DRAGONBALL Saga online ( Reaktywacja poraz 2 )

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Wojtexx
Silniejszy Saiya-jin

DRAGONBALL Saga online ( Reaktywacja poraz 2 )

Post autor: Wojtexx »

Wiem wiem i czesc byl nie wypal czemu?? bo stwierdzilem ze to nie ma sensu sam nie dam sobie rady. Reaktywacja gralo okolo osob 20 i co nici czemu?? poniewaz lacze bylo okolo 128kb/s teraz kiedy sie przeprowadzilem mieszkam usa lacze mam 100mb/s i zaczynam reaktywacje numer 2!! nie bede owijal w bawelne gra powstanie w programie eclipse. postaci bedea takie jak byly goku gohan vegeta trunks tien yamcha krillan i wiele innych. dodatkowo w grze wejdzie system pk to znaczy jak ktos ma vegete i zrobi okolo 100pk zmienia swoj wyglad w bebi vegeta i tak dalej ;p. Ale reaktywacja moze powstac tylko dzieki wam potrzebuje 4 osob (minimum) ktore mialy okazje robic jakie mapki. Ten kto by chcial zostac maperem prosze napisac post i zrobic jakas przykladowa mapke w programie rpg maker xp ;p dziekuje za uwage. I docencie ten projekt poniewaz teraz mamy wieksze lacze i powstaniemy. Co do dbo2 dla mnie wydaje sie kompletna klapa czemu?? Poniewaz jest malo kolorowa i wogole mamy malo postaci do wyboru i nie przypomina mi db poza atakami ktore sa naprawde dobrze wykonane.(Ale to jest tylko moj komentarz nie ze obraz rochala i spolke bo i tak wykonali kawal dobrej roboty) Jednym slowem dbo2 nie przypomina mi db. A wiec szukam maperow czekam na wasze propozycje mail tedis@o2.pl
savage
Przeciętny wojownik

Post autor: savage »

z duza checia bym pograł....wiec zbierzemy sie z kumpami i postaramy sie cos pomoc...9339212 numer gadu pisz jak cos..czkeam

[ Dodano: Sob Lut 24, 2007 7:04 pm ]
,,wejdzie system pk to znaczy jak ktos ma vegete i zrobi okolo 100pk zmienia swoj wyglad w bebi vegeta i tak dalej ;p"

moim zdaniem to zly pomysl....kazdy bedzie chcial zabic jak najwiecej osob...wtedy grywalnosc takiej gry bedzie z dnia na dzien mniejsza ...proponowal bym inny sposob np.od pewnego lvl jest przemiana w ssj albo przy osiagnieciu pewnych skilli...nie wiem pomyslcie
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

savage popatrz na date może nie jest taka stara ale ostatnio nie widziałem na tym forum nikogo o nicku wojtexx
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Z tym pk to zeczywiscie lekka przesada, choc zapowiada sie niezle :cool:
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Zapowiada.. biorąc pod uwagę, że temat prawie z przed roku ^^ Cóż... ale ciekawe czy coś poszło w górę... Chociaż, proponowałbym zamknąć :D
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Son Goku
SSJ

Post autor: Son Goku »

no nic niema jakoś trudno pograł bym :mad:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »