Oceń avek poprzednika

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

BH Daimaouji pisze:jakies dziecko neostrady
Alexander Mahone, jedna z głównych postaci telewizyjnego serialu Prison Break, z całą pewnością nie jest dzieckiem neostrady. Moje przekonanie wynika z tego, że neostrada nie tylko nie jest człowiekiem, ale też nie jest nawet żywym organizmem. Neostrada - a ściślej - Neostrada tp - jest to - zgodnie z tym, co mówi wikipedia - usługa Telekomunikacji Polskiej, oparta na technologii ADSL, a jako taka nie jest w stanie mieć dzieci. Dlatego też postać z mojego avatarka nie jest dzieckiem neostrady w znaczeniu dosłownym.

Skupmy się jeszcze na znaczeniu, wynikającym ze znaczenia danego związku frazeologicznego. Tutaj również posłużę się wikipedią, a ściślej mówiąc - tym artykułem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie . Na dole znajduje się dział "Dzieci Neostrady".
Z ów artykułu dowiadujemy się, że termin "Dziecko Neostrady" dotyczy osoby, która przejawia zachowania typowe dla tzw. trollingu. Trolling natomiast jest to (zgodnie z wikipedią) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje.

Nie mam żadnych przesłanek ku temu, aby sądzić, że Alexander Mahone jest dzieckiem neostrady. Jedynymi znanymi sytuacjami korzystania z forum dyskusyjnego przez tego pana, jakie znam, to korzystanie z forum http://europeangoldfinch.net - i nie zauważyłem, aby tam zachowywał się jak Dziecko Neostrady. Czyżbyś posiadał informacje o nagannym zachowaniu się tego pana na internetowych forach dyskusyjnych?
BH Daimaouji pisze:z IQ niskim od 0
Domyślam się, że miałeś na myśli: "Z IQ niższym od 0". IQ jednak nie może być niższe niż 0, a przynajmniej mi nie są znane takowe przypadki. Dlatego ten argument również uważam za nietrafiony.
BH Daimaouji pisze:a o wygladzie to lepiej nie bede mowil
Ależ powiedz, proszę. Ja uważam, że wygląd pana Mahone może i nawet nie jest najlepszy, ale taki najgorszy też znowu nie jest. Zresztą - to nie konkurs męskiej piękności/przystojności, więc o co chodzi?
BH Daimaouji pisze:taka zagraniczna wersja tego psychopaty giertycha
Abstrahując od tego, czy pan Roman Giertych faktycznie cierpi na psychopatię, czy nie (niezależnie od tego, czy jest wymarzonym Ministrem Edukacji, czy też nie - ja nie zauważyłem u niego objawów psychopatii, ale w końcu nie jestem specjalistą), nie potrafię dostrzec związku między Romanem Giertychem, a Alexandrem Mahone (pomijając związek tego rodzaju, że obaj są ludźmi, mają 2 ręce i 2 nogi, umieją mówić, itp).

Podsumowując - uważam Twoje argumenty za nietrafione, zatem - jeśli to one miały potiwerdzać Twój sąd o moim avatarku, że jest "kiepski (łagodnie mówiąc)", to w moim odczucie nie spełniły one swojego zadania.
BH Daimaouji pisze:No, ale mogło być gorzej
Miło mi to słyszeć :)

Aha, bym zapomniał :D
Twój avatar jest, hmm...oryginalny. Nie wiem, kogo przedstawia.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Nervan
SSJ 2

Post autor: Nervan »

Rav pisze:
Nervan pisze:Nie lubię tej postaci z PB także i avek mi się nie podoba ;<
Szkoda :( Mi za to nie podoba się zachowanie tej dziewczyny z Twojego avataru :P
A Ty to lubisz w ogóle dziewczyny?XD Pisałem już o Twoim avku więc daruję sobie :P

BH, avek średni, taki zamaskowany i tajemniczy ;<
Obrazek
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Nie podoba mi sie, szczerze mowiac to denerwuje mnie.

Jak to zargumentowac? Stwarza ona wrazenie pustej slicznotki, ktora mysli ze moze miec wszystko jak sie powydurnia i ladnie usmiechnie.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Nervan
SSJ 2

Post autor: Nervan »

krova pisze:Jak to zargumentowac? Stwarza ona wrazenie pustej slicznotki, ktora mysli ze moze miec wszystko jak sie powydurnia i ladnie usmiechnie.
A mnie się właśnie podoba ten uśmiech! I fajne oczy ma <3 Fuknałbym ją XD Swoją drogą, Azjaci mają natyrane w głowie, płeć tu nie ma znaczenia, tam wszyscy są walnięci.

Krova, Tobie sie jeszcze ten rycerz nie znudził?XD
Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

BH Daimaouji napisał/a:
z IQ niskim od 0

Domyślam się, że miałeś na myśli: "Z IQ niższym od 0". IQ jednak nie może być niższe niż 0, a przynajmniej mi nie są znane takowe przypadki. Dlatego ten argument również uważam za nietrafiony.
BH Daimaouji
Tutaj masz odpowiedź xd.

