pepcio1993 pisze:i tak dalej nie rozumim ktory klawisz to select?? i na pewno mam ten skauter i kiedy go dostalem?
1.Odpowiednik klawisza Select (jak sie nie myle to prawy shift)
2.Dostales go w 2 czesci gry LoK i masz go na sobie przeciez Bulma pytala sie ciebie (Gohana) czy wiesz jak obslugiwac sie skauterem -_-
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
a ja jestem juz daleko. szukam gotenem i trunksem krysztalowych kul i jak jestem na takiej wyspie gdzie jest latarnia to koles na poczatku chcial ode mnie jakies piwo. no to mu dalem ale pozniej chcial jakis "turkskey" czy coś takiego i co to niby jest ?? jakieś żarcie?? dzie ja to znajde ??? pomocy!!!
ale teraz prosze o pomoc nadal nie wiem ktory klawisz to select bo enter nie dziala ani ktory to pauza ,ale mam wlasnie znalezc ostatni z switchow ale nie moge naprawde prosze o pomoc.
ps. moze mam zla wersje emulatora albo gry? jesli tak to prosze o poprwane wersje moj e-mail to pepcio1993@wp.pl
pepcio1993 pisze:ale teraz prosze o pomoc nadal nie wiem ktory klawisz to select bo enter nie dziala ani ktory to pauza ,ale mam wlasnie znalezc ostatni z switchow ale nie moge naprawde prosze o pomoc.
ps. moze mam zla wersje emulatora albo gry? jesli tak to prosze o poprwane wersje moj e-mail to pepcio1993@wp.pl
hmmmm wez konfiguracja i tam zobacz , u mnie select to prawy shift
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
super jednak to klawisz backspace ale jak sa oznaczone na skauterze switch? czy ktos moglby dac mi save zaraz przed otwartymi drzwiami zeby walczyc z dabura czy jakos tak prosze?