Moim zdaniem wegeta jest spoko ale troche zbyt brutalny na początku DBZ
Opinia o Vegecie
Moderator: Moderatorzy
Opinia o Vegecie
Piszcie co sądzić ie o Vegecie skoro jest taki temat o Goku to czemu nie może być o Vegecie.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Vegeta to najlepszy Sajan (oczywiscie zraz po swoim ojcu , Bardocku , Broliemu , Thalesie i Wegu
)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Re: Opinia o Vegecie
Brutalność to nie słąbość, to siła, a nawet potęga dla niektórych.rudi92 pisze:Piszcie co sądzić ie o Vegecie skoro jest taki temat o Goku to czemu nie może być o Vegecie.![]()
Vejita jest najepszy, bo jakby KKRT oddał mu tą energie, którą dostał od niego, to Vejita pokonuje każdego jednym palcem, a KKRT jeszcze się męczył
- Master Robin
- SSJ 3
- Kontakt:
- BH Daimaouji
- SSJ 5
a w moim na 1 razem z Bardokiem , Brolim , Przyszlosciowym Tronkiem , Radimem , Szatanem Serduszko jr i WegiemWolak pisze:Vegeta jest na miejscu 3 w moim rankingu 1 goku 2 brolly 3 vegeta !!!!!!!!!!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
To jest chyba logiczne nie znajdziesz nigdzie na swiecie postaci o takim charakterze , a tylko to Akira stworzyl ta postac a nie kto inny ,dlatego tylko on jego postacie charakteryzuja sie czyms szcegolnym tzw. dusza , widzialem Vegete narysowanego przez kogo inego , byl swietny ,ale brakowalo mu tego czegos ,sam musisz dowiedziec sie co ?
Uwertura...