Sprite world
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Phi ignoruj ich lepiej jak ja to robieMarej71 pisze:Piszecie tak bo nielubicie BH
Kuba - Serio? Wow nie wiedzialem o tym , jakby co czekam jak tam dojdziesz
Sam nie wiem po co ten ziomster tam sie zarejestrowal (?) i pokazal swoja prawdziwa nature phi zawsze wiedzialem ze to zimny kawalek drania a nie ze sie "zmienil" na lepsze
Dol : niep nie uwazaj tak , gdybys BYL ziomsterem to nie wiem czemu sie kolegowalem z toba przez ten czas
Ostatnio zmieniony wt kwie 01, 2008 4:43 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
No Tobie to wychodzi cudnie ;*BH Daimaouji pisze:Phi ignoruj ich lepiej jak ja to robieMarej71 pisze:Piszecie tak bo nielubicie BH
Kuba - Serio? Wow nie wiedzialem o tym , jakby co czekam jak tam dojdziesz
Sam nie wiem po co ten ziomster tam sie zarejestrowal (?) i pokazal swoja prawdziwa nature phi zawsze wiedzialem ze to zimny kawalek drania a nie ze sie "zmienil" na lepsze
Ty sie chyba dzis urodziles, Twoje narodziny to taki prima aprilisowy zart czy co?
Esh.... powiem Ci bo nigdy sie nie domyslisz... TO JA JESTEM ZIOMSTER

I'll become The King of Pirates!
Dobrze ze przypomniales na basha z miecha nie wbijalem... (powaga), lama xdBarni pisze:Się basha naczytał...Pitti pisze:Ty sie chyba dzis urodziles, Twoje narodziny to taki prima aprilisowy zart czy co?
Nie. Nie zarejestruję się. Czemu? Bo nie ccę mieć nic wspólnego z RPGmakerem xP

I'll become The King of Pirates!
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
Konkurs
Konkurs na SpriteWorld oto link do konkursu http://www.spriteworld.fora.pl/konkursy ... ip,42.html prosze biezcie udzial 

Mam pomysł krova weś wejdz w ten link :http://www.spriteworld.fora.pl/wip-y,6/ ... 71,16.html i tam są WIP'y by Marej71 to zobacz co to.