Pojedynek gigantów

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

Która gra lepsza

DB:Budokai3
10
67%
DB:Budokai Tenkaichi
5
33%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

pp3088 pisze:Spodnie-przesadziłeś z tym. Boskie. Niestety w BT nie am takiego efektu przy Super atakach jak w B3. Widok miażdżąćej planety robił swoje.
1.A co w tym przesadzonego? Nie mozna oszukiwac fanow ktorzy mysla ze spodnie Bardocka sa niebieskie! A tu daja czarne spodnie!
2.Ja tego nie lubie , dlugo musze czekac jak skonczy sie walka przez to , ale ta fajnie to wyglada choc w BT powinni dac tak , ze cialo kogos sie rozrywa po naprawde silnym ataku (np. ustnym promieniem Oozaru czy Wielko wybuchowym atakiem (Big Bang Attack)) choc zapewne tak zrobyli , zeby nie lamac zasad w TB (nie mozna zabijac) zreszta ciekawie wyglada "odychanie" wrogow jak sa "martwi" , mimo iz w B3 to juz bylo
3.Co do poziomu trdunosci , to wole grac w BT , w B3 nie to ze poziom "latwy" jest za trudny , to jeszcze wrogowie mi uciekaja i bija mnie od tylu , jak tez sie bronia i nie mozna ich zabic (w BT tak juz nie jest , naszczescie)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

No nie wiem trzeba być dobrym graczem, albo posiadac jakies swoje triki. Ja Ubuu na 47 zamiatam w DA LI Shenrona na poziomie Z3, Raditzem i Bardaockiem na 1 poziomie zamiatam 40, jak problem o na Arene i wypychać:P. Wiesz mi w tą gre grają dzieci, więc bez przesady. Mogliby zrobić, że tylko jak mozno przegonisz przeciwnika to jest taki atak z wybuchem planety.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

A ja niby po co ja chcialem , traktujesz mnie za jakiegos smierdzocego doroslego?! Zreszta Vegettoex tez w nia gral , a jest starszy ode mnie :)

A co do grania to mi nadal sie wydaje , ze ta gra jest zbyt brutalna jak na gre dla dzieci (nie liczac tez o brudnych dowcipach)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Nie mówie, że tylko dzieci, ale również. Widać źle mnie zrozumiałeś. Ta gra brutalna-dobre sobie. Moja kuzynka 6 letnia w nią gra i ją bardzo lubi, szczególnie widok bitego Herkulesa, natomiast rozpadanie się przeciwników na kawałki nie byłoby "smaczne". Wnioskuje tak bo ta gra nie ma krwi i aż tka brutalna nie jest.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Robert kun pisze:
BH kun pisze:-Granie jako Super C 17
Jeśli można tam grać moją ulubioną postacią to wolę B3
Zobacz na www.daizex.com i zobacz tidbits i te gry , zeby wiedziec jakie sa postacie i gdzie jest Super 17. Ja tez tak robilem , gdy jeszcze nie odblokowalem wszystkich postaci w BT

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Już nic nie rozumię, BT wolę to gdzie jest Super17
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:Już nic nie rozumię, BT wolę to gdzie jest Super17
W BT , w B3 jest tylko mowa o tej walce , jedyne (grane) postacie z GT w B3 to : Kakarotto ssj4 , Vegeta ssj4 , Gogeta ssj4 , Ii Shenron i C 17 w ubraniu lownym

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