Freeza , cykor?!

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Hmmmm, tym razem by mi nie na*****ł :twisted: Ja się na coś takiego umiem przygotować, chociaż nie wiem czy za 1 razem by mu się udało :twisted: Nawet jeśli to później nie czuł bym zbytniego strachu tylko gniew, jak Vejita
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

EH nie badźmy sceptyczni. Nie jesteś najsilniejszy. Mowa o osobie ktora jest 10 lat starsza, 5 razy silniejsza i 2 razy szybsza. Nie bał bys się ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Atom z takimi to Ja jeszcze niedawno miałem często doczynienia, ale jak sie zorientowali że zemną niewygrają (bo zawsze mam w rękawie pałke) to dali mi spokój i teraz mnie zostawili :P
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Jezuuu...wy ciagle nie rozumiecie co ja chce wam powiedziec. Sens w tym ze chodzi o to , że to normalne że ktoś boi się silniejszego od siebie...... czasem moze nie jest to do końca taki strach ale lęk przed silniejszym od siebie jest normalnym zjawiskiem...

BART - widać zes z pomorza :P ja też mam pałke ;) nazywa sie PETARDA ELIASZA i 3mam ją ciagle w rękawie prawej ręki ;) pozdro 600
Obrazek
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

No to ja kumam że czasami ktoś sie boi silniejszego od seibe, ale niezawsze tak jest :wink:

Atom ja też trzymam Ją w rękawie tyle że lewej reki bo lepiej mi sie bije pałką schowaną w lewej ręce :D
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Jeśli jest coś co mnie przewyższa to godze się z tym, a nie odczuwam strachu niczym Freeza, poprostu, godze się z tym i staram się dać z siebie wszystko i choćbym miał 20 razy przegrać, to 21 będzie wygrany, a jeśli nie to chociarz umre wiedząc, że dałem z siebie wszystko...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

echh dopóki Rav niewróci i nieda im bana to niebęde nic pisał na forum
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

vegetassj2 pisze:jaka szkoda.Będę płakał.goku masz chusteczkę:]
A ja tez bede plakal....z radosci kiedy dostaniecie banana , heh Ziomster jest lagodny jak baranek porownujac was :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Freezer bał się SSJ ponieważ za bardzo przyzwyczaił się do władzy nad wszystkim wiedział że SSJ może mu to odebrać
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Dae pisze:
Arti pisze:A dziwicie się :?: Przecież Kakarotto w SSJ pokonał Freeze więc nic dziwnego, że tamten się ich boi.
Przecież Freeza pokonał też KKRT jak był na SSJ, ale został ożywiony przez kule...(tak jak Vegeta i cała reszta planety Namek)
KKRT nie zostal ozywiony na Namek gdyz to nie mozliwe z waznego powodu

Shenron NIE przywraca do zycia osob dwa razy

BTW nie cala , ofiary Vegety zostali trupami :twisted:
Freezer
Wow , czyzby pomylka moda????
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

tu Atom ma rację, taka już natura nasza, że boimy się silniejszych a Freeza, zabił saiyan profilaktycznie żeby nie musiał się bać, że kiedyś nadejdzie ktoś silniejszy od niego
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Freezer bal sie Sayianow i ich mocy bo gdy stawali sie SSJ to ich moc bardzo wzrastala
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Tapion pisze:Freezer bal sie Sayianow i ich mocy bo gdy stawali sie SSJ to ich moc bardzo wzrastala
Frezer, gdy niszczył Vegete, nie słyszał o czyms takim jak SSJ, dowiedział sie o tym dopiero wtedy gdy KKRT poddał sie tej transformacji...
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

MeTeO*kSg* pisze:
Tapion pisze:Freezer bal sie Sayianow i ich mocy bo gdy stawali sie SSJ to ich moc bardzo wzrastala
Frezer, gdy niszczył Vegete, nie słyszał o czyms takim jak SSJ, dowiedział sie o tym dopiero wtedy gdy KKRT poddał sie tej transformacji...
Ta? "Jednak saiyanie to ród, którego siły trudno zmierzyc... z każdą walką stają się coraz silniejsi...Bo jak się któryś zamieni w super-saiyanina, to mogą byc kłopoty..." Cytat z mangi z tomu 22 strona 167 Freezer jest tu w pierszej formie i nawet nie zna Kakarotta
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Frezer zniszczył ich ród tylko z powodu swojego strachu. Chciał unicestwić problem w zarodku. Zresztą w DB wszyscy się bali...oprócz Androidów.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
ODPOWIEDZ