MU online

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GokuSSJ = Dyninio
SSJ 2
Kontakt:

MU online

Post autor: GokuSSJ = Dyninio »

Zapraszam do rozowy fanow MU,jesli ktos gra w to na tym forum.Podzielcie sie adresami swoich serwerow. :roll:
Zapraszam wszystkich fanow anime[a jest ich tutaj chyba duzo :) ] Na moje najnowsze forum o tematyce anime

www.ssjanime.fora.pl
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Yeah nareszcie bratnia dusza ;) Ja gram na http://forb.hopto.org :D i mam tam ponad 40 resów :P Wcześniej grałem na Korallu. Mój nick w MU to arek_elita ;)
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
GokuSSJ = Dyninio
SSJ 2
Kontakt:

Post autor: GokuSSJ = Dyninio »

Ja gram teraz na shadowie topiero tam zaczolem grac mialem postac "dynio",ale admin robil formata i chyba terz bede robil nowa postac
to adrwes forum http://www.toxicrain.fora.pl/ jak chcesz grac to na forum do admina .wczesniej gralem na sonecie ale sie rozpadl i byl mam exp. :cry:
Zapraszam wszystkich fanow anime[a jest ich tutaj chyba duzo :) ] Na moje najnowsze forum o tematyce anime

www.ssjanime.fora.pl
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Wszedzie slysze o jakims MU online nie mam pojecia co to za giera , moze ktos mnie uswiadomii ?
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Arti pisze:Yeah nareszcie bratnia dusza ;) Ja gram na http://forb.hopto.org :D i mam tam ponad 40 resów :P Wcześniej grałem na Korallu. Mój nick w MU to arek_elita ;)
Arti w którym mieście jesteś ? BTW masz skrzydła :?: A , właśnie mam 3XX level . Nie pamiętam bo dawno w tą gre nie grałem :/ . Nick to Bejker :twisted:
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Czy nikt nie potrafi mi odpowiedziec o czym dokladnie jest MU online (jak Diablo,Baldurs Gate ) prosze grzecznie o odpowiedz .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Jest to coś w podobie diabełka tylko troche z gorszą grafą . W Mu gra sie przez neta z innymi ludźmi :twisted: . Dość szybko sie nudzi i w 7 mieście tak szybko sie levele nabija że aż nudno (ja mam już chyba z 4 reset :P )
Można wybrać 3 postacie (i któraś ma transformacje chyba) . Są 2 rangi :
Bohater i Bandyta . Jeśli masz range bandyty wszyscy Bohaterowie cie zabijają za co dostają kase :) . U bandytów jest podobnie tylko z tym że ranga bandyty za każdego zabitego który jest np słabszy typa sie przedłuża :) .A i bandyta nie dostaje nagrody za zabicie bohatera :wink: .
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Dziekuje ci bardzo za odpowiedz o to mi chodzilo raz dwa krotko na temat , po prostu musialem sie dowiedziec co to za giera bo moj wspanialy kuzyn sie tym podnieca ze szok .
Uwertura...

Obrazek
ODPOWIEDZ