Atak na WTC
Moderator: Moderatorzy
Nie oceniam siebie, tylko go. Czy niewierzący nie może stwierdzić, iż inny jest niewierzącym? Zresztą, nie mi oceniać dojrzałość. Zapewne nie przedstawia się ona zajmowaniem głosu w dyskusji bez przeczytania tematu.bulma300 pisze:Całe szczęście,że Ty jesteś taki wielce dorosły.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Dlaczego? Bo myśle, że powinni dać temu spokój? Te wszystkie teorie są grubą nicią szyte i nawet jak się coś sensownego wymyśli to nigdy nie będzie 100% pewności.
to do Anim Kinga.
[ Dodano: Nie Mar 23, 2008 11:54 pm ]
Dobra, ja jestem zadziorna, muszę sobie kogoś od czasu do czasu zaczepić.
to do Anim Kinga.
[ Dodano: Nie Mar 23, 2008 11:54 pm ]
pp3088 pisze:Nie oceniam siebie, tylko go. Czy niewierzący nie może stwierdzić, iż inny jest niewierzącym? Zresztą, nie mi oceniać dojrzałość. Zapewne nie przedstawia się ona zajmowaniem głosu w dyskusji bez przeczytania tematu.bulma300 pisze:Całe szczęście,że Ty jesteś taki wielce dorosły.
Dobra, ja jestem zadziorna, muszę sobie kogoś od czasu do czasu zaczepić.
Alez prosze bardzo:AnimKing pisze:Ty masz tytuł Vip'a ??...Może byś uzasadnił Wypowiedz ...krova pisze:Ściema.
Napisane tu zostalo, ze rzad USA zabil 10 tysiecy swoich obywateli, zeby pokazac jaki jest wspanialy i jak walczy z terroryzmem. A ja uwazam, ze bardziej beznadziejnego pomyslu nawet uzytkownicy ssjp nie wymysla.
Mam tez apel do niektorych (jednak ich imiennie nie wymienie, domyslcie sie kogo mam na mysli): jesli nie dorosliscie do rozmow na powazne tematy, to udawajcie z boku, ze wiecie jak sie zachowac. Nie musicie wypisywac zalosnych teorii.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Zainteresowalo mnie to, przeczytalem wszystko jednym tchem, ten temat tez mnie ciekawi dość, żałuje, żę nie poświęciłem mu kiedyś więcej czasu, slyszalem o niektorych rzeczach stad, fakt ludzie gadaja, ale mysle, ze w tym co napisal Tworca Tematu jest troche prawdy mzoe nawet wiecej niz mogloby sie wydawac, jakby tak zrobic szczegolowy ff na ten temat? :> Dobre by bylo, no ale my nie o ff tutaj. Uwazam, ze faktycznie usa kreci w wielu sprawach (jakos nie mam zamiaru sie o to klocic jak ktos chce mi cos wygarnac), a w tej szczegolnie cos smierdzi.
Bulmo czy Ciebie aby nie po***alo? Akurat mnie ruszyl los tych wszystkich ludzi ktorzy na tym ucierpieli, a w szczegolnosci ich bliskich i raz od huhuhu czasu dlugiego nie mam ochoty sie smiac, cos mi sie w srodku przewrocilo... jest mi naprawde przykro, że coś takiego mialo miejsce i mysle ze nawet po 50 latach jak sobie o tym poczytam to lezka sie w oku zakreci. Ciebie to nie interesuje to nie rob mi tu burdelu, wkur***as mnie swoim po***anym gadaniem, wy****dalaj skad sie przywleklas...
Tworcy tematu gratuluje napisania swietnej jak dla mnie interesujacej lektury, troche czasu to kosztowalo na pewno i zalozylbym sie, ze nie byl to sposob ctrl+c, ctrl+v.
Bulmo czy Ciebie aby nie po***alo? Akurat mnie ruszyl los tych wszystkich ludzi ktorzy na tym ucierpieli, a w szczegolnosci ich bliskich i raz od huhuhu czasu dlugiego nie mam ochoty sie smiac, cos mi sie w srodku przewrocilo... jest mi naprawde przykro, że coś takiego mialo miejsce i mysle ze nawet po 50 latach jak sobie o tym poczytam to lezka sie w oku zakreci. Ciebie to nie interesuje to nie rob mi tu burdelu, wkur***as mnie swoim po***anym gadaniem, wy****dalaj skad sie przywleklas...
Tworcy tematu gratuluje napisania swietnej jak dla mnie interesujacej lektury, troche czasu to kosztowalo na pewno i zalozylbym sie, ze nie byl to sposob ctrl+c, ctrl+v.

I'll become The King of Pirates!
True.Pitti pisze:jest mi naprawde przykro, że coś takiego mialo miejsce i mysle ze nawet po 50 latach jak sobie o tym poczytam to lezka sie w oku zakreci.
A jak ogladales "300" tez myslales: Dajcie juz im spokoj, to bylo 2500 lat temu. ?AdeQkun pisze:dajcie spokoj tym ludziom,co wy jescze chcecie jak jakies chieny cmentarne si zachowujecie

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Najlepszym powodem, to dlatego bo ty tak mówisz, zgadłem?AdeQkun pisze:Nie nie mysle ze przykazdym,ale pry takim wydarzeniu jakie sie stało 11 wrzesnia trzeba dac im spokoj i basta
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy