Najbrutalniejszy czarny charakter w DB, DBZ i DBGT
Moderator: Moderatorzy
Najbrutalniejszy czarny charakter w DB, DBZ i DBGT
Ja tam w db uwazam piccola był bardzo brutalny w stosunku do goku :twisted:
A w dbz Buu zabil wszystkich ludzi na ziemi :twisted:
Dbgt tyfusel w ciele vejty jak butował goku kiedy ten był w ssj3 :twisted:
A w dbz Buu zabil wszystkich ludzi na ziemi :twisted:
Dbgt tyfusel w ciele vejty jak butował goku kiedy ten był w ssj3 :twisted:
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Brolly bo zniszcyzł CAŁĄ południową galaktyke , Komórczak zabijał TYLKO ludzi więc nie był groźny.
Ta zabił też pare sztucznych ludzi i tyle , zwierzęta nie były mu potrzebne więc je zostawiał w spokojuAtom pisze:1.Komórczak nie zabijał tylko ludzi
Ostatnio zmieniony wt sty 18, 2005 7:51 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A e tam naszczęście wszytskie jego ofairy wróciły do życiaAtom pisze:Ah BH.
Gdy Cell szukal Androidow niszczył wyspy. Nie wachał sie bo co go obchodzili ludzie. Bodajże 2 z nich były zamieszkałe
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh masz racje TrocinkaTrocinka pisze:A ja nie lubię BrolliegoUpssss, teraz to mi żyć nie dacie
Ale przyznam, że był najbrutalniejszą postacią, jak dla mnei aż za brutalną (wybaczcie, jestem dziewczyną
)

Jak Broli mówi
Brolly roxBrolly pisze:Zbliż się , tutaj zginiesz!
Widze że nie tylko Gohan i Kakarotto są robakami
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Paragras chciał śmierci BrollegoWolak pisze:Najbrutalniejszy byl oczywiscie Broly , wkoncu zabil wlasnego ojca , ale kto by nie zabil takiego obludnego ojca ,ktory chcialby smierci wlasnego syna ?
Paragas czlowieku chcial smierci Brollego to ty chyba nie ogladales filmu jak wsiadal do kapsuly mowil a ty moj synu umrzesz z ta planeta ,ogladaj uwazniej on go niby jak mialk zabic w kazdej chwili , jak zamienial sie w legendarnego to nawet ta opaska na glowie nie pomogla , w koncu Broli zabil za to swego ojca ze chcial uciec !!! ogladaj dokladnie zanim cos powiesz !!
Uwertura...