ;] Duzo lepsza niz ta.
GokugetaSS6 pisze:ehhh znowu RPG Maker ;] To na poczatek : Dinozaur maly i duzy sie niczym nie roznia. Jakies takie kwadraty na wodzie. Charset nie pasuje mi do Cipseta. Obok lodki teren nie wyglada za ciekawie.
Ehh czytać nie umiesz?? Silnik: Elysium Diamond
A poza tym nie chipset tylko titleset i nie charset tylko sprit-_-
to będzie gra 2dMMORPG! Te szare kwadraty to minimapa i tyranozazur mały i normalny są rożne chodzi o statystyki a nie o grafie!
Nie, to bedzie kolejna gra jak z serii Byond czy jak to tam, w ktorych nic sie nie zmienia i w ktore nikt nie gra. Po co robic gre, ktora nie zainteresuje nikogo poza twoimi rodzicami?
Wysil sie. Jestes mlody. Poucz sie, masz jeszcze czas.
Na stronie wszystkie kategorie sa puste... Jest tam miliard linkow, a wszystkie i tak prowadza jedynie do dwoch nic nie wnoszacych newsow (z bledami ortograficznymi i logicznymi).
Ostatnio zmieniony śr cze 11, 2008 5:08 pm przez krova, łącznie zmieniany 1 raz.
Pigmej napisał/a:
Bożę następny Silnik:Elysium Diamond to całkiem co innego niż byond
Aha, tak samo jak Notatnik i MS Notepad to zupelnie co innego....
LOL XD
Pigmej napisał/a:
w tą grę będzie trochę ludzi grało!
Zalozymy sie? Moge byc krupierem, kurs 1:100, ze grywalnosc nie przekroczy nigdy 20 graczy.
Jeszcze większy lol xD . No niestety ale takich gierek jest cała masa na necie . Grywalność też nie jest najlepsza . Projekt jest bez większej szansy na to by zdobył jakąś popularność . Nie to żebym Cię zniechęcał ale taka jest prawda .
Popieram. Komedia, jak dla mnie. Wyrażenia charset i chipset się zgadzają, tylko trzeba znać angielski. Zdaje się, że jesteś jeszcze za młody, żeby tak się popisywać. Zwłaszcza, że nie masz czym- Ameryki nie odkrywasz.
W ogóle, sam tytuł gry jest komiczny. Błąd zawiera, na dobrą sprawę. Nawet kilka, zależy jak to ująć.