Dragon Ball :Budokai Tenkaichi .
Moderator: Moderatorzy
Dragon Ball :Budokai Tenkaichi .
Niedlugo w europie pojawi sie gra DB Budokai Tenkaichi , jesli chcecie duuuzo wiedziec na jej temat to pytajcie , jak ktos chce moge podac kompletna liste postaci z gry .
Uwertura...

to ja poprosze liste postaci
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Spis gdzieś miłem.....hm jak znajde to Ci napisze.ALe pamietam ze postaci było dużo. Coś ponad 60 ?
uptade: z tąd mozna pobrac duzo screenow i trailerow. (polecam trailer GOku SSJ4 vs Hercules
http://media.ps2.ign.com/media/742/742303/vids_1.html
uptade: z tąd mozna pobrac duzo screenow i trailerow. (polecam trailer GOku SSJ4 vs Hercules
http://media.ps2.ign.com/media/742/742303/vids_1.html

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Oto i lista
1.Goku
2. Kid Goku (Dragon Ball )
3.Chibi Goku (DB GT )
4.Vegeta
5.King Vegeta
6.Trunks (kid)
7.Trunks (future )
8.Gohan (kid)
9.Gohan (teen)
10.Gohan (adult )
11.Goten (kid)
12.Goten (teen)
13.Yamcha
14.Ten Shin Han
15.Chaozu
16.Krillan
17.Pan
18.Great Sayaman
19.Raditz
20.Nappa
21.Saibaman
22.Zarbon
23.Dodorian
24.Piccolo
25.Captain Ginyu
26.Frieza
27.Cooler
28.King Cold
29. Android 20 (Dr. Gero)
30.A-19
31.A-18
32.A-17
33.A-16
34.A-15
35.A-14
36.A-13
37.Cell
38.Cell Jr.
39.Kibito
40.Kaoshin
41.Fat Buu
42.Evil Buu ( the bad side of fat Buu )
43.Majin Buu
44.Kid Buu Majin
45.Hercule
46.Videl
47.Dabura
48.Bardock
49.Uub
50.Pikochan.
51.Janeba
52.Bojack
53.Omegashenron
54.Broly
55.Raccom
56.Baby
57.Olibu
58.Jess
59.Burta
60.Guldo
61.Super Android 17
Oto i pelna lista postaci (sa jeszcze bonusy ,ale genialny zolw robiacy oryginalna kamehamehe wyglada bosko ) , walka jak wiadomo full 3D cale miasta mozna rozwalac . W tej czesci doszlo wieleee roznych rzeczy ,gierka na pol roku ,chociaz ja w 3 czesci przez rok 100% nie wycisnalem , w grze sa rozne zakonczenia np. Goku mial w 3 az 5 zakonczen ,Broly 3 , trzeba bylo szukac , zdecydowanie to jest njalepsza gra DB w historii ,3 czesc sprzedala sie w liczbie 6 mln egz. Oczywiscie gra to caly serial , filmy ,manga , itd , niczym sie nie rozni , no oprocz tego ze tam ogladasz a tutaj grasz te walki co ogladales , zamiana przy pelni ksiezyca w Ozaru czy nawet Golden Ozaru , oczywiscie jest , tam jest masa bonusow do odkrycia turnieje sztuk walki , ukryte kapsulki , sekretne walki itd. Ja to kupuje w ciemno (3 wy.....) a ta czesc to roz...... Nie masaz ps 2 , to na co czekasz !!!!!
