Turniej Użytkowników SSJPower - edycja VIII

Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Finał:

Czas głosowania minął pn paź 06, 2008 8:41 pm

Kris
6
55%
PP3088
5
45%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Osobiście,nom. Zagłosuję na dwóch userów, moją rodzinę, nom.

Nervan - bo to elo delo morelo, zią.
Reika - Senpai- Chan !
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Głosuję na .. dwie osoby.

Pierwszą osobą jest człowiek, który rozbawia mnie do łez, wyjeżdża z garażu samochodem swojego taty, ale cyka się, że nie wjedzie doń z powrotem, odcina psom głowy na PBCH Sinjego (XD!), a potem stara się je zamontować.
Pierwszą osobą jest Pytka.

Drugi głos na człowieka, który zniszczył mnie słowami "To jest moje forum i ja tu rządzę <foch>". Rav, jestem z tobą! :D
@Up
Rodzina Adamsów ;f
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Pierwszy głos wędruje do brata, przyjaciela, ziomka itp. itd. Gościa, z którym poziom ciśnięcia łacha z wszystkiego, jest wielki jak głowa mojego znajomego Dawida Michalskiego. Wieśniaka, który 3 razy ruchał mnie we Wrocku i 3 razy w Pobierowie. Był też stosunek w Mrzeżynie. Głos na Pittiego, zioma najlepszego!!! ;*******

Drugi głos oczywiście do Rav'a. Nasz Admin jest wielki i ma zajefajne poczucie humoru xD Tak więc: Rav
Obrazek
Kyra
SSJ 4+

Post autor: Kyra »

Ja glosuje na rava i pittiego
Obrazek
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Glos na Pittiego i Nervana. I BH.
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Głos na:

Rav'a - bo to jest jego forum i on tutaj rządzi.
Pittiego - bo:

Po 1. Poza Rav'em najlepiej go znam z grupy A.
Po 2. Jestem pod presją - on najbardziej by się obraził, gdybym na niego nie zagłosował, bo:
a) Nervan, Snickers i Reika raczej nie liczą na to, że na nich zagłosuję, skoro z nimi nawet chyba nie rozmawiałem.
b) Pitti to emo i łatwo go urazić.
Po 3. Jeśli się nie mylę cała ta trójka (Nervan, Snickers, Reiko) podpadła mi z avatarami.

Myślałem wprawdzie nad tym, żeby zagłosować na Reiko, bo to dziewczyna - i to w dodatku z Venus - ale postanowiłem, że pozostanę nieugięty.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Pyta i Reika xD Co do pyty to nie musze chyba tłumaczyć a Reika bo ponieważ ;]

Edit:

No i oczywiście BH ... to samo co Bliz xD . ByHyFanclub ;*
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Ten post nie ma na celu rozsmieszenia kogos.
Rav pisze:Po 1. Poza Rav'em najlepiej go znam z grupy A.
Po 2. Jestem pod presją - on najbardziej by się obraził, gdybym na niego nie zagłosował, bo:
a) Nervan, Snickers i Reika raczej nie liczą na to, że na nich zagłosuję, skoro z nimi nawet chyba nie rozmawiałem.
b) Pitti to emo i łatwo go urazić.
Po 3. Jeśli się nie mylę cała ta trójka (Nervan, Snickers, Reiko) podpadła mi z avatarami.
Jak Cie spotkam... to Cie tak ocenzurowano, na podstawie art. 143, w związku z art. 315 ust. 7 ustawy z dnia 17 grudnia 2001 r. o wychowaniu w trzeźwości, ze popamietasz do konca zycia. Musimy odbyc powazna rozmowe na gg... musimy obgadac wszystkie aspekty pytania... "czymze kurde jest milosc"... a potem Cie umre chamie ; d

ocenzurowano, na podstawie art. 143, w związku z art. 315 ust. 7 ustawy z dnia 17 grudnia 2001 r. o wychowaniu w trzeźwości.

Btw. jestem emo tne sie na udach i nie scinam sie do konca roku szkolnego.

Moj glos idzie na:

Pitonga aka Pittiego Pytke, gdyz - tak naprawde to on rzadzi tym forum, jest mistrzem, a Rav jest jego uczniem. Drugi powod to to, ze zaglosowal na Niego Patong szef mafi, wiec musi byc jakis fajny czy cos, w koncu szef mafi...

