Atak na WTC
Moderator: Moderatorzy
Pitti pisze: Bulmo czy Ciebie aby nie po***alo? Akurat mnie ruszyl los tych wszystkich ludzi ktorzy na tym ucierpieli, a w szczegolnosci ich bliskich i raz od huhuhu czasu dlugiego nie mam ochoty sie smiac, cos mi sie w srodku przewrocilo... jest mi naprawde przykro, że coś takiego mialo miejsce i mysle ze nawet po 50 latach jak sobie o tym poczytam to lezka sie w oku zakreci. Ciebie to nie interesuje to nie rob mi tu burdelu, wkur***as mnie swoim po***anym gadaniem, wy****dalaj skad sie przywleklas...
Kto powiedział,że mnie los tych ludzi nie rusza? Mógłbyś się trochę zastanowić nad tym co czytasz zanim kogoś zaczniesz mięsem rzucać. Ty to jesteś przybity głodem
A Ty moglabys sie troche zastanowic nad tym co piszesz. <hepioutsideemostajl>bulma300 pisze:Pitti pisze: Bulmo czy Ciebie aby nie po***alo? Akurat mnie ruszyl los tych wszystkich ludzi ktorzy na tym ucierpieli, a w szczegolnosci ich bliskich i raz od huhuhu czasu dlugiego nie mam ochoty sie smiac, cos mi sie w srodku przewrocilo... jest mi naprawde przykro, że coś takiego mialo miejsce i mysle ze nawet po 50 latach jak sobie o tym poczytam to lezka sie w oku zakreci. Ciebie to nie interesuje to nie rob mi tu burdelu, wkur***as mnie swoim po***anym gadaniem, wy****dalaj skad sie przywleklas...
Kto powiedział,że mnie los tych ludzi nie rusza? Mógłbyś się trochę zastanowić nad tym co czytasz zanim kogoś zaczniesz mięsem rzucać. Ty to jesteś przybity głodem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()