Son Goku pisze:Vegeta jesteś najgorszy ja i tak bym bronił ziemi przed wami a ty naprawde jesteś jak Vegeta BH
1.Nie , jestem Vegetto (Mam tez charakter Dobrego KKRTa , ale bez przesady) lub Zly (Prawdziwy) KKRT , ale co tam nei offtopicujmy
2.Bedziesz bronic gleby przed nami? O , to dziwne
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
To dlatego ze ona byla cyborgiem BTW tez mnie ciekawi to , czy Marron nie jest przypadkiem w iles % takze cybrogiem?
Co sie uczepiles KAKAROTTA
Jak to bylo do mnie to wytlumaczam ze nie lubie kogos z nickiem KKRTa (Thales na tym forum tez mial ten nick kiedys , ale przeszedl na zla strone) i gadaniem takich tam txtow (typu obronie swiat przed takimi jak wy itp.) , Krzyś (Wolak) byl taki sam ale sie zmienil , moze on tez przestanie pisac tych KKRTo podobnych txtow?
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
1.Wiec mowisz ze twoj "maz" Krilan to ktos?
2.Shenron powiedzial , ze NIE moze zrobic z nich ponownie ludzmi wiec Krilan poprosil zeby usuneto im bomby z cial (choc wiele stron o DB robi ten blad nie przypominajac sobie tego)
W sumie to BH ma racje, chyba ze kolejny blad w tluamczeniu polakow (no chyba ze inna wersje ogladales). I tu mnie wlasnie dziwi jedno. Cyborg dziecko? W sumie to nie bylo powiedziane czy adoptowane czy z probowki czy PAN AKIRA wie co..
którą Smok zamienił w normalnego człowieka, i miał z nią córkę - Marron.
tak pisze na stronie
1.Android C18 dziwnie brzmi , no bo Android Cyborg 18??
2.Te info pochodzi ze strony co nazwa Saiya-jinow/Saiyanow/Sajanow "Saiyan-jinami" mam racje?
chyba ze kolejny blad w tluamczeniu polakow
Nie w polskiej wersji DB , Krilan prosi go o to co napisalem , pewnie ktos sie pomylil przy tlumaczeniu z oryginalnej wersji (jak i z genealogia Goku jr i Pan , teraz nie mal 90% ludnosci swiata pewnie mowi "Goku jr to Wnuk Pan i PraPrawnuk Goku/KKRTa" tylko nie liczni (ja na przyklad) znaja prawde)
Blad tlumaczenia mozna nazwac fakt ze ktos mowi ze #16 "gdzies jest" po zyczeniu ktore przywraca do zycia ofiary Komorczaka , mimo iz jest Androidem
Ostatnio zmieniony śr cze 27, 2007 3:02 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Kuririn ożenił się z androidem C-18, którą Smok zamienił w normalnego człowieka, i miał z nią córkę - Marron.
Rasa: Człowiek
Najwięksi wrogowie: Frieza, androidy (oprócz C-18), Cell, Buu
Najlepsi przyjaciele: Songoku, Vegeta, Piccolo, Songohan, Trunks, Songoten, Tenshin, Yamscha
Kolejne bledy na SSJPower znalezione
A to ze Vegeta jest przyjacielem Krilana to najwiekszy blad jaki widzialem , przeciez Vegeta i Krilan wogle sie nie lubia! Tenshin i Vegeta tez