DB , Pokemon i Digimon
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
DB , Pokemon i Digimon
Oto spór o te trzy anime jedni z was lubią 3 z nich inni tylko 2 a jeszcze inni tylko 1 ok let's fight!
Lubie DB i Pokemona ho ho ho
Lubie DB i Pokemona ho ho ho
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bardzo śmiesznemacix pisze:Wiem,ale w ameryce cieszy sie dość dużom popularnością
wiem o tym ale i tak Naruto sucks!
P.S. post został poprwiony ale błąd był przez tego głupiego lewego alta i zapisał wiadomość
P.S.2 dzięki Mcix kun za pomoc
Ostatnio zmieniony pn gru 06, 2004 4:07 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dla mnie najlepsze jest DB ale Pokemony też są SuPeR
Digimony są do dupy kiedyś u kumpla widziałem on to lubił kiedyś... Miałem nawet gre na pleja Digimon, szkoda gadać badziew jakich mało, musieli sie starać by aż tak spieprzyć gre!! Ale co sie dziwić z kiepskiego anime nie będzie dobrej gry
Pozdro
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Ja pokemowny to chyba 4 lata temu lubiłam, jescze w podstawówce... Prawdziwa mania Pikachu (breloczki Pikachu, poduszki, nawet jajko Tamagochi czy jak to tam się pisze), ale ta mania minęła, a Dragonball nei przeminął !!
Tak więć DB jest oczywiście lepszy!!
Tak więć DB jest oczywiście lepszy!!
But whichever way I go, I come back to the place you are...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Tamagochi to cyber-zwierze opiekujesz sie nim itp. ja tego juz bym nie chciał bo teraz wole być rozpiesczanym przez mame i mieć tylko straszne rodzieństwoTrocinka pisze:Ja pokemowny to chyba 4 lata temu lubiłam, jescze w podstawówce... Prawdziwa mania Pikachu (breloczki Pikachu, poduszki, nawet jajko Tamagochi czy jak to tam się pisze!)
2.Co do Pokemonów to ja mam figurki pokemonów , raz sie bawiłem z moim kuzynem w Pokemona Z , mimo co to nie cierpliwie czekam na szanse kupienia więcej figurek DB/DBZ/DBGT i Pokemona
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokuSSJ = Dyninio
- SSJ 2
- Kontakt:
dynio pisze:najlepsze bajki na swiecie pokemon i dragoonball,digimony to gowno dla psichicznie chorych.szkoda ze dragoon ball juz niegdzie po polsku nieleci bym sobie jeszcze poogladal,a digimony to sucks,poniewaz so bez sensu postacie i potwory
Nie obrażaj tych którzy lubią Digimony!!!
- GokuSSJ = Dyninio
- SSJ 2
- Kontakt:
DOBRA MOZE PRZESADZILEM Z TYMI PSYCHICZNIE CHORYM,ALE DLA MNIE DIGIMONY SA DLA DZIECI W WIEKY DO 7 LAT.A WOGULA JA TYLKO WYRAZILEM SWOJE ZDANIE,A ZA TYVH CHORYCH TO SSORY DLA WSZYSTKICH KTO ZY OGLADAJA DIGIMONY 
Zapraszam wszystkich fanow anime[a jest ich tutaj chyba duzo
] Na moje najnowsze forum o tematyce anime
www.ssjanime.fora.pl
www.ssjanime.fora.pl