Evil Kakarotto

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Co sadzisz o Kakarottcie? (przeczytaj uwaznie post!)

Najlepszy zabojca w histori! Mwa ha ha ha ha
7
26%
Tak, jest świetny!
5
19%
Fajny ale Ksiaze Vegeta jest lepszy
9
33%
To zwykly nisko poziomowy wojownik , po co ktos ma go lubic?!
4
15%
Aaaaaaaaaaaaaa Sajan , boje sie :(
2
7%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Evil Kakarotto

Post autor: BH Daimaouji »

Wszak tej postaci nie widzielismy w akcji , ale widzielismy jego zbroje i patrzac na Thalesa , jego charakter , tak wiec co o nim myslicie? Dla mnie bylby moim idolem gdyby sie pojawil Mwa ha ha ha ha :twisted:

BTW Czy wy napewno uwaznie przeczytaliscie post? Mowie o prawdziwym zlym Kakarottcie a nie tym padalcu :twisted:

Mym zdaniem nie ma czegoś takiego jak "zły Kakarott". Jest tylko jeden, niepowtarzalny Kakarotto, który poprzez uderzenie się w głowę zmienił swe Saiyańskie usposobienie na bardziej ludzkie.

Te wszystkie "dark Sagi" i inne powalone alternatywy made by BH już mnie powoli wkurzają... - Szpaner
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

BYł by twoimi idolem ? potrfisz ocenic idola po wymysłach? :D mysle ze bylby taki jak Thales (identyczny) czyli leszczowaty -.- bo w DB zła postać szybko ginie.Chyba że idzie na dobrą strone. A on zapewne by nie poszedł walczyć ku dobrych wojownikow ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
ozak_ssj
Oozaru

Post autor: ozak_ssj »

kkrt nawet fajny ale podrasowałbym troszkę jego harakterek :)
nie wiem na co głosować ...jeszcze pomyślę :p
http://www.cash-4you.org/site/index.php?refid=377
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki :D
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Atom pisze:BYł by twoimi idolem ? potrfisz ocenic idola po wymysłach? :D mysle ze bylby taki jak Thales (identyczny) czyli leszczowaty -_- bo w DB zła postać szybko ginie.Chyba że idzie na dobrą strone. A on zapewne by nie poszedł walczyć ku dobrych wojownikow ;)
1.(Cenzura)
2.Jego charakter bylby podobny do Thalesa przeciez (i nie Thales NIE jest leszczem KKRT po spadnieciu na leb jest leszczem :twisted:)
3.Prawda , ale kto by pokonal Kakarotta? Nikt! KKRT by przygotowal Ziemie do sprzedarzy i tyle :wink: BTW fuck kiedy zlo wrescie pokona dobro? To jest nudne :evil:
4.Masz racje PRAWDZIWY KKRT by nie walczyl po stronie leszczow :lol: :twisted:

No, w końcu taki Piccolo jr., Kamesenin, Kaioshin i reszta wesołej gromadki to okropne cioty... -_-'
Weź, nie rozśmieszaj mnie! - Szpaner

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Jak dlamnie to jednak Vejita byłby lepszy jako zły sajan, bo Kkrt był nisko poziomowym wojownikiem, i raczej by nieosiągnął takiej mocy jaką miał na końcu DBZ. A pozatym to z leszczy nic nigdy niewyrasta. Więc dlatego Vejita jest lepszy
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Wg. mnie Vegeta byłby silniejszy, a poza tym gdyby spotkał się z KKRT to stałby się jego 2 kumplem po Nappie, bo zniszczyliby ziemie i lecieli dalej... Aha i KKRT nie zabiłby wtedy Raditza, a KKRT by uważał(i traktował) Vegete za księcia
BH Daimaouji pisze:BTW fuck kiedy zlo wrescie pokona dobro? To jest nudne :evil:
Fakt, same Happy endingi....
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dae kun pisze:Wg. mnie Vegeta byłby silniejszy, a poza tym gdyby spotkał się z KKRT to stałby się jego 2 kumplem po Nappie, bo zniszczyliby Ziemie i lecieli dalej... Aha i KKRT nie zabiłby wtedy Raditza, a KKRT by uważał(i traktował) Vegete za księcia
1.W mojej grze dalem cos inaczej , Vegeta jest ZLY na Kakarotta za to ze nie oczyscil Ziemi :|
2.Tak , by go uwazal za ksiecia
3.Ewentualnie cala 4 by zginela z rak Freehuja :evil: (choc wg gifu , Frezer by pomilil Kakarotta z Thalesem i zabilby tego 2 x|)

