Sukces!!
Moderator: Moderatorzy
Jeśli mi sie uda to też kilka osób tu zagonie
Wolak jeśli ta rola będzie polegała na tym że będe ojcem chrzestnym mafi i będe biegał z gnatem to Ja chce nim być 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Szkoda że tylko polske
Tak to musimy czekać do 23 września aż mój brat wróci z Anglii bo mój brat to jest największy śmieć 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Z czego sie smiejesz padalcu? Dobrze ze cie nie ma bo sam bys dostal banaBliz pisze:Co to dla nas:P Macix juz ma troche:P BH ma banana i nie bedzie robil ot;P
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Niby po co , to jakas Mafia czy co? Niel ubei Forumowej Mafii , jeszcze ten forum bedzie jak LoGT , forumem porabancow i maniakow MafiiKrzyś pisze:Bartuś dolaczasz sie do rodziny i bedziesz czyscil tych kogo nie lubisz .
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ech wystarcza mi ze jestem Gruba ryba na forum LoGTKrzyś pisze:No nie no skad tu nie ma zadnych psycholi (hehehhhheheh) nie wiem skad ci do do glowy przyszlo , jak chcesz mozesz byc Corrito del Psychico lub Morderro la Dran .
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Mafia na tym forum istniejeBH Daimaouji pisze:Niby po co , to jakas Mafia czy co? Niel ubei Forumowej Mafii , jeszcze ten forum bedzie jak LoGT , forumem porabancow i maniakow MafiiKrzyś pisze:Bartuś dolaczasz sie do rodziny i bedziesz czyscil tych kogo nie lubisz .
Przecież są wakacjemacix pisze:Mafia na tym forum istniejeBH Daimaouji pisze:Niby po co , to jakas Mafia czy co? Niel ubei Forumowej Mafii , jeszcze ten forum bedzie jak LoGT , forumem porabancow i maniakow MafiiKrzyś pisze:Bartuś dolaczasz sie do rodziny i bedziesz czyscil tych kogo nie lubisz .. Może BH zapomniałeś o Evil Team ale ja nie
Szkoda że pokłóciłeś się z Gutkiem i że już nie przychodzi tutaj na forum
Gutek może gdzieś wyjechał
Jestem redKai 
Beyblade rządzi!!

Beyblade rządzi!!