(Blad typowego fana Fuckimation naprawiony)Sinju pisze:Przed chwilą skończyłem swoją 4 godzinna sesje z Infinite World, o to kilka moich uwag:
- Poziom trudności gry znacznie wzrósł, gdy Budokaia 3 przechodziłem na Hard, to w IW przez 40 minut walczyłem z Freeza na very easy!
-Mini gry, do tej pory miałem ich 5 z czego jedynie jedna przypadła mi do gustu dokładnie trening podczas lotu na Namek. Poprzednie mini gry nie zachwycają, bieg po drodze węża jest niesamowicie irytujący, co chwile kamera przesuwa się nie tam gdzie powinna i spadamy z drogi, łapanie małpki u Kaito również nie zachwyca. Ganiamy małpę która rzuca nam pod nogi banany, po wielu trudach zdołałem skończyć tą "misje".
1.Czyzbys zaimportowal gre? Czy cos podobnego? Gra przeciez wyszla narazie tylko w USA
2.Ta zgodze sie , bede musial kupic itemy jak bede walczyl z nim
3.A to dlatego KKRT sie przewracal , myslalem ze to przez grawitacje , anyway nie wiem czy wszystkie przejde bez denerwowania (nie ktore sa trudne , w szczegolnosc ta z treningem Gohana z Piccolo jrem no i ta z Cellem)
Jak pisalem juz komus na GG wersja USA wydaje sie "przyspieszona" nikt nie mowi podczas menu a txty sa takie same jak w "Budokai" 3 (widok Babidi'ego mowiacego "dziekuje" jak cos sie kupuje jest dziwne) i w dodatku pelno glupich strojow i zmian palet (KKRT ma 2 a przeciez mogli dac jego ubrania z RoSaT i Yadrat!) jak i brak mozliwych strojow tylko zmiany palet (Pan , Paikuhan jak i nadal Broli i Bardock)
Najbardziej podoba mi sie intro , koncowka jak i muzyka podczas wyboru postaci
Zobacze jaka bedzie wersja JPN/Europejska , mam nadzieje ze lepsza , i ze bedzie miala walki grupowe jak w WI , walki na zmiane jak w Sparking! Neo i Sparking! Meteor i mozliwosc tworzenia postaci