Gryzą czy jeszcze nie
Ulubiona rasa psa
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta gryza , jak kopniesz np. PunieSPIDER pisze:Gryzą czy jeszcze nie
Wszak to zabrzmi dziwnie ale Punia jest mlodsza od Czesia
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Co do Czesia , to nie radze ci go kopac bo jak mowi moja mama , Czesiu by cie zagryzl )sam nigdy nie kopalem Czesia , i raczej nie wole)SPIDER pisze:A czy jak kopniesz CzesiaBH Daimaouji pisze:Ta gryza , jak kopniesz np. PunieSPIDER pisze:Gryzą czy jeszcze nie
Wszak to zabrzmi dziwnie ale Punia jest mlodsza od Czesia![]()
To gryzie
p.s.
Czy Punia jest większa,bo trochę się pogubiłem![]()
BTW
Tak Punia jest wieksza od Czesia , co nie znaczy ze Czesiu sie boi wiekszej dziewczyny , wrecz przeciwnie , wogle sie jej nie boi i smialo chce odszukac sexy dziewczyne kiedy miala miesiaczke
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie wiem , dla mnie Punia to Anielski Pies BTW Moj brat mowil ze wzial Punie bo chcial zeby Czesiu mial dziewczyneSPIDER pisze:A czy to taka sama rasa
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Moim ulubionym gatunkiem psa jest oczywiscie nie kto inny jak owczarek niemiecki ,szkolony w wojsku ,przydalby mi sie do ochrony ,ale chyba mnie przed soba ,jestem u siebie w miescie bardzo popularny ,jesli ktos ma wectre El to niech oglada a mnie zobaczy chociaz nikt nie wie z was jak wygladam ,ale to niewazne bo nie na temat owczrek rzadzi !!!
Uwertura...

Jak byś nie zauwarzył to też moją ulubioną rasą jest owczarek niemieckiWolak pisze:Moim ulubionym gatunkiem psa jest oczywiscie nie kto inny jak owczarek niemiecki ,szkolony w wojsku ,przydalby mi sie do ochrony ,ale chyba mnie przed soba ,jestem u siebie w miescie bardzo popularny ,jesli ktos ma wectre El to niech oglada a mnie zobaczy chociaz nikt nie wie z was jak wygladam ,ale to niewazne bo nie na temat owczrek rzadzi !!!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OMG bylo to dlugo , ale Punia od 4 tygodni ma 3 dzieci jedna z nich nazywam Punie jr bo przypomina swoja mame
szkoda ze oddajemy ich
(aka jutro synka jej , w niedziele corke itp.)
Jak moj brat pozwoli spytam sie go zeby zrobil ich zdjecia a potem je pokaze
a oto i ona , moja kuzynka Punia jr

BTW
A tak , tam kolo torby widziecie kawalek mojej bialej kuzynki niestety juz jest oddana ale chyba bede ja widzial jeszcze
Jak moj brat pozwoli spytam sie go zeby zrobil ich zdjecia a potem je pokaze
a oto i ona , moja kuzynka Punia jr

BTW
A tak , tam kolo torby widziecie kawalek mojej bialej kuzynki niestety juz jest oddana ale chyba bede ja widzial jeszcze
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019