!!! Euro 2008 !!!

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

GokugetaSS6 pisze:Przeciw:

Niemcy - szwaby

Austriacy - tez szwaby

Szwajcaria - to samo

Szwedzi - "najezdzali nas"

Wlosi - makaroniarze

Rosjanie - tak naprawde maja slabsza glowe od nas

Rumuni - cyganie

Grecy - mitologia

Czesi - zgapili nasz "language"

Portugalia - cieniasy ktorzy szpanuja ze maja morze

Turkowie - islamskie scierwa

Chorwaci - maja koszulki w pedalskie kwadraty

Hiszpania - za cieplo
Ależ ty zabawny, ha ha ha. Polskie ścierwo z ciebie, które zgapiło z Anglików słowo 'Language' i nim szpanuje, mając homoseksualny avatar i niepotrzebnie najeżdżając na Niemców i cygan. A co do makaronu- ja tam lubię.
Ostatnio zmieniony śr cze 04, 2008 12:30 pm przez Barni, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Rumunia ma lepszy postęp cywilizacyjny i gospodarczy niż Twoja kochana polska, wkrótce będziemy na ostatnim miejscu w UE, albo już jesteśmy. Najsilniejszą głowę to mają Skandynawowie, ale tego pewnie też nie wiesz.

Równie to zabawne jak żart, że Austriacy pojadą na Euro w busie z napisem:"Nie wszyscy gwałcimy swoje córki". Żart na poziomie Niemców.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Niemcy - Niemcy

Austriacy - też Niemcy
Teraz to genialnie wygląda xD
Obrazek

.
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

pp3088 pisze:Rumunia ma lepszy postęp cywilizacyjny i gospodarczy niż Twoja kochana polska, wkrótce będziemy na ostatnim miejscu w UE, albo już jesteśmy. Najsilniejszą głowę to mają Skandynawowie, ale tego pewnie też nie wiesz.

Równie to zabawne jak żart, że Austriacy pojadą na Euro w busie z napisem:"Nie wszyscy gwałcimy swoje córki". Żart na poziomie Niemców.
Także moja kochana ale nie polska, tylko Polska. To pierwsze to przymiotnik. A my z jakim napisem na busie pojedziemy? "Nam strzelać nie kazano"?
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

polska*

Napis na busie:
Mamy Acera wygramy do zera, niezła bajera, tłuczemy frajera.

Bieda, bo z polski.

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Napisy na busach:

* Czechy: "Przybędziemy, zwyciężymy, sny narodu spełnimy!"
* Portugalia: "Ten autokar jest napędzany wolą zwycięstwa"
* Szwajcaria: "Stacja końcowa: Wiedeń"
* Turcja: "Czy ten autobus może pomieścić turecką pasję?"
* Austria: "Tyko razem możemy zwyciężyć...!"
* Chorwacja: "RAZEM Z KIBICAMI NA SZCZYT EUROPY"
* Niemcy: "Niemcy - jeden zespół - jeden cel"
* Polska: "...bo liczy się sport i dobra zabawa!"
* Francja: "Razem żyjemy, razem świętujemy"
* Włochy: "Niebo jest zawsze bardziej błękitne..."
* Holandia: "Jeden zespół, jeden duch, razem jesteśmy pomarańczowi"
* Rumunia: "Rumunio, jesteśmy z ciebie dumni i kochamy cię!"
* Grecja: "Jeden zespół, jedno marzenie!"
* Rosja: "Rosyjska piłka zwycięstwa z nami. Rosja jest dumna ze swoich graczy!"
* Hiszpania: "Cokolwiek się wydarzy, NA ZAWSZE HISZPANIA"
* Szwecja: "Szwedzki zespół = najwyższa klasa"

Co mogę powiedzieć. Włochom coś nie pykło przy wymyślaniu hasła. Widać, że Niemiec jest trenerem Greków, bo hasła mają w sobie coś...podobnego! Hiszpanie już się przygotowują na kolejną porażkę. Polacy...no cóż...liczy się dobra zabawa! Wspólne świętowanie z Francuzami kusi...
Najbardziej podoba mi się hasło Szwajcarów. I to mówię serio. Jest po prostu genialne ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Szczerze? Wali mnie to cale euro xd. Noga jest bez sensu jesli ja tam nie gram dla zabawy. Wy za to zescie widze pokazali jak bardzo kochacie Polske xd. Jak dla mnie moga nawet wygrac afrykanskie bobry z wygolonymi oczami xd
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Pitti pisze:Szczerze? Wali mnie to cale euro xd. Noga jest bez sensu jesli ja tam nie gram dla zabawy. Wy za to zescie widze pokazali jak bardzo kochacie Polske xd. Jak dla mnie moga nawet wygrac afrykanskie bobry z wygolonymi oczami xd
Dobra, ale to jest temat o Euro 2008. Temat dla kulturalnych ludzi. Jak wali Cię Euro to załóż sobie temat "Wali mnie Euro" i tam do napisz. Pamiętaj Pitti, Bob nienawidzi spamu w jego tematach o sporcie! (znając poczucie humoru userów, zaraz posypie się kolejny spam).

Euro za ponad 2 dni. Kurde, nie mogę się normalnie doczekać. Mam nadzieję, że tym razem unikniemy blamażu. Martwi mnie forma piłkarzy. Jeśli jeszcze o takich piłkarzy jak Boruc, Lewandowski czy Krzynówek mogę być spokojny, to dyspozycja Bąka, Wawrzyniaka, Błaszczykowskiego (jak zagra) jest dla mnie zagadką. Jednak wierzę w Don Leo ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Pitti pisze:Jak dla mnie moga nawet wygrac afrykanskie bobry z wygolonymi oczami xd
In Robert we trust...

