Najsilniejsza rasa
Moderator: Moderatorzy
A ja będę oryginalny i powiem, że... Nameczanie. Jaka inna rasa potrafi stworzyć przedmiot tak bardzo wykraczający poza możliwości twórców? Mowa oczywiście o Smoczych Kulach, które mają wiele zastosowań. Wystarczy wspomnieć tylko o wskrzeszeniu zmarłego (jaka inna rasa to potrafi?), nadaniu nieśmiertelności (choć nie zawsze to wystarcza - patrz Garlic
) czy prostym życzeniu "chcę być silniejszy od Goku". Ponadto Piccolo był wybitnym twórcą technik - np. Makankosappo.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Calkiem dobre wytluamczenie ale nie wszyscy Namecznie umieja tworzyc smoczek kuleRadeon pisze:A ja będę oryginalny i powiem, że... Nameczanie. Jaka inna rasa potrafi stworzyć przedmiot tak bardzo wykraczający poza możliwości twórców? Mowa oczywiście o Smoczych Kulach, które mają wiele zastosowań. Wystarczy wspomnieć tylko o wskrzeszeniu zmarłego (jaka inna rasa to potrafi?), nadaniu nieśmiertelności (choć nie zawsze to wystarcza - patrz Garlic) czy prostym życzeniu "chcę być silniejszy od Goku". Ponadto Piccolo był wybitnym twórcą technik - np. Makankosappo.
2.Nie chodzi ci przypadkiem o "Garlic jr"?
3.Zapomniales o regeneracji
4.Dobry wybor
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019