H-U-J to ci może być w oko.... - Szpaner

4.Jak pisal Vegetto ex , radujcie sie glupcy ze tak nie jest , i Kakarotto chroni was ludzi :twisted: (to nie bylo do : Dae , Thalesa , Wega , Macixa , Gutka , Bartka , Krzyska)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Przeciez to logiczne ze gdyby kakarotto nie walnol sie w leb bylby po stronie Vegety. Z tym że:

- byłby od niego słabszy
- razem podbijali by planety (z pozostalymi saiyanami)
- i tak by zgineli z ręki Freezera

A gdy Freezer zabiłby saiyanow zdobył by smocze kule i stałby się niezniszczalny, najpotęzniejszy - niepokonany. Tak wiec androidy i komorczak by nie powstali (bo gdzie jak ziemi by nie bylo ? - chyba ze Ci co ja kupili oszczedzili by laboratorium) ale co z tego skoro Freezera nikt nie pokonałby ?

taka była by prawda.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Atom pisze:A gdy Freezer zabiłby saiyanow zdobył by smocze kule i stałby się niezniszczalny, najpotęzniejszy - niepokonany.
Ehem , Kakarotto by zabil Wszechmogacego wiec jego kule by znikly , jak wiec Frezer by otrzymal informacje o smoczych kulach na Namek Atom "kun"?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

A no widzisz nie pomyślałem;)brawo BH Kun :wink:

z tym że. Freezer cieszył by sie dobrym mianem w kosmosie i przez jakiś okres nikt by go nie zabił. Poźniej jednak doszło by albo do starcia Freezer vs Cell (jezeli laboratorium by zostało utrzymane) albo Freezer vs Buu,Bojack,Super Android 13 czy Brolly. Nawet stajac w obronie z Coolerem nie powstrzymał by takiego natarcia ^^

oczywiscie istnieje też szansa że Freezer zaprzyjaźnił by sie z kimś innym (Cellem czy kimś , ale jego żywot nie byłby taki długi ^^)

btw Jeżeli kakarotto byłby zły - nie pokonałby Freezera. Czyli nie pomścił by ojca. Który bardzo chciał by Goku to zrobił. Bardock przeczuwał że kakarotto stanie się doskonałym wojownikiem. Wiedział także że sprzymierzy się z ludźmi z planety Ziemia. Wiedział również że to kakarotto zmierzy się z Freezerem. I liczł na to że go pomści. Więc jezeli byłby zły nie było by wogle mowy o pomszczeniu Bardocka ';) dlatego dla dobra tego saiyana Kakarotto uderzył się w łeb ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Niewiadomo.Bo zyskł by siły walcząc z Yamcha,Krilanem,Tenshinem i Genialnym. Nie liczac tego że gdy pojwił by sie Radim Piccolo D. zginołby momentalnie !
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

olak pisze:blablablablabla....piccolo diamao byłby silniejszy od kkrt i to on zawładnąłnąłby ziemią......(blablablabla bla.)
Co do Szatana Serduszko , Kakarotto by zabil Pilafa i Szatan Serduszko by nie zostal uwolniony , tak samo mam w mojej grze DB , Barotto zabil Pilafa wiec kto wypuscil Szatana Serduszko?! Pomysle nad tym :) BTW Bardock (aktualnie imie nieznane gdyz stracil pamiec) pokonal Szatana Serduszko jakby co :wink:.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Zly Kakarotto nie bylby moi idolem ,dobrze sie stalo ze sie walnal w leb , gdyby Goku sie nie walnal w leb to bylby killerem ktory by zginal szybko i marnie.
Ostatnio zmieniony pn sie 29, 2005 12:26 am przez Wolak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Krzysiek pisze:Zly Kakarotto nie bylby moi idolem ,raczej chcialbym zeby Goku go zgladzil, hehe albo Broly mu pysk rozwalil .
Hmmmmmmm wymyslem ze gdyby ten pierwszy ukradl Tronkowi machine czasu (Tronk cofnal sie nie do tego czasu) i cofnal sie w czasie aby zabic Kakarotta , ewentualnie chyba zginal by tak jak Radim , zlapany przez swojego dobrego brata blizniaka od tylu i zabity by Diabielski promien :evil:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

ozak_ssj pisze:tronka nie wiadomo czy by był bo przecież vegeta cały czas byłby zły(gdyby nie kkrt) i....(sami coś wymyślcie :))
LOL nie zrozumiales mnie ok wytlumacze

z Trunks special , Tronk wraca sie do przeszlosci , i nagle trafia nie tam gdzie trzeba , Kakarotto go znajduje , zabija go i kradnie jego machine czasu i cofa sie do czasu przylotu Radima.

Nasteponym razem uwaznie przecyztaj post zanim zaczniesz pisac cos glupiego :lol:

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