Lemming ball z 3D

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ikoden
SSJ 2

Lemming ball z 3D

Post autor: Ikoden »

Super gra tylko by się przydało dodać Cella i Buu (twórca gry już ma zamiar ich dodać i zrobił ich tam w iluś procentach). Są trzy ataki każdy ma inne (kame,genki dama, kula śmierci itp) są one na attack 2 (sa dwie kombinacje atack 2, góra + atack2 i dół + atack2).Co wy myślicie o tej grze? WG. mnie najlepsza bijatyczka (10/10) z DB nie licząc LOG bo to rpg.
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Gra jest trochę lipna i tandetna w dobie współczesnych produkcji ,gra jest uboga pod każdym względem ,UBOGI garnitur ciosów ,dynamika ,design plansz itp .Podczas gry panuje monotonia i wieje nudą .Gra jest godna polecenia jeśli masz PC z roku 89 .Ocena 2+/10 .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Hmmm, o ile się nie myle, to chodzi o gre Lemming Ball Z GL, a nie to, co napisałeś. Nigdy nie słyszałem o wersji 3D i z tego co piszecie na to wynika.

Wolak: Na komputerze z 89 i tak by nie poszło, jak ledwo chodzi na kompie z 95 roku...

No, ale przez kilka chwil nieźle się przy tym bawiłem, te aury, Kaiokeny, Promienie, Kule Dendi i wogóle ^^
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

bawi przez jakies pol godziny potem sie tym rzyga ;]
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Właśnie gra jest dobra na jakomś chwile a potem to już z nudów wytrzymać nie można.Gra jest moim zdaniem troche za prosta, jeśli sie troche podładujesz i wyprzedzisz przeciwnika paroma jednostkami to już wygraną masz w kieszeni bo przeciwnik nie nadąża i można go lać ile wlezie ;D
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

najwiekszy bug to kaio-ken... wymaga 20 energi, a podczas trwania aury energia nie spada ponizej 10 czyli mozna sie bez przerwy ladowac... a co do tego 'wyprzedzasz przeciwnika i juz koniec' to nieprawda, bo spirit bomb zabiera baaaaaaaaaaardzo duzo sily przeciwnikowi :)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Dae pisze:Kule Dendi
LOL Kula Dendi :lol:
Vegeta : Hej Kakarotto , zrobmy kule Dendi
Kakarotto : Dobra , Dendi choc tutaj
Vegeta : -_-
Kakarotto : 0_0 no co
Bu Bu : Ha ha ha ha ha
To jest kula Genki jakby co , lub Gengi ale nie Dendi LOL
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Fakt Bartek, to jest kula Genki, Genki Dama, ale jakoś zapadło Mi w ucho Kula Dendi, bo tak mówili swego czasu wszyscy koledzy... Ehhh, to badziewne tłumaczenie... ATAKÓW SIĘ NIE TŁUMACZY, powinno być w odcinkach: "A masz, GENKI DAMA"...

Dobra, nie offtopisujmy...

Hmmm, w grze był sposób na innych :twisted: Ładowanie się jest samo sobie, ale ktoś atakuje jakąś kamehame-ha na całą mape, a Ty się teleportujesz "długim" teleportem :razz: Są szanse, że nie oberwiesz ^^

A moim ulubionym "sportem" w tej grze było wypuszczanie jak najmniejszych fal ki(kamehameha) i patrzenie kto wygra XD Wielkość Mojej fali wynosiła minimetr, fali kolegi pół centymetra i Ja wygrałem siłowanie się XD
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
ODPOWIEDZ