Aka ten avek z tą panią jest tak popularny że aż mi się niedobrze robi xd.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Rav pisze:
BH Daimaouji pisze:jakies dziecko neostrady
Alexander Mahone, jedna z głównych postaci telewizyjnego serialu Prison Break, z całą pewnością nie jest dzieckiem neostrady. Moje przekonanie wynika z tego, że neostrada nie tylko nie jest człowiekiem, ale też nie jest nawet żywym organizmem. Neostrada - a ściślej - Neostrada tp - jest to - zgodnie z tym, co mówi wikipedia - usługa Telekomunikacji Polskiej, oparta na technologii ADSL, a jako taka nie jest w stanie mieć dzieci. Dlatego też postać z mojego avatarka nie jest dzieckiem neostrady w znaczeniu dosłownym.

(bla bla bla)
BH Daimaouji pisze:z IQ niskim od 0
Domyślam się, że miałeś na myśli: "Z IQ niższym od 0". IQ jednak nie może być niższe niż 0, a przynajmniej mi nie są znane takowe przypadki. (...)
BH Daimaouji pisze:a o wygladzie to lepiej nie bede mowil
Ależ powiedz, proszę. Ja uważam, że wygląd pana Mahone może i nawet nie jest najlepszy, ale taki najgorszy też znowu nie jest. Zresztą - to nie konkurs męskiej piękności/przystojności, więc o co chodzi?
BH Daimaouji pisze:taka zagraniczna wersja tego psychopaty giertycha
Abstrahując od tego, czy pan Roman Giertych faktycznie cierpi na psychopatię, czy nie (niezależnie od tego, czy jest wymarzonym Ministrem Edukacji, czy też nie - ja nie zauważyłem u niego objawów psychopatii, ale w końcu nie jestem specjalistą), nie potrafię dostrzec związku między Romanem Giertychem, a Alexandrem Mahone (pomijając związek tego rodzaju, że obaj są ludźmi, mają 2 ręce i 2 nogi, umieją mówić, itp).
BH Daimaouji pisze:No, ale mogło być gorzej
Miło mi to słyszeć :)

Aha, bym zapomniał
Twój avatar jest, hmm...oryginalny. Nie wiem, kogo przedstawia.
1.Slyszales kiedys o Metaforze?
2.Tak szczerze to tylko obrazalem twoj avatar bo ty obrazales te japonke , ogolem twoj avatar jest dla mnie neutralny
3a.No moze , ale e tam
3b.No cierpi na psychorze , jaki normalny czlowiek daje mundury do szkol bo panuje jakas tzw. "Rewia Mody"?! A jesli nadal mi nie wierzysz zobacz to http://img185.imageshack.us/img185/9924 ... wnipx7.jpg
4.Hahahaha naprawde nie wiesz?

Maciek - Avatar niezly , ale straszny
A Ty to lubisz w ogóle dziewczyny?

BH, avek średni, taki zamaskowany i tajemniczy
1.No mozliwe ze lubi (...)
2.No , nie chcialbys go widziec bez maski
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Bez maski wyglada jak dziecko.

Oceniam avatar. Mysli, ze jak dal sobie Dżejsona to sie ktos go bedzie bac xD.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Nervan pisze:Krova, Tobie sie jeszcze ten rycerz nie znudził?XD
Znudzil, ale nie mam czasu szukac nowego.

Pitti - za duzy.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Pitti - za duzy.

masz Pittiego ego, ale za małego :<!

Avek jest taki kroviasty iż pejoratywnie się wyrażać grzechem będzie.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

krova pisze:Nie podoba mi sie, szczerze mowiac to denerwuje mnie.

