Turniej Użytkowników SSJPower - edycja VIII
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Głosuję na .. dwie osoby.
Pierwszą osobą jest człowiek, który rozbawia mnie do łez, wyjeżdża z garażu samochodem swojego taty, ale cyka się, że nie wjedzie doń z powrotem, odcina psom głowy na PBCH Sinjego (XD!), a potem stara się je zamontować.
Pierwszą osobą jest Pytka.
Drugi głos na człowieka, który zniszczył mnie słowami "To jest moje forum i ja tu rządzę <foch>". Rav, jestem z tobą!
@Up
Rodzina Adamsów ;f
Pierwszą osobą jest człowiek, który rozbawia mnie do łez, wyjeżdża z garażu samochodem swojego taty, ale cyka się, że nie wjedzie doń z powrotem, odcina psom głowy na PBCH Sinjego (XD!), a potem stara się je zamontować.
Pierwszą osobą jest Pytka.
Drugi głos na człowieka, który zniszczył mnie słowami "To jest moje forum i ja tu rządzę <foch>". Rav, jestem z tobą!
@Up
Rodzina Adamsów ;f
.
Pierwszy głos wędruje do brata, przyjaciela, ziomka itp. itd. Gościa, z którym poziom ciśnięcia łacha z wszystkiego, jest wielki jak głowa mojego znajomego Dawida Michalskiego. Wieśniaka, który 3 razy ruchał mnie we Wrocku i 3 razy w Pobierowie. Był też stosunek w Mrzeżynie. Głos na Pittiego, zioma najlepszego!!! ;*******
Drugi głos oczywiście do Rav'a. Nasz Admin jest wielki i ma zajefajne poczucie humoru xD Tak więc: Rav
Drugi głos oczywiście do Rav'a. Nasz Admin jest wielki i ma zajefajne poczucie humoru xD Tak więc: Rav

Głos na:
Rav'a - bo to jest jego forum i on tutaj rządzi.
Pittiego - bo:
Po 1. Poza Rav'em najlepiej go znam z grupy A.
Po 2. Jestem pod presją - on najbardziej by się obraził, gdybym na niego nie zagłosował, bo:
a) Nervan, Snickers i Reika raczej nie liczą na to, że na nich zagłosuję, skoro z nimi nawet chyba nie rozmawiałem.
b) Pitti to emo i łatwo go urazić.
Po 3. Jeśli się nie mylę cała ta trójka (Nervan, Snickers, Reiko) podpadła mi z avatarami.
Myślałem wprawdzie nad tym, żeby zagłosować na Reiko, bo to dziewczyna - i to w dodatku z Venus - ale postanowiłem, że pozostanę nieugięty.
Rav'a - bo to jest jego forum i on tutaj rządzi.
Pittiego - bo:
Po 1. Poza Rav'em najlepiej go znam z grupy A.
Po 2. Jestem pod presją - on najbardziej by się obraził, gdybym na niego nie zagłosował, bo:
a) Nervan, Snickers i Reika raczej nie liczą na to, że na nich zagłosuję, skoro z nimi nawet chyba nie rozmawiałem.
Po 3. Jeśli się nie mylę cała ta trójka (Nervan, Snickers, Reiko) podpadła mi z avatarami.
Myślałem wprawdzie nad tym, żeby zagłosować na Reiko, bo to dziewczyna - i to w dodatku z Venus - ale postanowiłem, że pozostanę nieugięty.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Ten post nie ma na celu rozsmieszenia kogos.
ocenzurowano, na podstawie art. 143, w związku z art. 315 ust. 7 ustawy z dnia 17 grudnia 2001 r. o wychowaniu w trzeźwości.
Btw. jestem emo tne sie na udach i nie scinam sie do konca roku szkolnego.
Moj glos idzie na:
Pitonga aka Pittiego Pytke, gdyz - tak naprawde to on rzadzi tym forum, jest mistrzem, a Rav jest jego uczniem. Drugi powod to to, ze zaglosowal na Niego Patong szef mafi, wiec musi byc jakis fajny czy cos, w koncu szef mafi...
Oraz na:
Rava Rafała Rocka Lee - gdyz...
-rodzina Krisa... Xd...
-Rav mnie przekonal do uczenia sie (mzoe to brzmiec strasznie, ale zaczynam sie uczyc xd)
-Rav jest emo i latwo go urazic
-Mial kiedys fajny podpis... cos w stylu...
-Rav jest spoko i przyjemnie sie z nim rozmawia ; ).
edit
-jeszcze zapomnialem dodac, iz za pomidora i wszystkie jego odmiany : D
@down
xD
Jak Cie spotkam... to Cie tak ocenzurowano, na podstawie art. 143, w związku z art. 315 ust. 7 ustawy z dnia 17 grudnia 2001 r. o wychowaniu w trzeźwości, ze popamietasz do konca zycia. Musimy odbyc powazna rozmowe na gg... musimy obgadac wszystkie aspekty pytania... "czymze kurde jest milosc"... a potem Cie umre chamie ; dRav pisze:Po 1. Poza Rav'em najlepiej go znam z grupy A.
ocenzurowano, na podstawie art. 143, w związku z art. 315 ust. 7 ustawy z dnia 17 grudnia 2001 r. o wychowaniu w trzeźwości.
Btw. jestem emo tne sie na udach i nie scinam sie do konca roku szkolnego.
Moj glos idzie na:
Pitonga aka Pittiego Pytke, gdyz - tak naprawde to on rzadzi tym forum, jest mistrzem, a Rav jest jego uczniem. Drugi powod to to, ze zaglosowal na Niego Patong szef mafi, wiec musi byc jakis fajny czy cos, w koncu szef mafi...
Oraz na:
Rava Rafała Rocka Lee - gdyz...
-rodzina Krisa... Xd...
-Rav mnie przekonal do uczenia sie (mzoe to brzmiec strasznie, ale zaczynam sie uczyc xd)
-Rav jest emo i latwo go urazic
-Mial kiedys fajny podpis... cos w stylu...
-Bo lubi dzem i kocha BHPamiętaj! - Nigdy się nie poddawaj ! http://www.polonica.net/Nie-poddawaj-sie.htm
-Rav jest spoko i przyjemnie sie z nim rozmawia ; ).
edit
-jeszcze zapomnialem dodac, iz za pomidora i wszystkie jego odmiany : D
@down
xD
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 3:26 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 4 razy.

