Herkules !
Nie nawidze go !
Tak perfidnie przypisywac sobie zasługi innych ?
Na miejscu któregoś z wojowników Z zgładziłbym dziada !
A ten kto zagłosował na Genialnego Żółwia biada ! xD
Songoten pisze:
Sajanin ktory ma roczek by go rozwalil
No tak, Brolly -.-
Wojownikom Z nie była potrzebna sława i pieniądze...
Herkules jak na człowieka był bardzo silny ( około 300 jednostek ) i zasłużenie został mistrzem świata ( tak ja to interpretuje ).
VARS pisze:Herkules jak na człowieka był bardzo silny ( około 300 jednostek )
A ile mial Tien, Yamcha, Krillan?
Tien, to chyba nie człowiek....
Yamche i Krilana kontrolowania Ki nauczył Genialny Żółw a potem inni mistrzowie, gdyby nie to byliby o wiele słabsi od Herkulesa, którego nikt nie uczyłl kontrolować swojej energii Ki...
Beniu pisze:A Broli na pewno nie pokonałby Herkulesa bo jak niemowlak nawet nie umiejący chodzic umialby walczyc.
1. To Herkules polamal by sobie na nim rece.
2. Broli puscilby KiBąka rozwalając pół miasta.
3. Saiyańskie niemowlęta wysyłane są na różne planety, gdzie jakoś sobie radzą, więc wątpie czy nie umiał chodzić.
Herkules jak na człowieka był bardzo silny ( około 300 jednostek )
To by było bez sensu jak Kame Senin ma 139.
Ta , Mr.Satan/Herkules 300? Na jakiej podstawie jest to info? Jak koles co nie moze kontrowac KI moze byc silniejszy od kogos co umie? (No Yajirobe JEST silniejszy od Kame Sennina , a Chi Chi od Videl). Zapewne Herkules przezywal walki z np. Bojackiem , Buu , Yi Xing Longiem itp. bo byl komiczna postacia. Zreszta jesli Mr. Satan jest taki silny to czy jego corka Videl nie powinna byc silniejsza od Chi Chi?
Nie wiem co za moda odkopywania starych tematow
(No comment)
Ostatnio zmieniony ndz gru 21, 2008 7:54 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Broli jako niemowlę spokojnie rozwaliłby Herkulesa gdyż jego siła wynosiła 1000 jednostek. Siła herkulesa to ok 150 jednostek. Patrząc na to Gohan jako mały chłopiec też osiągną ponad 1000 jednostek (saiyan Saga). Najgłupsza postać oczywiście Herkules
Nie wiem co za moda odkopywania starych tematow (brawo b...). ALe skorzystam i powiem, ze najglupsza postacia jak dla mnie byl Herk, no tak cienki, malo smieszny, ze az lol.pl