AdeQ pisze:Moim zdaniem Db Af nie wyjdzie fani sobie cos ubzdurali.
I temu Vegettoex zrobil ze po 1 kwietnia dal "fakt" na swojej stronie ze AF = Arpil Fools (Prima Aprimis)
BTW Witaj znowu Michal!
DB AF ma się pojawić w 2010 roku na świecie a w Polsce 2 lata później seria będzie podobno zawierała 600 odcinków
DB pojawila sie w polsce 11 lat po jej emisji w japonii , wiec watpie zeby DBAF byla po 2 latach po roku 2010 , szczegolnie jesli ona bedzie ponoc miala 600 odcinkow
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Nawet jeśli by było to DB AF (chociaż nie edzie na 100% ;]) to pomnużcie sobie 600 przez około 20 na i odcinek wychodzi około 12000 min i to podzielić na 60 to wychodzi 200 h, to jak dzień ma 24 h to wychodzi że te db byśmy oglądali ~8 dni i 3 h
Przez ciągłe oglądanie. To weźcie sobie pomyślcie jak w TV leciały 2 odc. dziennie to ile czasu by zajeło obejrzenie zcałej serii :] To te odci byśmy oglądali 300 dni czyli prawie rok :] Więc nie łudźcie się ludzie
Proponowalbym abyscie takie pytania zadawali na PW
Range tę mam od dawna, jak tu jeszcze kiedys moderatorem bylem. PRawda że słodka? Juz nie jestem, ale chyba RaV mi jej nie zabierze <3 (a pewnie powinien, wiem)