To do wszystkich chętnychdae pisze:skołujcie gry
Mody DB
Moderator: Moderatorzy
jak ktoś wie niech napisze mi na poczte
lukino15@wp.pl
lukino15@wp.pl
Po pierwsze nie pisz 2 postów pod rząd, tylko użyj magicznego przycisku "zmień"
...
Aby dodać nowe postacie musisz wrzucić je na stare, np, zamiast Vegety wrzucasz Brollyego, ale nie piszesz tam Brolly, tylko Vegeta(czyli zmieniasz nazwe postaci, np. brolly.mdl na vegeta.mdl i podmieniasz), tak samo robisz z formami ssj. Ale osobiście radze ściągnąć EVM 2.0 i patch z postaciami, każda będzie wtedy więcej form(po 4 formy, bądź 3[Trunks, Piccolo] i jedna 2 formowa
Aby dodać nowe postacie musisz wrzucić je na stare, np, zamiast Vegety wrzucasz Brollyego, ale nie piszesz tam Brolly, tylko Vegeta(czyli zmieniasz nazwe postaci, np. brolly.mdl na vegeta.mdl i podmieniasz), tak samo robisz z formami ssj. Ale osobiście radze ściągnąć EVM 2.0 i patch z postaciami, każda będzie wtedy więcej form(po 4 formy, bądź 3[Trunks, Piccolo] i jedna 2 formowa
Jak wrzucisz to do Half-Life to widok zmienia się na widok zzapostaci, jak oczywiście lepiej jest grać, a odnośnie DB to ja faktycznie chciałbym widzieć DB nawet w pogodzie, a nauczyciele i koledzy powiedzą, że świrem nie jestemWolak pisze:ote="Wolak"]Ja nie gralem w zaden mod bo mam lepsze typowo DB giery wiec takie bajery do strzelanin mi nie potrzebne , tylko dla swirow ktorzy chca tylko postacie z DB ogladac nawet w prognozie pogody
Dae a wiesz jak sie przechodzi na 2 poziom i dalsze postaciami?? bo na pierwszy to wejde a na inne to już niemoge
I jak znasz to podaj mi ilość energii KI potrzebną do przemiany
I jak znasz to podaj mi ilość energii KI potrzebną do przemiany
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Vegeta ma ssj na chyba 2 mln, ussj na 2500000 a sj2 na 3 mln. Inni mają niżej, to nie powinno być trudno. Aby zamienić się na formy wyższe niż ssj, trzeba mieć EVM(evolution X), który najlepiej ściągnąć z www.esf-world.com gdzie znajduje się wiele innych extra plików/dodatkó/ataków.
BTW. Z chęcią podałbym ci dokładną ilość potrzebnego PL do przemian, ale usunąłem ESF, bo potrzebowałem miejsca
BTW. Z chęcią podałbym ci dokładną ilość potrzebnego PL do przemian, ale usunąłem ESF, bo potrzebowałem miejsca
A mółbyś podać dokładny link do tego, bo Ja nigdzie niemoge znaleść
specjalnie dla ciebie:Bart pisze:A mółbyś podać dokładny link do tego, bo Ja nigdzie niemoge znaleść
http://www.esf-world.com/main.php?conte ... 73#nothing
Jak to sobie ściągniesz to ściągnij też postacie do tego:
http://esf-world.com/main.php?content=f ... e_id=29990
To chyba wszystko
Wilekie dzięki dae
W końcu wymiatam Vejitą na ssj2 
tutaj opis jak wgrać postacie, a co do ciosów to na wyższych poziomach jest coraz więcej ataków, a jeśli chcesz zrobić sam nowe ataki to nic niepomoge bo niemam zielonego pojęcia jak je sie robidae pisze: Aby dodać nowe postacie musisz wrzucić je na stare, np, zamiast Vegety wrzucasz Brollyego, ale nie piszesz tam Brolly, tylko Vegeta(czyli zmieniasz nazwe postaci, np. brolly.mdl na vegeta.mdl i podmieniasz), tak samo robisz z formami ssj. Ale osobiście radze ściągnąć EVM 2.0 i patch z postaciami, każda będzie wtedy więcej form(po 4 formy, bądź 3[Trunks, Piccolo] i jedna 2 formowa