Kakarotto (zly) czy Thales?
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
I to geneza filmow , nie zwykle potezni wrogowie ktorzy gina pod koniec filmu
BTW pamietajmy ze Thales jest przedstawiony po to jaki bylby KKRT , gdybyl nie uderzyl sie w leb (czyli ten temat to nie zwykle zlo vs nie zwykle zlo)
BTW pamietajmy ze Thales jest przedstawiony po to jaki bylby KKRT , gdybyl nie uderzyl sie w leb (czyli ten temat to nie zwykle zlo vs nie zwykle zlo)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No ze dochodzi do wojownikow Z i gra glowna role w kazdym pozniejszym filmie?Beniu pisze:No ale tak zrobili kinówke miał tak zginą to zginął a co mieli wymyślec.
Coola : A wiec ty byles tym bachorem w kaspule
Tullece : Wybacz , ale mylisz mnie z kims innym
Na poczatku gromadzic kule dlugo , potem zapewne pozyczyl od owocu boskiej potegiMeTeO*kSg* pisze:Ale nie w taki sposób ! Kakarotto uzbierał tą Genki Dame w 1 sekunde, to prezecież nie mozliwe, a nawet jeśli to Thales mógłby ją sparowac, albo uniknąć, bo zjadł wiele owoców z tego drzewa...BH Daimaouji pisze:I to geneza filmow , nie zwykle potezni wrogowie ktorzy gina pod koniec filmu
Ale jak to jest mowione , filmy to "co by bylo historie" to tak samo jak ktos by pomyslal
Zaraz jak Gogeta moze powstac? Przeciez Vegeta jest nizszy od KKRTa!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
TechnikamiKing Cold pisze:Nie wiem czym rózni sie zły KKRT od Thalesa
Zbroja
Kolorem skautera
Kolorem skory
KKRT tez bylby takiAle głos na Thalesa, bo był bezwzględny.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
VARS
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Zbroja - 90% brazowa (jak jego brat , w odcinku 20 widac jak on wyglada , temu lubie ten odcinek)VARS pisze:jaką zbroje i Scouter
Scouter - 95% zielony
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
VARS
Skąd Ty to mozesz wiedziec ?BH Daimaouji pisze:Zbroja - 90% brazowa (jak jego brat , w odcinku 20 widac jak on wyglada , temu lubie ten odcinek)VARS pisze:jaką zbroje i Scouter
Scouter - 95% zielony
To są informacje potwierdzone tylko przez Ciebie
Nie wiem jak w mandze, ale w anime nie ma nic o wyglądzie Kakarotta jako złego saiyana...Nie licze oczywiscie opowieści Kaito, ale Sayan na tym zdjęciu to nie koniecznie kakarotto. Jest wielu Saiyanów wyglądających podobnie.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1a.No co do zbroji to nie wiem na pewno , ale wygladal by fajnie ze brazowejVARS pisze:Skąd Ty to mozesz wiedziec ?BH Daimaouji pisze:Zbroja - 90% brazowa (jak jego brat , w odcinku 20 widac jak on wyglada , temu lubie ten odcinek)VARS pisze:jaką zbroje i Scouter
Scouter - 95% zielony
To są informacje potwierdzone tylko przez Ciebie
Nie wiem jak w mandze, ale w anime nie ma nic o wyglądzie Kakarotta jako złego saiyana...Nie licze oczywiscie opowieści Kaito, ale Sayan na tym zdjęciu to nie koniecznie kakarotto. Jest wielu Saiyanów wyglądających podobnie.
1b.KKRT jest "nisko poziomowym wojownikiem" (Jak Tullece) wiec powinien miec skauter niebieski lub zielony (Thales pewnie jadl duzo owocow i mial czerwony skauter)
2.Kaito wyraznie powiedzial "ty jestes jednym z nich" czy jakos tak a po tym KKRT przestraszyl sie , wiec ten "nisko poziomy wojownik" to KKRT pokazany w roli sajana nie jakis kolejny przedstawiciel tej rasy co wyglada jak on (tylko w filmie 3 i w video pomocniczym do Gaiden jest takie cos pokazane)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019