Mogę powiedzieć, że wybór jest ciężki, ale "cięzki" w znaczeniu, że oby dwa style dużo się od siebie nie różnią i widać, że mamy do czynienia z amatorami, którzy pierwszy raz rapują/rymują obojętnie jak to nazwać widać amatorkę. No cóż Barni napisał tak jakby zaczynał kończyć rap, a Bob tak jakby całość, choć składni rymów, dobrych nie ma to głosuję na Bob'a wydaje mi się, że o CAL lepiej
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Kris, Kris, Kris... Rymy Bobercika były niebo lepsze... W ogóle bym nie dysktował... Podobało mi się to, że Bobercik zachował poprawność językową... Rymy były dość dokładne... Ale brakowało punchline'ów i ostrych tekstów... ;] Bobercik rox.
Dragon Bro ja wiem że one były lepsze, ale ja napisałem tak bo oceniałem jako początkujących i od początku tak zamierzałęm, bo nie byłem pewien jak to zrobi bob, więc odrazu przyjełem metode low vs low, wiem mój błąd xD mogłem przypatrzyć się lepiej | Przynajmniej teraz wiem, że nie osądzać z góry
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Dragon Fist pisze:Kris, Kris, Kris... Rymy Bobercika były niebo lepsze... W ogóle bym nie dysktował... Podobało mi się to, że Bobercik zachował poprawność językową... Rymy były dość dokładne... Ale brakowało punchline'ów i ostrych tekstów... ;] Bobercik rox.
Dzięki Dragon, jeśli możesz napisz na gg i udziel kilku rad Heh, fajnie że wygrałem, ale myślę że stać mnie na więcej. Brawa dla Barni'ego. I dzięki Kris.
Barni przegrałeś zawiodłem się.... Chyba rzucę się z mostu xD. Żartuje oczywiście, ale liczyłem na Ciebie xD. Szkoda, że lose. A mam pytanko jak np. Barni już przegrał to już ani razu nie stanie do pojedynku?(eliminacja?)
Ok, napisałbym rymy, ale skoro Bobercik chce przełożyć walkę to się zgadzam... Powód moim zdaniem jest uzasadniony. Walka może się odbyć po powrocie Roberta.