PS. Sluchaj Bartuś co ja mam ci udowadniac , toz pisze ze wszystkie postacie nie zdziw sie jesli znajda tam sie kompani Bardocka z filmu Bardock special...... , to jest full wypasiony Dragon Ball , oczywiscie jak kazdy wie postaci sie rozwniez rozwija (RPG) i lata po ogromnej mapie szukajac ze smoczym radarem Smoczych Kul .w grze sa wszystkei miejscowki ze wszad tylko sie dalo je wrzucic ,Tej grze nic nie brakuje walka na kamehamehy jak z Gohan z Cellem ,oczywiscie zawarta ,powtorze jeszcze raz tu jest WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.Goku
2. Kid Goku (Dragon Ball )
3.Chibi Goku (DB GT )
4.Vegeta
5.King Vegeta
6.Trunks (kid)
7.Trunks (future )
8.Gohan (kid)
9.Gohan (teen)
10.Gohan (adult )
11.Goten (kid)
12.Goten (teen)
13.Yamcha
14.Ten Shin Han
15.Chaozu
16.Krillan
17.Pan
18.Great Sayaman
19.Raditz
20.Nappa
21.Saibaman
22.Zarbon
23.Dodorian
24.Piccolo
25.Captain Ginyu
26.Frieza
27.Cooler
28.King Cold
29. Android 20 (Dr. Gero)
30.A-19
31.A-18
32.A-17
33.A-16
34.A-15
35.A-14
36.A-13
37.Cell
38.Cell Jr.
39.Kibito
40.Kaoshin
41.Fat Buu
42.Evil Buu ( the bad side of fat Buu )
43.Majin Buu
44.Kid Buu Majin
45.Hercule
46.Videl
47.Dabura
48.Bardock
49.Uub
50.Pikochan.
51.Janeba
52.Bojack
53.Omegashenron
54.Broly
55.Raccom
56.Baby
57.Olibu
58.Jess
59.Burta
60.Guldo
61.Super Android 17
Oto i pelna lista postaci (sa jeszcze bonusy ,ale genialny zolw robiacy oryginalna kamehamehe wyglada bosko ) , walka jak wiadomo full 3D cale miasta mozna rozwalac . W tej czesci doszlo wieleee roznych rzeczy ,gierka na pol roku ,chociaz ja w 3 czesci przez rok 100% nie wycisnalem , w grze sa rozne zakonczenia np. Goku mial w 3 az 5 zakonczen ,Broly 3 , trzeba bylo szukac , zdecydowanie to jest njalepsza gra DB w historii ,3 czesc sprzedala sie w liczbie 6 mln egz. Oczywiscie gra to caly serial , filmy ,manga , itd , niczym sie nie rozni , no oprocz tego ze tam ogladasz a tutaj grasz te walki co ogladales , zamiana przy pelni ksiezyca w Ozaru czy nawet Golden Ozaru , oczywiscie jest , tam jest masa bonusow do odkrycia turnieje sztuk walki , ukryte kapsulki , sekretne walki itd. Ja to kupuje w ciemno (3 wy.....) a ta czesc to roz...... Nie masaz ps 2 , to na co czekasz !!!!!
PS. Sluchaj Bartuś co ja mam ci udowadniac , toz pisze ze wszystkie postacie nie zdziw sie jesli znajda tam sie kompani Bardocka z filmu Bardock special...... , to jest full wypasiony Dragon Ball , oczywiscie jak kazdy wie postaci sie rozwniez rozwija (RPG) i lata po ogromnej mapie szukajac ze smoczym radarem Smoczych Kul .w grze sa wszystkei miejscowki ze wszad tylko sie dalo je wrzucic ,Tej grze nic nie brakuje walka na kamehamehy jak z Gohan z Cellem ,oczywiscie zawarta ,powtorze jeszcze raz tu jest WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Przeciez to glupie , na oficjalnej stronie Sparking nie ma tych postaci (Bardocka itp.) , a tu sa , przeciez Budokai Tenkaichi to amerykanska wersja tej gry i powstala pozniej od Sparking , cos tu nie gra 
Mimo co dzieki za info
Update
OMG Bedzie mozna grac 3 szczytowymi ojcami? (Bardock , Krol zimna , Krol Vegeta) fajnie
Mimo co dzieki za info
Update
OMG Bedzie mozna grac 3 szczytowymi ojcami? (Bardock , Krol zimna , Krol Vegeta) fajnie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ta strona jap. gdzie sa postacie Sparking to jeden wielki zart i jesli ktos w to wierzy to prosze dalej , lykajcie kity , powodzenia , ja gram z full mega wypas postaciami ponad 60 , to jest serial tyle ze grasz ty i masz o niebo walk wiecej , zamiast grzebac po jap. stronach typu gówno wejdz na wlasciwe i do cholery jesli masz watpy przyjedz do Elblaga i zagraj !!!!!!!!
