Freeza , cykor?!
Moderator: Moderatorzy
Atom z takimi to Ja jeszcze niedawno miałem często doczynienia, ale jak sie zorientowali że zemną niewygrają (bo zawsze mam w rękawie pałke) to dali mi spokój i teraz mnie zostawili 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Jezuuu...wy ciagle nie rozumiecie co ja chce wam powiedziec. Sens w tym ze chodzi o to , że to normalne że ktoś boi się silniejszego od siebie...... czasem moze nie jest to do końca taki strach ale lęk przed silniejszym od siebie jest normalnym zjawiskiem...
BART - widać zes z pomorza
ja też mam pałke
nazywa sie PETARDA ELIASZA i 3mam ją ciagle w rękawie prawej ręki
pozdro 600
BART - widać zes z pomorza

No to ja kumam że czasami ktoś sie boi silniejszego od seibe, ale niezawsze tak jest
Atom ja też trzymam Ją w rękawie tyle że lewej reki bo lepiej mi sie bije pałką schowaną w lewej ręce
Atom ja też trzymam Ją w rękawie tyle że lewej reki bo lepiej mi sie bije pałką schowaną w lewej ręce
echh dopóki Rav niewróci i nieda im bana to niebęde nic pisał na forum
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A ja tez bede plakal....z radosci kiedy dostaniecie banana , heh Ziomster jest lagodny jak baranek porownujac wasvegetassj2 pisze:jaka szkoda.Będę płakał.goku masz chusteczkę:]
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
KKRT nie zostal ozywiony na Namek gdyz to nie mozliwe z waznego powoduDae pisze:Przecież Freeza pokonał też KKRT jak był na SSJ, ale został ożywiony przez kule...(tak jak Vegeta i cała reszta planety Namek)Arti pisze:A dziwicie sięPrzecież Kakarotto w SSJ pokonał Freeze więc nic dziwnego, że tamten się ich boi.
Shenron NIE przywraca do zycia osob dwa razy
BTW nie cala , ofiary Vegety zostali trupami
Wow , czyzby pomylka moda????Freezer
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
tu Atom ma rację, taka już natura nasza, że boimy się silniejszych a Freeza, zabił saiyan profilaktycznie żeby nie musiał się bać, że kiedyś nadejdzie ktoś silniejszy od niego
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Ta? "Jednak saiyanie to ród, którego siły trudno zmierzyc... z każdą walką stają się coraz silniejsi...Bo jak się któryś zamieni w super-saiyanina, to mogą byc kłopoty..." Cytat z mangi z tomu 22 strona 167 Freezer jest tu w pierszej formie i nawet nie zna KakarottaMeTeO*kSg* pisze:Frezer, gdy niszczył Vegete, nie słyszał o czyms takim jak SSJ, dowiedział sie o tym dopiero wtedy gdy KKRT poddał sie tej transformacji...Tapion pisze:Freezer bal sie Sayianow i ich mocy bo gdy stawali sie SSJ to ich moc bardzo wzrastala