Hellsing
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hellsing
Tu opowiadamy o anime Hellsing o o tym myślicie?
Ja lubie Victorie i Alucrada a co do Victorii to są błęy co do jej imienia ale znajac japoński Victoria to jej imię skoro jeden zboczeniec powiedział do niej Ceras Victoria czyli Victoria Ceras
troche tez lubie mala Intryge (wiadomo w retrospekcji była gdy jej wujek chciał czynić zło asz Alucard przybył z pomocą)
Ja lubie Victorie i Alucrada a co do Victorii to są błęy co do jej imienia ale znajac japoński Victoria to jej imię skoro jeden zboczeniec powiedział do niej Ceras Victoria czyli Victoria Ceras
troche tez lubie mala Intryge (wiadomo w retrospekcji była gdy jej wujek chciał czynić zło asz Alucard przybył z pomocą)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
Gość
Hellsing to według mnie najlepszejsze anime wszechświata i nawet DB się chowa( ale powiedzmy że dla was zrobię wyjątek i DB będzie lepsze). Oczywiśćie moją ulubioną postacią jest Arucard co widać po moim avie. Zarąbisty jest równierz Anioł Śmierci. Ogólnie to lubię Hellsinga za humor i fajne walki w wykonaniu Alucarda. I te wymiary Victorii. Marzenie....
-
Gość
dae jakbyś chciał oglądnąć więcej to zajrzyj na www.animefaith.nl . Po zainstalowaniu odpowiedniego plugina można ściągać do woli Hellsinga Naruto i DBZ
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hej Gutek , na Hyperze już nie leci Hellsing tylko leci jakieś inne animegutek pisze:Na Hyperze leci Hellsing, ale nie pytaj sie o takie rzeczy na forum....
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ja jeszcze tego nie oglądałem, ale po waszych komentach widać że warto by było to obejrzeć 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com