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
He he ciagle przegladam japonska strone gdzie sa opsiy postaci , BTW Krzysiek masz strone z instrukcja i opsiami postaci do amerykanskiej/europejskiej wersji gry?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Majin Vegeta
- Silniejszy Saiya-jin
- BH Daimaouji
- SSJ 5
http://www.boladedragon.com/dragonball/ ... ingbgm.php - muzyka ze sparking 
Krzysiek -
http://img131.imageshack.us/img131/1418/persos4nw.jpg
sangofe pokazal taki screen na forum Daizex nie wiem czy to prawda z tymi dostepnymi postaciami wszystkimi tutaj ,
tak tylko pokazuje
Wiec stan
Pre DB
Bardock
DB
Kakarotto dziecko
Oozaru
Tao Pai Pai
Genialny zolw
DBZ
Sajan Saga
Vegeta (Z detektorem)
Radim
Nappa
Saibaman
Freeza Saga
Freeza
Oddzial Ginyu
Zarbon
Dodoria
Komorczak Saga
Przyszlosciowy Tronk (Krotko i dlugo wlosy)
C 16-20
Komorczak
Komorczak jr
Herkules
Buu saga
Wego
Dabla
Gruby Bu Bu
Zly Bu Bu
Super Bu Bu
Dzieciak Bu Bu
Sajamen
Videl
Terazniejszy Tronk
Songoten
Gotronk
GT
Baby Vegeta
Super 17
Gogeta ssj4
Filmy kinowe
Brolly
Gogeta ssj
Cooler
Bojack
Wojownicy Z/GT
Kakarotto nastolatek
Vegeta
Songohan (dziecko , nastolatek)
Piccolo jr
Krilan
Yamcha
Tenshinhan
Chaoz
Jak o kims zapomnialem daj znac
Krzysiek -
http://img131.imageshack.us/img131/1418/persos4nw.jpg
sangofe pokazal taki screen na forum Daizex nie wiem czy to prawda z tymi dostepnymi postaciami wszystkimi tutaj ,
tak tylko pokazuje
Wiec stan
Pre DB
Bardock
DB
Kakarotto dziecko
Oozaru
Tao Pai Pai
Genialny zolw
DBZ
Sajan Saga
Vegeta (Z detektorem)
Radim
Nappa
Saibaman
Freeza Saga
Freeza
Oddzial Ginyu
Zarbon
Dodoria
Komorczak Saga
Przyszlosciowy Tronk (Krotko i dlugo wlosy)
C 16-20
Komorczak
Komorczak jr
Herkules
Buu saga
Wego
Dabla
Gruby Bu Bu
Zly Bu Bu
Super Bu Bu
Dzieciak Bu Bu
Sajamen
Videl
Terazniejszy Tronk
Songoten
Gotronk
GT
Baby Vegeta
Super 17
Gogeta ssj4
Filmy kinowe
Brolly
Gogeta ssj
Cooler
Bojack
Wojownicy Z/GT
Kakarotto nastolatek
Vegeta
Songohan (dziecko , nastolatek)
Piccolo jr
Krilan
Yamcha
Tenshinhan
Chaoz
Jak o kims zapomnialem daj znac
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ja przeszlem juz cala gre , i nie moge sie doczekac jak brat znowu mi pozyczy PS2 , znowu beda gral 
BTW
http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=415 moj kawalek fan sagi w tej grze
i takze chcialbym piosenke z wyboru postaci , ktos moglby mi ja ripnac?
BTW
http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=415 moj kawalek fan sagi w tej grze
i takze chcialbym piosenke z wyboru postaci , ktos moglby mi ja ripnac?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019