I'll become The King of Pirates!
O właśnie - kolejny ważny powód: zagłosowałem też dlatego, że mi ten link kiedyś wysłałeś.Pitti pisze:-Mial kiedys fajny podpis... cos w stylu...Pamiętaj! - Nigdy się nie poddawaj ! http://www.polonica.net/Nie-poddawaj-sie.htm
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Po dokładnej analizie profilów psychologicznych userów z grupy A, postanowiłam zaryzykować i oddać mój głos na dwóch biednych randomów, czytaj Sznikersa-sama i Nervana.
A zdecydowałam tak ponieważ, gdyż, dlatego że, bo aczkolwiek:
Sznikers-sama jest osobą bardzo silną psychicznie, potarfi odróżnić rzeczy zbyteczne od koniecznych, ma bardzo dobre serce, poświęca się dla innych, charakteryzuje sie dynamizmem działaniowym, a jego el0kwentność miażdży; poza tym potrfi sexiaście marszczyć czoło [dodam, iż był to główny czynnik, który zdecydował o moim głosie na niego]; no i oczywiście jest boski w łóżku ;*
Nervan to osoba bardzo skromna, bezpruderyjna i mONdra. Posiada talent wokalny i artystyczny. Mimo tego, iż jego stan psychiczny bywa niestabilny, potrafi po mistrzowsku radzić sobie z czynnikami towarzyszącymi Zespołowi Napięcia Przedmiesiączkowego. Zdecydowanie można zaliczyć go do sangwiników. Zalicza się do moich giermków.
A zdecydowałam tak ponieważ, gdyż, dlatego że, bo aczkolwiek:

Z kolei ja się długo nie zastanawiałem. Czynnikiem, który spowodował, że oddałem głosy na ten osoby, na które oddałem był czas. Przez niego się starzejemy, głupiejemy (w przypadku Rav'a - mądrzejemy) i zaczynają nam do głowy przychodzić durne pomysły. Zagłosowałem na Rav'a i Pitti'ego, ponieważ ich znam najdłużej, mimo iż uważam, że ten drugi ma spaczoną psychikę i twarz.