Bardzo polecam fanom D2.
Titan Quest
Moderator: Moderatorzy
Titan Quest
Grał ktoś w tą grę? Jak tak to czy podobała wam sie? Grę widziałem pare razy i spodobała mi się. Jest to gra akcji z elementami RPG. Gra trochę podobna do Diablo II, ale jest dużo lepsza grafika jest bardzo dużo klas postaci(aż 28!). Mityczny klimat jeszcze bardziej polepsza rozgrywkę.
Bardzo polecam fanom D2.
Bardzo polecam fanom D2.
Za darmo to można dziś dostać w twarz .Gra jest do kupienia w sklepach w cenie 90 zł ,chyba że preferujesz piractwo ; ) . Jeśli zaś chodzi o samą grę to same negatywne wrażenie .Gra jest strasznie monotonna ,w całej grze panuje 1 schemat ,zabij wszystko co się rusza .Grafika jak grafika ,nie daje mi grywalności .Uboga fabuła dopełnia całości .SonGohan pisze:hej a jest ta gra na download za free??
bo ja nic nie znalazłem a chciałbym se zagrać
Polecam fanom gier action rpg ,bo choć gra jest bardzo nudna ,ma swoje momenty ,zwłaszcza jeśli się nie jest extremalnie doświadczonym graczem to gra będzie dosyć świeża .
Uwertura...

Początkowo gra zaskarbiła sobie trochę pozytywnych odczuć, jednakże z biegiem czasu myśli wybierały odrębną drogę. Jak to się mawia od miłości do nienawiści, nie inaczej było i w tym wypadku. Ale po kolei, z początku rzuca się w oczy całkiem ładnie wykonana grafika, nie wspominając o ruszającej się trawie, zmianach pór dnia, czy chociażby dobrze wykonanej wodzie. Pierwsze zadania przedstawiające urywek fabuły nie można określić inaczej niż słabe. Ja jak zwykle podeszłem pozytywnie, myśląc sobie, że to początek, że nie ocenia się książki po okładce. Wierzyłem w progres, niestety im dalej, tym irytacja narastała. Kolejny raz zaserwowano nam odgrzewany kotlet. Ile to razy wcielalismy się w namaszczonego przez bogów herosa, pojawiającego się jak as z rękawa w ostatniej chwili, i ratującego świat przed wrogimi hordami prymitywnie głupich potworów. Od zera do bohatera, w tym przypadku w moim odczuciu jest odwrotnie. Od bohatera medialnego dodać należy. Ile to reklam w prasie się naczytałem, że gra ze stajni IronLore jest inowacyjna i interesująca. Z wielkiej burzy mały deszcz. Żeby nie było, że widzę tylko negatywy, dodam, że na plus zasługuje całkiem fajny klimat, wzgórza sa świetnie wykonane, czuć klimat antycznej Grecji. Próbuje szukać pozytywów, a na myśl przychodzą mi kolejne negatywy. No cóż, popastwię się na tej grze. Tragiczne wykonanie postaci rzuca się od razu w oczy, także wybór nie jest zadowalający. 2 postaci jeszcze w H&S nie było, dwóch niemalże identycznych dodam
Niby podczas gry można zmieniać profesje, uczyć się magii czy tam umiejętności, to mnie jakoś nie zadowala, wolałbym szerszy wachlarz. Na minus oceniam uzbrojenie, którego jest bardzo mało, jest podobne i nie za ciekawe. W dodatku trudno ocenić co lepiej nosić, przecież nie będę oceniać podczas walki czy lepiej założyć na siebie coś z wysysaniem czy jakimś tam ładunkiem. Również potworki są "bardzo" różnorodne. Co do spraw technicznych to gra ma duże wymagania, jeszcze przed patchem(aktualny to chyba 1.6) na słabszych komputerach niemożnością było jakiekolwiek granie. Ta gra nic nie wnosi do gatunku, a miałbym konkurent Diablo, Diablo 2006 roku. Jedyne co ją łączy z Diablo to naśladownictwo, po prostu TQ to nieudana atrapa popularnego slashera Tak wiec nie polecam, kasę warto wydać na coś porządniejszego. Twórcy chcieli zrobić grę na poziomie, wyszła im przysłowiowa Stajnia Augiasza(pełno bugów i wad).
Ocena gry 1+/6
Ocena gry 1+/6
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*