Najsłabszy wojownik w historii Dragon Balla ?
Moderator: Moderatorzy
Najsłabszy wojownik w historii Dragon Balla ?
Dobra ludziska cały czas sa tematy kto jest w tym serialu najsliniejszy ,najbrutalniejszy itd. ,ale powiedzcie mi kto jest w tym serialu najslabszym wojownikiem w historii ? Moj typ to czywiscie Yamcha ,najwieksza siermiega ,ktory tylko fryzury potrafi zmieniac .
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Krzysiek , Tronk lub Trunks , a nie Trunk! Czy ja musze zawsze wam to tlumaczyc? 
Update
Trunk to imie francuskie jego , Tronk to jest polskie imie , niech modzi i admini to poprawia!
Najslabszy byl oczywiscie Pilaf , gdyby Wego sie nie rozdzielil zabil by "insekta" na dobre
Update
Trunk to imie francuskie jego , Tronk to jest polskie imie , niech modzi i admini to poprawia!
Najslabszy byl oczywiscie Pilaf , gdyby Wego sie nie rozdzielil zabil by "insekta" na dobre
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dlamnie najsłabszym wojownikiem był koleś w którego ciało wszedł wszechmogący żeby uwięzić Piccolo Jr w butelce za pomocą mafuby 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- Dragon Fist
- A True Dragon
- .:Sasuke:.
- SSJ 2
Polemizował bym. Jeśli chodzi o te ważniejsze postacie to moge się zgodzić. Ale w historii z tych troszke mniej ważnych i słabszych troszke byli ludzie(mało ważni, potem nawet Genial był słabszy ale z racji wieku, słby był farmer, którego ubił Raditz. Bardzo ważna postać dzięki niej poznaliśmy charakter Raditzabrolly ssj pisze:NAJSŁABSZY W HISTORI DRAGON BALA BYŁ HERKULES!!!!!!!!
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Radim by rozwalil te scierwo! Bo co niby zwykly czlowiek (no prawie) moze zrobic sajanowi??? Nic , zreszta moc Herkulesa jest ponizej 1000 , moc Radima powyzej 1000 , wiec nie ma watpienia kto wygra (smieje sie nad grobem Herkulesapp3088 pisze:Sądze, żę RAditz przegrał by z Herkulesem, ale szanse były by bardzo podobne.
Gdzie ty miales rozum pisac ten post???
Szanse podobne? Ta LOL
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta , dziwne , a co Pan tu robi? Ja bym nie nazwal ja najslabsza wojowniczka (no nie liczac 100 lat po GT)Bardock pisze:A gdzie Herki ?? PRzecież on był ciotą niby najsilniejszy człowiek na ziemi a taki wałek bo już silniejszy od niego był komentator turnieju sztuk walk
Krzyś! Czemu tak dales???
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tronk , no co ty , az tak bardzo zapomniales o DB? Nawet ja pamietam jak go zbil na porecz stadionuGroku pisze:eee... dlazcego nie ma herkiego ?? a jak dla mnie najslabszym wojownikiem w histori był uczeń herkólesa którego pokonał bodajrze Tronk albo Goten na wielkim turnieju sztuk walki młodzików
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019