Gracze Szukający Guru

Wszystko związane z DB Future PBCH.

Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Ronin
Guru

Post autor: Ronin »

I co?... jest sporo graczy bez guru, a Ci jakoś nie palą się aby wysyłać zgłoszenia (chyba, że wszyscy omijają mnie szerokim łukiem). Zgłaszam wszem i wobec, że przydał by mi się gracz o zapędach imperialno twórczych (najlepiej zły-tyran, w ostateczności neutralny-egoista).

Pozdrawiam guru Benorn :]
Awatar użytkownika
Hellion
Guru

Post autor: Hellion »

OGŁOSZENIE!!!!!!!!!!

jako, że mam teraz jeszcze jedno miejsce wolny, to oczekuje na zgłoszenia chętnych.
Oni... ((-(-_(-_-)_-)-)) Ludzie Mafii
Sofold
Przeciętny wojownik

Post autor: Sofold »

Witam!

Szukam Guru:P

Moj Nick to: Sofold
Link do postaci: http://ssjpower.net/index.php?id=karta&uid=2166
Charakter neutralny-egoista;P
Ronin chyba kogoś o takim charakterze szukałeś;)

Pozdrawiam Sof

PS: Jestem początkującym graczem:)

@Ojj przepraszam mam nadzieje że nie sprawiłem Ci kłopotu, wybaczysz mi?;-)
Ostatnio zmieniony sob paź 04, 2008 11:02 pm przez Sofold, łącznie zmieniany 2 razy.
Ronin
Guru

Post autor: Ronin »

?_? wszystko pięknie, cudnie i pewnie chętnie cię przyjmę(choć narzekam ostatnio, że czasu mało)... ale twojej postaci nie ma na stronie jeszcze. Więc najpierw pojaw się, to pogadamy.
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Już jest.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Keizo
Oozaru

Post autor: Keizo »

Poszukuję Guru.

Moja karta postaci jest już na stronie i co najważniejsze grałem już na jednym PBCH który niestety upadł, także wiem co i jak.
Awatar użytkownika
Hellion
Guru

Dobra od dziś, do piątku w następnym tygodniu przeprowadzam casting na grę u mnie w krainie. z chęcią wziął bym "Mistrzów", ale teraz biorę każdego. Jeżeli są jacyś chętni, to zapraszam zgłaszajcie się, a ja wybiorę w piątek Jednego. Tylko piszcie Tutaj, abym znowu nie miał skrzynek zaśmieconych.
Oni... ((-(-_(-_-)_-)-)) Ludzie Mafii
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Ja mogę zarekomendować Keizo, bo tak się składa, że przez 2-3 sesje byłem jego Guru na FDB. ;3 Także, Hellionie - niniejszym rekomenduję ci go, jako dobrego gracza, nadającego się do krainy ^^
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Keizo
Oozaru

Zgłaszam się na casting...
Awatar użytkownika
Amidamaru
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Amidamaru »

Zgłaszam się na casting, oto link to mojej postaci http://www.ssjpower.net/index.php?id=gracz&uid=2084
Helion wiem, że rozmawialiśmy na ten temat, ale wszystko przemyślałam i chcę spróbować.
Pozdrawiam.
Kyra
SSJ 4+

Post autor: Kyra »

Ja Jestem "Mistrzem" Xd Ale u Benorna mi Dobrze hehe a co do Castingu to bym się zgłosił ale Kraina MarSara Jest Wypasiona.
Obrazek
Awatar użytkownika
Hellion
Guru

Kyra, ale wcześniej i tak Ci mówiłem, że nie masz szans u mnie w krainie się znaleźć. Twoje zgłoszenie było by rozpatrzone, ale raczej negatywnie.

Co do castingu... Do tych słabszych (początkujących, zahartowanych) moi gracze już są prawie "Potężni" (nie licząc Pittiego, który już nim jest) więc naprawdę się zastanówcie, czy dacie rade. Z mojej strony mogę powiedzieć wam tylko tyle, że jako guru będę potrafił poprowadzić sesje w taki sposób, abyście się nie nudzili i nie odczuwali tak tej różnicy poziomów.
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Ej, ej! Nie powodować mi tu rozmyślenia u Keizo! xD Keizo, my jesteśmy bardzo pokojowo nastawieni i cię nie zabijemy nawet jak będziesz początkujący xD
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Keizo
Oozaru

Jeżeli bym tak na to patrzył to nigdy bym do nikogo nie dołączył bo raczej żaden guru nie będzie robił nowej grupy, a są tylko takie z potężnymi i mistrzami albo takie które wymarły, a Guru nie daje nawet odpowiedzi. Więc lepsze to niż w ogóle nie zacząć grać...
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Hm, w sumie przed chwilą prawie Krisa zabiliśmy, bo kule podpieprzył.. No ale nic. :D
Obrazek

.
ODPOWIEDZ