Lemming ball z 3D
Moderator: Moderatorzy
Lemming ball z 3D
Super gra tylko by się przydało dodać Cella i Buu (twórca gry już ma zamiar ich dodać i zrobił ich tam w iluś procentach). Są trzy ataki każdy ma inne (kame,genki dama, kula śmierci itp) są one na attack 2 (sa dwie kombinacje atack 2, góra + atack2 i dół + atack2).Co wy myślicie o tej grze? WG. mnie najlepsza bijatyczka (10/10) z DB nie licząc LOG bo to rpg.
Hmmm, o ile się nie myle, to chodzi o gre Lemming Ball Z GL, a nie to, co napisałeś. Nigdy nie słyszałem o wersji 3D i z tego co piszecie na to wynika.
Wolak: Na komputerze z 89 i tak by nie poszło, jak ledwo chodzi na kompie z 95 roku...
No, ale przez kilka chwil nieźle się przy tym bawiłem, te aury, Kaiokeny, Promienie, Kule Dendi i wogóle ^^
Wolak: Na komputerze z 89 i tak by nie poszło, jak ledwo chodzi na kompie z 95 roku...
No, ale przez kilka chwil nieźle się przy tym bawiłem, te aury, Kaiokeny, Promienie, Kule Dendi i wogóle ^^
- BH Daimaouji
- SSJ 5
LOL Kula DendiDae pisze:Kule Dendi
To jest kula Genki jakby co , lub Gengi ale nie Dendi LOLVegeta : Hej Kakarotto , zrobmy kule Dendi
Kakarotto : Dobra , Dendi choc tutaj
Vegeta : -_-
Kakarotto : 0_0 no co
Bu Bu : Ha ha ha ha ha
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Fakt Bartek, to jest kula Genki, Genki Dama, ale jakoś zapadło Mi w ucho Kula Dendi, bo tak mówili swego czasu wszyscy koledzy... Ehhh, to badziewne tłumaczenie... ATAKÓW SIĘ NIE TŁUMACZY, powinno być w odcinkach: "A masz, GENKI DAMA"...
Dobra, nie offtopisujmy...
Hmmm, w grze był sposób na innych
Ładowanie się jest samo sobie, ale ktoś atakuje jakąś kamehame-ha na całą mape, a Ty się teleportujesz "długim" teleportem
Są szanse, że nie oberwiesz ^^
A moim ulubionym "sportem" w tej grze było wypuszczanie jak najmniejszych fal ki(kamehameha) i patrzenie kto wygra XD Wielkość Mojej fali wynosiła minimetr, fali kolegi pół centymetra i Ja wygrałem siłowanie się XD
Dobra, nie offtopisujmy...
Hmmm, w grze był sposób na innych
A moim ulubionym "sportem" w tej grze było wypuszczanie jak najmniejszych fal ki(kamehameha) i patrzenie kto wygra XD Wielkość Mojej fali wynosiła minimetr, fali kolegi pół centymetra i Ja wygrałem siłowanie się XD