Wypełniając ankietę za największy polski autorytet uznałem Rogera Guerrero, podając dwie najlepsze cech dobre podanie i patriotyzm.

Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Mnie bardzo nie podoba isę to, że nie obejrzę otwarcia mistrzostw, za sprawą Lednicy. Bob, wyślij mi smsem wyniki :D
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Martwi mnie forma piłkarzy. Jeśli jeszcze o takich piłkarzy jak Boruc, Lewandowski czy Krzynówek mogę być spokojny, to dyspozycja Bąka, Wawrzyniaka, Błaszczykowskiego (jak zagra) jest dla mnie zagadką.
Odwołuję!!! Arturo nie zawiół, ale o Lewego i Krzynówka już nie jestem spokojny.

I co powiecie o Euro? Jak dla mnie - zero niespodzianek.

→Grupa A: Portugalia, Turcja - tego można było się spodziewać. Czesi są już za słabi (przynajmniej dla mnie).
→Grupa B: Chorwacja, Niemcy - tego też można było się domyślić...niestety...
→Grupa C: Holandia, Włochy - awansu Holandii byłem pewien jeszcze przed turniejem. Po cichu liczyłem na Rumunię, ale sprawdziło się powiedzenie: "Jeśli Włosi grają w grupie z Francją i Rumunią, to mimo porażki w pierwszym spotkaniu z Holandią i tak awansują, nawet przy remisie z Rumunami w drugim meczu."
→Grupa D: Hiszpania, Rosja - Szwedzi są za starzy.

Ćwierćfinały:
• Portugalia vs. Niemcy 1:3 - każdy wie, że Niemcy to drużyna turniejowa. Dla mnie byli zdecydowanymi faworytami i wygrali.
• Chorwacja vs. Turcja 1:1, po karnych Turcja - tutaj zaszpanię xD powiedziałem sobie przed meczem "pewnie będą karne i wygrają Turcy..." no i miałem rację.
• Holandia vs. Rosja - im dłużej trwał mecz, tym bardziej kibicowałem Rosji. Nie zdziwiło mnie ich zwycięstwo, bo Holandia była najlepsza na Euro, a najlepszy nigdy nie wygrywa.
• Hiszpania vs. Włochy - mecz dzisiaj...całe serce za Hiszpanią...ale Włosi to Włosi...zobaczymy xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

→Grupa A: Portugalia, Turcja - Najlepszy mecz mistrzostw Turcja:Czechy. To, co Turcy pokazali w ostatnich minutach.. no wyszli zasłużenie ;) A Portugalia to było pewne; P
→Grupa B: Chorwacja, Niemcy - no to było pewne.
→Grupa C: Holandia, Włochy - Holandia było 100%. Włochy.. cóż. Ucieszyłem się, bo ta Francja co jest teraz, to już nie ta Francja którą kochałem.
→Grupa D: Hiszpania, Rosja - Liczyłem na Szwedów. Ale Rosja pokazała, że umie grać.

• Portugalia vs. Niemcy 1:3 - każdy wie, że Niemcy to drużyna turniejowa. Dla mnie byli zdecydowanymi faworytami i wygrali - zgadzam się z Bobem.
• Chorwacja vs. Turcja 1:1, po karnych Turcja - było mi obojętne. Ale Chorwaci karne spieprzyli niemiłosiernie.
• Holandia vs. Rosja - Potwornie załamany byłem. Byłem niemal pewien (wiem, że niemal wyklucza pewność xD), że Holandia wygra z Rosjanami, a tu takie jaja ;/ Przedmarańczowi dali dupy.
• Hiszpania vs. Włochy - mecz dzisiaj...i mam nadzieję że będzie ciekawy, ale kto go wygra, to mam na to wyje****
Obrazek

.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

!$%!#%$!#%*!*%!*%!*% nIEMCY@(%#!%*!%*!*%!*%!% %!!*!%!!! (*@%*%#(%#@(%#@#

Ku#wa. Łajzy.

Dostawali od Turcji, która grała w rezerwowym składzie i już srali w gacie. Ballack to prymityw w koszulce, brutalnie atakował i wrzeszczał na sędziego, czerwień. Niestety sędzia jak zawsze się bał niemiaszka. Turcja zagrała chyba najlepszy mecz, a Sabri genialnie kiwał Lahma. Zapewne po mistrzostwach przeniesie się do lepszego klubu.

Podolski, ty tylko polakom umiesz strzelać. Wynocha z Polski.

P.S. Przerwa spowodowana burzą w Wiedniu. Po golu na 2:2 aż skoczyłem. Piękny mecz...

Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Piękny mecz, ale wynik.. Ohydny ;(
Szwaby miały odpaść, nienawidzę, szczerze ich nienawidzę. Mam nadzieję, że Rosja ich okopie, mimo że za Ruskami też nie przepadam.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Jak donosi PAP na Reichstagu została zatknięta turecka flaga, a Angela Merkel postanowiła zostać w Bazylei i utworzyć rząd na emigracji...

W Hiszpanii nadzieja. Oby nie zrobili w majty tak jak Portugalczycy. I żeby grali lepiej niż EI.

Niemcy grali obrzydliwie. 3 akcje, 3 gole. Nic nie grali, syf po prostu. Powinien być karny dla Turcji. Sędzia do dupy po prostu. Przypuszczam, że nawet jakby go szwaby opluli to stwierdziłby, że deszcz pada.

Nie rozumiem jak Demirel mógł dostać 2 mecze za faul na Kollerze(prowokował go koniec końców), a Swiniopas 1 mecz, za równie podły faul na Chorwacie.

Graja wszyscy, wygrywają Niemcy.

Ewentualnie czekam na Stalingrad 42-43.

ODPOWIEDZ