DBZ Buu`s Fury

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

pepcio1993 pisze:i tak dalej nie rozumim ktory klawisz to select?? i na pewno mam ten skauter i kiedy go dostalem?
1.Odpowiednik klawisza Select (jak sie nie myle to prawy shift)
2.Dostales go w 2 czesci gry LoK i masz go na sobie przeciez Bulma pytala sie ciebie (Gohana) czy wiesz jak obslugiwac sie skauterem -_-
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
serengerd
Przeciętny wojownik

Post autor: serengerd »

a ja jestem juz daleko. szukam gotenem i trunksem krysztalowych kul i jak jestem na takiej wyspie gdzie jest latarnia to koles na poczatku chcial ode mnie jakies piwo. no to mu dalem ale pozniej chcial jakis "turkskey" czy coś takiego i co to niby jest ?? jakieś żarcie?? dzie ja to znajde ??? pomocy!!! :?: :shock:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1. http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=200

2.Turkey to indyk! Czy wy wogle uczycie sie angielskiego?!

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
serengerd
Przeciętny wojownik

no super! INDYK!! i po co mi INDYK!!! no coż z chociaż powiesz gdzie tego barzanta mam znależć?? PLZ!!!! :oops: :!:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

serengerd pisze:no super! INDYK!! i po co mi INDYK!!! no coż z chociaż powiesz gdzie tego barzanta mam znależć?? PLZ!!!! :oops: :!:
-_-' dalem ci link przeciez! Idz tam i przeczytaj! Jestes anafalbeta/slepy czy co?! :x :evil:

Ale skoro chcesz to masz slowo co powiedzial Macix kun w tym temacie
macix w temacie (Jak znalezc Turkeya w Buu's Fury) pisze:Turkey wypada potem z zwykłych kolesi.
No jestes zadowolony?! :evil: :|

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
serengerd
Przeciętny wojownik

jasne ze starczy thx tylko ze mi cos ze zwyklych bandytow to narazie nic takiego nie wypadlo ( a tłukłem i jak holera ) ^_^ ale wielkie THX!!! :wink:
pepcio1993
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: pepcio1993 »

ale teraz prosze o pomoc nadal nie wiem ktory klawisz to select bo enter nie dziala ani ktory to pauza ,ale mam wlasnie znalezc ostatni z switchow ale nie moge naprawde prosze o pomoc.

ps. moze mam zla wersje emulatora albo gry? jesli tak to prosze o poprwane wersje moj e-mail to pepcio1993@wp.pl
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

pepcio1993 pisze:ale teraz prosze o pomoc nadal nie wiem ktory klawisz to select bo enter nie dziala ani ktory to pauza ,ale mam wlasnie znalezc ostatni z switchow ale nie moge naprawde prosze o pomoc.

ps. moze mam zla wersje emulatora albo gry? jesli tak to prosze o poprwane wersje moj e-mail to pepcio1993@wp.pl
hmmmm wez konfiguracja i tam zobacz , u mnie select to prawy shift

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Majin Vegeta
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: Majin Vegeta »

w standardzie select to raczej back space wiec musisz poprobowac.posprawdzaj w miescie.
pepcio1993
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: pepcio1993 »

super jednak to klawisz backspace ale jak sa oznaczone na skauterze switch? czy ktos moglby dac mi save zaraz przed otwartymi drzwiami zeby walczyc z dabura czy jakos tak prosze?
ODPOWIEDZ