Oraz na:

Rava Rafała Rocka Lee - gdyz...
-rodzina Krisa... Xd...
-Rav mnie przekonal do uczenia sie (mzoe to brzmiec strasznie, ale zaczynam sie uczyc xd)
-Rav jest emo i latwo go urazic
-Mial kiedys fajny podpis... cos w stylu...
Pamiętaj! - Nigdy się nie poddawaj ! http://www.polonica.net/Nie-poddawaj-sie.htm
-Bo lubi dzem i kocha BH
-Rav jest spoko i przyjemnie sie z nim rozmawia ; ).

edit

-jeszcze zapomnialem dodac, iz za pomidora i wszystkie jego odmiany : D

@down
xD
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 3:26 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 4 razy.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Pitti pisze:-Mial kiedys fajny podpis... cos w stylu...
Pamiętaj! - Nigdy się nie poddawaj ! http://www.polonica.net/Nie-poddawaj-sie.htm
O właśnie - kolejny ważny powód: zagłosowałem też dlatego, że mi ten link kiedyś wysłałeś.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Sinju
Guru

Post autor: Sinju »

Głos wędruje na Rav'a oraz Pittiulinke, jednym z powodów jest to że trochę czasu ich znam oraz dość "przyjemnie" się z nimi rozmawia. Drugim powodem jest to że te dwójkę znam z tej grupy. Nie miałem przyjemności rozmawiać z Nervan'em, Snickers'em a także Reika.
Ooohhh Gunther you're so sexy!
Awatar użytkownika
Nervan
SSJ 2

Post autor: Nervan »

Snickers & Reika, czemu? Znam ich dobry kawałek czasu w przeciwieństwie do reszty i uważam, że należy im się mój głos (jakby był coś wart XD).
Obrazek
Awatar użytkownika
Reika
USSJ

Post autor: Reika »

Po dokładnej analizie profilów psychologicznych userów z grupy A, postanowiłam zaryzykować i oddać mój głos na dwóch biednych randomów, czytaj Sznikersa-sama i Nervana.
A zdecydowałam tak ponieważ, gdyż, dlatego że, bo aczkolwiek:
:arrow: Sznikers-sama jest osobą bardzo silną psychicznie, potarfi odróżnić rzeczy zbyteczne od koniecznych, ma bardzo dobre serce, poświęca się dla innych, charakteryzuje sie dynamizmem działaniowym, a jego el0kwentność miażdży; poza tym potrfi sexiaście marszczyć czoło [dodam, iż był to główny czynnik, który zdecydował o moim głosie na niego]; no i oczywiście jest boski w łóżku ;*
:arrow: Nervan to osoba bardzo skromna, bezpruderyjna i mONdra. Posiada talent wokalny i artystyczny. Mimo tego, iż jego stan psychiczny bywa niestabilny, potrafi po mistrzowsku radzić sobie z czynnikami towarzyszącymi Zespołowi Napięcia Przedmiesiączkowego. Zdecydowanie można zaliczyć go do sangwiników. Zalicza się do moich giermków.
Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Z kolei ja się długo nie zastanawiałem. Czynnikiem, który spowodował, że oddałem głosy na ten osoby, na które oddałem był czas. Przez niego się starzejemy, głupiejemy (w przypadku Rav'a - mądrzejemy) i zaczynają nam do głowy przychodzić durne pomysły. Zagłosowałem na Rav'a i Pitti'ego, ponieważ ich znam najdłużej, mimo iż uważam, że ten drugi ma spaczoną psychikę i twarz.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Przystojniak się kutwa odezwał. xD

Mój głos poszedł na Pyttera, reszta jest mi nieznajoma (w życiu z nimi nie gadałem), a Pytter to mój osobisty ziomisław.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Snickers_
Przeciętny wojownik

Post autor: Snickers_ »

Głosuję na:
Reike - ponieważ jest inteligenta, kochana, ma świetne teksty, seksowny głos i oczywiście pięknie śpiewa ;*

Nervana - bo jest spoko ziomem, często gada bezsensu, kocha Anke (xD), ma na wszystko wyje*ane i tak jak ja jest randomem : P
ODPOWIEDZ