Nie pamiętam dobrze ale chyba dlatego, że byli zbyt potężniPitti pisze:
BTW. dlaczego fuzja Gogeta w DBGT rozpadla sie po 10 minutach a nie po 30 jak powinno?
Przegięcia w Dragon Ball
Moderator: Moderatorzy
- Gumis
- Wojownik z Kaioukenem
- Kontakt:
Gohan był półkrwi Saiya-jinem i to dletegoPitti pisze:...tylko gniew Gohana powiekszal tak znacznie jego sily, gdy np Vegeta wkur... zdenerwowal sie ze Cell zabil jego syna FTrunksa i zucil sie na Cella to jakos i tak mu rady nie dal...
...BTW. dlaczego fuzja Gogeta w DBGT rozpadla sie po 10 minutach a nie po 30 jak powinno?
Podobno moc Gogety była zbyt wielka, żeby fuzja wytrzymała pół godzinki

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Nie? Posluchaj jego japonskiego glosu , ma taki lekko demoniczny (w glosie Videl nie ma nic z diabla)Gumis pisze:Według mnie powinno być Mr. Satan, Herkules z niego żadenBH Daimaouji pisze:1.W francuskiej wersji jego imie to Songoku , nie widze w tym nic dziwnegoGumis pisze:Goku - Songo
Cell - Komórczak (to brzmi żałośnie)
Gohan - SonGokan
Mr. Satan - Herkules
2.To przetlumaczenie jego imienia , o co ci chodzi?
3.Nie przypominam sobie zeby w polsce to byl "Songokan" dopiero widze te imie po wchodzeniu po internecie
4.Takze jak "Songo" w francuskiej wersji jego imie to Hercule czyli Herkules , mi to imie pasuje , bynajmiej lepsze niz "Hercule" jak to maja Amerykanie(szatan też).
2.Nie? A kto zaprzyjaznij sie z Bu Bu? Kto poprosil zeby ludzie oddali swoja moc zeby KKRT zabil Bu Bu?
I co to ma do rzeczy? Jestes kolejnym co twierdzi ze pol krwi Sajanowie maja wiecej potencjalu niz 100% Sajanowie?Gohan był półkrwi Saiya-jinem i to dlatego
Wiec "nie lubisz" go od 1 odcinka? Szczesciarz! Tez bym tak chcialpojawienie sie KKRT'a
Zapewne zapomnieli o tym , tez mnie dziwi ze jak Vegeta chodzi to oni nie reaguja (a w wersji Anime ogladal go caly swiat!)Przegięcia w DB.. przegięciem jest to, że np. taki Piccolo mógł sobie chodzić po ulicy i ludzie nie odskakiwali krzycząć "łaA!"
I temu powinni sie scalic w Vegetto , mimo jego ogromnej sily , nie bylo by limitu czasu i by skopal Ii ShinronaPodobno moc Gogety była zbyt wielka, żeby fuzja wytrzymała pół godzinki
Ponadto kazdy wie (no prawie) ze Vegetto > Gogeta
Ma , nawet fuzja Gotronka jako SSJ3 trwala krocej , gdyby SSJ5 istnial naprawde , ciekawe ile trwala by fuzja?SSJ4 ma ograniczenie czasowe? kto i kiedy tak powidzial?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Rozczulał sie takze podczas walki z Kid Buu w zaświatach.Tapion pisze:Mnie dobilo to ze jak namek mial wybuchnac w ciagu 5 minut (Freeza Saga) a trwalo to chyba z 5-6 odcinkow 20 minutowych . Czyzby jakas zmiana czasu ??
Kinówka nr 12
Sam koniec kinowki to jaks telenowela
Vegeta nigdyby sie tak nie rozczulal ze Goku to jego najlepszy przyjaciel
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Co? Przeciez wyraznie powiedzial "Kakarotto , wybacz na wykonanie fuzji 2 raz" nic nie powiedzial ze to jego najlepszy przyjacielTapion pisze:Kinówka nr 12
Sam koniec kinowki to jaks telenowela
Vegeta nigdy by sie tak nie rozczulal ze Goku to jego najlepszy przyjaciel
2.Temu niemcy to "poprawili" w ich wersji
To samo jest dziwne ze 3 lata twraja tak krotko , ja poznalem KKRTa jako 12 latka w iwkeu 12 lat a widze go jako 151/112 latka w wieku 12-14 lat!Mnie dobilo to ze jak namek mial wybuchnac w ciagu 5 minut (Freeza Saga) a trwalo to chyba z 5-6 odcinkow 20 minutowych . Czyzby jakas zmiana czasu ??
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
LOL tak mowia niewiedzacy , to Anime nie zadna "bajka"/"kreskowka"Tapion pisze:Hehe ale wiesz to wkoncu kreskowkaTo samo jest dziwne ze 3 lata twraja tak krotko , ja poznalem KKRTa jako 12 latka w iwkeu 12 lat a widze go jako 151/112 latka w wieku 12-14 lat!![]()
Ale e tam
A co do Namek to w japonii jest gorzej , tam odcinki dawalo sie po tygodniu , wiec na Namek bylo jeszcze wiecej czasu
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ponieważ Goku chciał się popisać i pokazać wszystkim swojego SSJ3. Albo Pan Akira chciał by każdy zobaczył "3" przed walką Goku vs. Buu.Rav pisze:Gdy Babidi i Buu mieli się udać do Capsule Corporation, Goku wysłał Trunksa po radar. Czemu nie mógł się po prostu teleportować i wrócić z radarem?
Wszyscy mówią że kamehameha nie działa na Tena, Szatana Piccolo. Więc mam pytanie. Czemu Tenshin, gdy Cell robił swoją kamehamhe, nie zablokował tego ataku. Przecież on na niego nie działa XD A jeśli Ten umie sobie przyswoić każdą technikę, to czemu nie zrobił tego z teleportacją, genki damą, kaio kenem itp.?