Sprawy o których nie można zapomnieć !
Moderator: Moderatorzy
Sprawy o których nie można zapomnieć !
Nie wyrabiam! No może za dużo powiedziane. Ale to co tu się ostatnio dzieje przechodzi moje siły. Wieczne wyzywanki, kłótnie i wzajemne groźby. Ludzie ile wy macie lat? W jakim wy świecie żyjecie? Czy nie czas na zawieszenie broni? Czy Wy nie potraficie żyć w spokoju? Szczerze to myślę że to wszystko to jedna wielka utopia. Gdzie jest to ssjpower które było jeszcze dość niedawno ? Co się stało z naszymi usserami? Macie problem? Piszcie od tego jestem Ja i Arti. Ale żeby takie żeczy przedstawiać na forum ? miejscu gdzie każdy nowy newbie ma nadzieje znaleźć coś pożytecznego? W czym tkwi problem? Za mało moderatorów? Co was boli ?...... Panowie,dajcie przykład nowym. Pokażcie że potraficie dorównać najlepszym i starajcie się utrzymać poziom który towarzyszył waszej osobie jeszcze tak niedawno. Proszę zróbcie to chociaż dla mnie. Osoby która może iż na to nie wygląda ale poświęciła ssjpower wiele czasu i pracy. Pozdrawiam
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bliz to @#$%
Bliz pisze:Po uno Ty i tylko Ty jestes winny
Po secundo Pomysl za co Cie nie lubimy (ja za bluzgi i wogole jaki syf robisz na forum)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wybacz ze tak pozno , ale chcialbym tu pozostawic podpis 
Otoz tak , z Macix juz sie NIE kloce , teraz moim celem jest ten robak - Gogeta
Otoz tak , z Macix juz sie NIE kloce , teraz moim celem jest ten robak - Gogeta
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019