Jak to zargumentowac? Stwarza ona wrazenie pustej slicznotki, ktora mysli ze moze miec wszystko jak sie powydurnia i ladnie usmiechnie.
Jeeee...krova mnie poparł, nie jestem sam <jupi> :D
BH Daimaouji pisze:1.Slyszales kiedys o Metaforze?
Tak. Jestem zatem ciekaw, co rozumiesz przez "Dziecko Neostrady". Masz na myśli określenie negatywne, ale bez żadnych szczegółów?
BH Daimaouji pisze:2.Tak szczerze to tylko obrazalem twoj avatar bo ty obrazales te japonke , ogolem twoj avatar jest dla mnie neutralny
Aha :D Ale ja nie obrażałem wcale tej japonki :) I nie mam nic do żółtej rasy, jak pytałeś wcześniej. Nie mam nic do niej, chodziło mi tylko o jej zachowanie.
BH Daimaouji pisze:3a.No moze , ale e tam
A to nie wiem, do czego się odnosi.
BH Daimaouji pisze:3b.No cierpi na psychorze , jaki normalny czlowiek daje mundury do szkol bo panuje jakas tzw. "Rewia Mody"?! A jesli nadal mi nie wierzysz zobacz to http://img185.imageshack.us/img185/9924 ... wnipx7.jpg
Może się to wydawać dziwne, ale na pewno miał jakieś swoje powody, nawet jeśli nie ideologiczne, to choćby chęć zysku politycznego (niektórzy popierali wprowadzenie mundurków), w końcu jego była partia jest skierowana nie ma zbyt szerokiego elektoratu, więc nie należało oczekiwać, aby jego pomysły były powszechnie lubiane (choć oczywiście w teorii mogłoby to być możliwe). Tak, czy siak psychopata to chyba przesadne określenie. Psychopatą może nazwałbym jakiegoś nieobliczalnego szaleńca, który chodzi po ulicach miasta w stroju Tarzana i atakuje, powiedzmy maczugą (żeby było ciekawiej) przypadkowych przechodniów. Pan Roman Giertych moim zdaniem jest daleki od takich zachowań.
A ten obrazek, który mi pokazałeś, to po prostu dzieło, które ma na celu rozbawienie, ew. danie upustu swojej złości. Ale ono niczego nie dowodzi - nawet, gdyby było dowodem na niepełnosprawność intelektualną, to nie na psychopatię.
BH Daimaouji pisze:4.Hahahaha naprawde nie wiesz?
Tak, nie wiem...może postać z jakiegoś filmu? Może ktoś z jakąś dziwną maską hokejową na twarzy? Nie śmiej się ze mnie :( Co w tym śmiesznego, że ktoś czegoś nie wie, nawet jeśli dla Ciebie to jest oczywiste?

pp3088 - Avek całkiem fajny :)
skibix pisze:
BH Daimaouji napisał/a:
z IQ niskim od 0

BH Daimaouji
Tutaj masz odpowiedź xd.
No i w ten sposób zmuszasz mnie, abym dał Ci ostrzeżenie :(
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Rav pisze:
BH Daimaouji pisze:2.Tak szczerze to tylko obrazalem twoj avatar bo ty obrazales te japonke , ogolem twoj avatar jest dla mnie neutralny
Aha :D Ale ja nie obrażałem wcale tej japonki :) I nie mam nic do żółtej rasy, jak pytałeś wcześniej. Nie mam nic do niej, chodziło mi tylko o jej zachowanie.
BH Daimaouji pisze:3a.No moze , ale e tam
A to nie wiem, do czego się odnosi.
BH Daimaouji pisze:3b.No cierpi na psychorze , jaki normalny czlowiek daje mundury do szkol bo panuje jakas tzw. "Rewia Mody"?! A jesli nadal mi nie wierzysz zobacz to http://img185.imageshack.us/img185/9924 ... wnipx7.jpg
Pan Roman Giertych moim zdaniem jest daleki od takich zachowań.
BH Daimaouji pisze:4.Hahahaha naprawde nie wiesz?
Tak, nie wiem...może postać z jakiegoś filmu? Może ktoś z jakąś dziwną maską hokejową na twarzy? Nie śmiej się ze mnie :( Co w tym śmiesznego, że ktoś czegoś nie wie, nawet jeśli dla Ciebie to jest oczywiste?

pp3088 - Avek całkiem fajny :)
1.A co w tym zlego ze usmiecha sie? Widzialem ochydniejsze avatary ale ten to nie wiem co w tym zlego
2.Do tego -> "IQ nizsze od 0"
3.Narazie
4.Albo sarkazmujesz (choc nie widze zebys dal mi ostrzezenie) albo lubienie Kakarotta robi swoje (w neutralnym sensie) , anyway chodzilo mi w sensie nie obrazliwym , ale zaciekawionym :) BTW po co mialbym sie niby z ciebie smiac?

ON topic

Macix - Wybacz , ale mylisz mnie z kims innym :twisted: BTW serio Maciek nie wiem czemu myslisz tak , masz jakies dowody?
Nie podoba mi się tylko to, że ten jej uśmiech jest kokieteryjny (jak i inne gesty).
Nie? Dla mnie ona tylko mowi "Wez mnie przystojniaku , jestem twoja"
Ostatnio zmieniony czw wrz 11, 2008 5:04 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:1.A co w tym zlego ze usmiecha sie? Widzialem ochydniejsze avatary ale ten to nie wiem co w tym zlego
W uśmiechu jako takim nie ma nic złego :) Nie podoba mi się tylko to, że ten jej uśmiech jest kokieteryjny (jak i inne gesty).

O avatarze już się wypowiadałem, więc nie wiem, co mam jeszcze napisać :P
Awatar użytkownika
Marej71
SSJ

Post autor: Marej71 »

Taki sobie av wolałbym żeby nie było u ciebie w avku gifa :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Reika
USSJ

Post autor: Reika »

Marej71 - wykonanie zestawu nie jest złe... Aczkolwiek raczej nie podoba mi się ta postać ^^'
Obrazek
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Nie wiem czemu, ale ten av kojarzy się z bajkami lat 90. xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
ODPOWIEDZ