Pomysł na nową "zabawę"

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Podoba się pomysł? xD

Tak
10
71%
Nie
4
29%

Liczba głosów: 14

Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

bobercik pisze::arrow: po pierwsze: konkurencja czasochłonna nie przejdzie u jury
Jeśli taka konkurencja nie przejdzie u jury, to było to napisać w pierwszym poście, ponieważ skąd miałem to wiedzieć. W ogóle powinieneś dodać wytyczne konkurencji, które to jury będzie przepuszczać.
bobercik pisze::arrow: po drugie: nie trzeba brać udziału we wszystkich konkurencjach
To wiem, a ty nie zrozumiałeś przesłania mojego postu. Mniemam iż jury nie przepuści konkurencji, którą będzie umiało wykonać mniej niż połowa zawodników, chyba się nie mylę?
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

razz pisze:
bobercik pisze::arrow: po pierwsze: konkurencja czasochłonna nie przejdzie u jury
Jeśli taka konkurencja nie przejdzie u jury, to było to napisać w pierwszym poście, ponieważ skąd miałem to wiedzieć. W ogóle powinieneś dodać wytyczne konkurencji, które to jury będzie przepuszczać.
bobercik pisze::arrow: po drugie: nie trzeba brać udziału we wszystkich konkurencjach
To wiem, a ty nie zrozumiałeś przesłania mojego postu. Mniemam iż jury nie przepuści konkurencji, którą będzie umiało wykonać mniej niż połowa zawodników, chyba się nie mylę?
1.Nie mam zamiaru tego robić. Arti się napracował i nic z tego nie wyjdzie. Najpierw poczekam i zobacze czy pomysł wogóle przejdzie.
2.Myślę że masz racje
Obrazek
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

Uważam że można by było zrobić ankiete czy dana konkuręcja sie podoba jeśli więcej głosów będzie na tak to przyjąć tą konkuręcje. Tylko wtedy rozpoczęcie zabawy jeszcze bardziej sie opóźni.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Robicie to czy nie? Więcej głosów nie będzie...
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

pp3088 pisze:Robicie to czy nie? Więcej głosów nie będzie...
Można zrobić...więc jakie konkurencje proponujecie. Ja zacznę od swojej. Co wy na snooker on-line? XD
Obrazek
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

bobercik pisze:Można zrobić...więc jakie konkurencje proponujecie. Ja zacznę od swojej. Co wy na snooker on-line? XD
Gdybym był w jury, to bym do snookera nie dopuścił, sam wiesz, że to już było przerabiane. Osobiście nie mam pomysłów, ale jakieś zabawy w sygnaturki by się przydały. Proponował bym również napisać listę tych, którzy by chcieli w tym uczestniczyć.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Ja W Tym Uczestniczę i Jestem za Snookerem online Oraz żeby Był Również Bilard 8
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Ostatni post z tego tematu: Sob Mar 10, 2007 4:02 pm, pięknie, może by tak ruszyć ten temat? Bobercik wybieraj jakieś konkurencje i jazda.
ODPOWIEDZ